Doğuma Hazırlık İsim kararsızlığı lütfennn fikir verin hanımlar:((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kelebeki

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
97
16
18
İstanbul
Öncelikle herkese Merhabalar kızlar :3::3: Hamileyim ve Allah izin verirse bebişimi elime almaya az kaldı :) Ama kızım için hala isim bulamadık..Melek,Neslişah,Zümra,Hira,Erva bu isimler nasıl sizce ? Hangisi güzel? Yada önerebileceğiniz neler var? Anlamı güzel olsun istiyoruzzzz.. Fikir verirseniz çok sevinirim:8:

Allah sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin :nazar:

Bence Zümra ya da Erva olabilir ikisini beğendim

Amiiiiiin canım teşekkür ederim:) öyle zormuşki karar vermek.. Fikrin için çok saol ;)

Ben henüz hamile değilim beklemedeyim inşallah bize de nasip olur bazen bende düşünüyorum acaba bebeğim olsa ne isim koyarım diye ama işin içinden çıkamıyorum. Dediğiniz gibi zor gerçekten :1: Onu hissettiğimde düşünmesi daha farklı olur sanırım :49:

Bende hira yı daha çok beğendim😊

Ben henüz hamile değilim beklemedeyim inşallah bize de nasip olur bazen bende düşünüyorum acaba bebeğim olsa ne isim koyarım diye ama işin içinden çıkamıyorum. Dediğiniz gibi zor gerçekten :1: Onu hissettiğimde düşünmesi daha farklı olur sanırım :49:

Ayy inşallahh en yakın zamanda hayırlı bir şekilde Allah sanada nasip eder tatlım :) o günleri yaşayayınca daha iyi anlayacaksın :) gerçekten zorrr hiçbirşeyi yakıştıramıyorsun sanki bebişine:)

Hira kulağa hoş geliyor tatlım :21: Allah nasip ederde bi kızım olursa ben Ilgın Naz koyacağım. Sanada fikir olabilir belki :16:

Hira ismi gayet hoş :1: Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş :nazar:

Öneri olarak İdil ve Dilem isimleri hoşuma gidiyor

Back
X