Ben 35 yaşındayım ama ismim hala kullanılabilecek, bebeğe de yakışacak bir isim. Buna rağmen torunum adımı taşısın istemem. Bir kere bu büyük bir sorumluluk. Ne münasebet yani diye düşünürüm. 10 tane de çocuk olsa isim annenin hakkıdır bence. Kim ne derse desin.
Umarim pes eder de sizin dediginiz olur. Sira bende diyin israr edin bari. Hani güzel anlamli etkileyici bir isim olsa neyse bari de bu isim çok düz ve sevilerek konulabilecek bir isim değil. Isimler kişiliği etkiliyor bence ve bu açıdan çok önemli. Israr ederse sen doğurursan ismini fahri koyabilirsin deyin.
Fahri ismine ağzın dolu dolu kallavi bir kufur et çocuğuma kızacağım tabi dersin işine gelirse...bizim bi arkadaşın kayınbabası eşi ve çocuğu aynı isimde bir kufur ediyor uç kuşağa birden giriyor
Kayinpederinizle konussaniz baba ileride cocuklar sorun yapar kiskanclik olur falan deseniz.Esim beni dinlemiyor sizi kirmaz arada kaldim falan deseniz.Kraliyet ailesi sanki cocuklarin isminin sonunda illa fahri olacak degisik bir dusunce sekli...Benimde öyle hala bebeklere konulan bi ismim var.
Tek ben koymayi gectim ikimizin begendigi olsun diyorum onuda kabullenmiyr babasinin ismi olcakmis.
Ben istemiyorm sirf bu yüzden hevesim bile kaciyor diyebilriim.
Birinin adı Aras, diğerinin adı Fahri...
Diyecekler ki bu çocuğa niye haksızlık yaptınız?
Eğer kimliği önüne koyarsa, sen de git mahkemede kendi başına değiştir o ismi.
''Babanın adını koyunca tüm mal varlığını sana bırakmayacak, neyin peşindesin?'' de.
Kayinpederinizle konussaniz baba ileride cocuklar sorun yapar kiskanclik olur falan deseniz.Esim beni dinlemiyor sizi kirmaz arada kaldim falan deseniz.Kraliyet ailesi sanki cocuklarin isminin sonunda illa fahri olacak degisik bir dusunce sekli...
Valla ilk ismi kendi seçtiği halde, sayili gün kala halâ kavga çıkariyorsa; bebek doğunca Fahri yazan kimliği önünüze koyabilir. O inadı sezdim şu an.
Diyecek bisey bulamiyorum.Allah yardimciniz olsun.
O degilde iki isim konulmus kendileri bile o isimle hitap etmiyormus.
Bence esiniz kendi adini fahri yapsin..Daha goze girer.
Bir karşılık beklemeden yalnızca şeref ve iftihar vesilesi olarak kabul edilen iş. (İş, sıfat, unvan). Fahri aza, fahri üye; maaşsız, ücretsiz veya müessese için gurur kaynağı olan kişi...Cok anlamli bir isim degilmis zaten.
Esiniz sinir bozucu ay kusura bakmayın dayanamadım. Hamile kadına sen hastanedeyken kimlik çıkaracağım vs denir mi ne ayıp. İnadı daha da ayıp. Ortak karar verilmeli. Ilkinde ikinizin de beğendiği olmuş yine öyle olmali. Ne desek boş Esiniz bencil ve babasinin gözüne girme derdinde. Sanki abi ile yarışıyor onlar koymuş kullanılmamış bak ben koyayım ben kazandım ben kazandım diye bağırsın bari
Eşimle vefat eden ablasının adını koymak konusunda çok tartıştık biz de. Ben ona benzer bir isim bulmuştum; sonra o ismin kökeninden dolayı vazgeçtik. Ve bi anda aklıma bi isim geldi söyledim beğendi ve o oldu.
Ablasının isminin konusunu da; annen onu beğenmiş koymuş ben annenin seçtiği ismi koymak zorunda değilim, benim çocuğum benim hakkım, dedim ve kapattık.
Abisiyle yarisma degilde yaptigi yanlisi düzeltmek diyelim biraz yarismaci degildir düzelticidir severiz milletin yanlislarini düzeltmeyi.
Ama ben kusura bakmasin kimse okdr zorluk cekiyorum kimse bana nasilsn agrin varmi iyimsn zorlaniymsn islerni yapiyomsn demiyo .
O inatsa bende inadim kavgaylada olsa cözlcek bu olay ben onun kalbini kirmadan tatli dille cözeyim istiyorum ama o illa kavga istiyo onuda yaparim sknti yok napim
Ondan korkuyorm zaten gidip kimlik cikaricam sen hastadeyken diyor.
Ilkinde bile güvenmeyip bende gittim nüfusa.
Baban bana arabami alcak bilezkmi takivercek dedm alir belki diyo istemiyorum ben kendim alirim dedim .
Kendi alicak babasiymis gbi istemiyorum hc bisey ben bi ömurbo cocugun o ismi tasimasini istemiyorum
Hah demi yani annesi koyarken hic dedelerin ismi konulmamis esimgilin hic birinin ismi ne ablasinin ne abisinin bi akrabasinn ismi degl hep annesinin begndikleri ben niye koyim ki mantikli yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?