Tuana olabilir livanur tatlım![]()
Livanuru ilk defa duydum:) saol önerin için tatlım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuana olabilir livanur tatlım![]()
Livanuru ilk defa duydum:) saol önerin için tatlım :)
Öncelikle herkese Merhabalar kızlarHamileyim ve Allah izin verirse bebişimi elime almaya az kaldı :) Ama kızım için hala isim bulamadık..Melek,Neslişah,Zümra,Hira,Erva bu isimler nasıl sizce ? Hangisi güzel? Yada önerebileceğiniz neler var? Anlamı güzel olsun istiyoruzzzz.. Fikir verirseniz çok sevinirim
![]()
Zevk meselesi tabii ki ama ben şu yeni yeni türeyen isimlere bir alışamadım gitti :26: Bilindik isimler bana daha sıcak geliyor, bu söylediğiniz bütün isimler Melek ve Neslişah hariç sanki daha önce hiç aşina olmadığım bir dildeymiş gibi geldi bana :26:
Aralarından en olabilecek isim bence Melek, ama daha iyisi de olabilir. Seçenekler arasında olmayan Nil mesela.
Betül Erva yada Begüm Zümra
çok güzel![]()
İki isim pek düşünmüyorum canım ama teşekkür ederim:) ayyyy karar vermek ne zormuş yahu![]()
hira ve erva ismini erkeklerde kullanıyor.. canım soyadınızda önemli eğer uzunsa kısa isimler güzel .. zümra güzel .. ben bu ara mislina ismini çok beğeniyorum .. kızlarım olursa mislina ve almina olsun istiyorum .. rabbim inşallah bizlere de nasip etsin .. sağlıkla kucağına al bebeğini rabbim bahıtını güzel eylesin![]()
sağlıkla kucağınıza alın kuzunuzu
bence Melek ismi
Erva ismi hep farklı gelmiştir Melek ismi de çok güzel benim beğendiğim bir kaç isim var ama tercih meselesi tabi ki bana da hep Nil,Nehir,Nisan,Ada,Sedef,Başak,Defne isimleri hoş gelmiştir![]()
o zaman zümra derim çok hoşuma gidiyor![]()
Tabii bazı insanlara aşina olunan isimler daha sıcak geliyor:) benim için anlamı güzel olsun yeterli:) teşekkür ederimm fikrin içinn canm :)
Hira koymayın bence. Demet Akalın Hira koydu diye ona özendiğinizi düşünebilirler. Ünlülerin koyduğu isimleri tercih etmek itici geliyor bana. Melek güzel.
isimlerin hepsi de güzel ama ben NESLİSAH'ı beğendim anlamı sah soyundan gelen demek anlam olarak da güzel söylenisi de hos güçlü bir kadın imajı var isim de.Adıyla büyüsün prensesiniz...Öncelikle herkese Merhabalar kızlarHamileyim ve Allah izin verirse bebişimi elime almaya az kaldı :) Ama kızım için hala isim bulamadık..Melek,Neslişah,Zümra,Hira,Erva bu isimler nasıl sizce ? Hangisi güzel? Yada önerebileceğiniz neler var? Anlamı güzel olsun istiyoruzzzz.. Fikir verirseniz çok sevinirim
![]()