Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba :) hamile olmana o kadar sevindim ki sürekli sana bakıyordum. Aynı sıkıntıları yasamıstık seninle. Ben de kürtaj olmustum.. Rabbime sükür tekrar nasip oldu. Az kaldı insallah kucağıma almaya. Dilerim sen de sağlıklı bir sekilde alırsın canım... tebrikler :)Allah'ın izni ile kızımız olacak. Fakat isim konusunda çok kararsızız.
Kumsal
Defne
Öykü
Alya
Şimdiye kadar bu isimleri düşündüm. Ama henüz netleştirmedik. Fikirlerinizi rica ediyorum güzel hanımlar :)
Teşekkür ederim. evet çok şükür Allaha nasip etti tekrardan. Benimde 3.5 ay kaldı inşalllah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza senin kız mı erkek mi :)Merhaba :) hamile olmana o kadar sevindim ki sürekli sana bakıyordum. Aynı sıkıntıları yasamıstık seninle. Ben de kürtaj olmustum.. Rabbime sükür tekrar nasip oldu. Az kaldı insallah kucağıma almaya. Dilerim sen de sağlıklı bir sekilde alırsın canım... tebrikler :)
Alya benceAllah'ın izni ile kızımız olacak. Fakat isim konusunda çok kararsızız.
Kumsal
Defne
Öykü
Alya
Şimdiye kadar bu isimleri düşündüm. Ama henüz netleştirmedik. Fikirlerinizi rica ediyorum güzel hanımlar :)
Kumsal diyorum
Alya ismi çok fazla koyuldu. Nereye gitsem küçük bir Alya yla karşılaşıyorum.
Öykü ve Defne isimlerini de çok beğenirim ama son dönemdi çok arttılar.
Kumsal daha az. Ve bende çok güzel çağrışım yapıyor.
Selam canım öncelikle tebrik ederim dilerim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah. İsim konusunda Kumsal ismi hem çok güzel hemde nadir bulunan bir isim. Geçen ilk defa bir yerde duyduğumda inan o kadar hoşuma gittiki anlatamam öykü ve defne isimleri çok var ama kumsal ismi kadar da etkileyici değil. Yani benim fikrim benim en çok hoşuma giden Kumsal.düşün sen peki sen en çok hangisini istiyorsun yani hangisi daha ağır basıyor?
Kusura bakma cnm şimdi yazabildim beni dinlersen kimin ne dediği hiç umurunda olmasın o çocuğu sen getiriyorsun sen büyütüyorsun istediğin ismi verebilirsin kimse Karışamaz! Aha bu böyle demiş şu böyle demiş kendi istediğini kendi beğendiğin ismi değilde başkaların istedikleri beğendikleri ismi vericek sin yavrunu sonra pişman olma sana diyorum yani hangi ismi istiyorsan onu ver gözünde hasret bırakma başkalarının isimlerini sen koyuyormusun Hayır başkalarının ne dediğini bırak kendi ve eşinin isteğine bakSelam tatlım banada ilk sıralar içime işlemişti ve hoşuma gidiyordu. Kumsal çekici geliyor ama çevrede o kadar yorum var ki herkes birşey diyince kafam karıştı. Eşimde kumsalı çok beğeniyor :)
Kusura bakma cnm şimdi yazabildim beni dinlersen kimin ne dediği hiç umurunda olmasın o çocuğu sen getiriyorsun sen büyütüyorsun istediğin ismi verebilirsin kimse Karışamaz! Aha bu böyle demiş şu böyle demiş kendi istediğini kendi beğendiğin ismi değilde başkaların istedikleri beğendikleri ismi vericek sin yavrunu sonra pişman olma sana diyorum yani hangi ismi istiyorsan onu ver gözünde hasret bırakma başkalarının isimlerini sen koyuyormusun Hayır başkalarının ne dediğini bırak kendi ve eşinin isteğine bak![]()
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebisini gerisi gelir allahın izniyleTeşekkür ederim canım çok haklısın karar verdik kumsal koyucaz inşallah yavruşumuz sağlıkla gelsinde yeter bize :)
amin inşallah canım benimHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebisini gerisi gelir allahın izniyle![]()