İsim kavgası

Eşimin sülalesi kv ismi olacak dedi kız olunca nisanliyken başladılar istemedim açık açık söyledim şimdi 1 buçuk yıldır olmuyör ;((herhalde büyük konuştum dikkat edin kizlar

hep senin dediğin oluyo diyomuşta ilk çocukta senin dediğin olmamış.çocuğa isim koymak annenin hakkıdır baba sadece fikir versin. o kadar ağrıyı çileyi çek, sonra babamın adı diye diretsin. ne meraklılar anne babalarının adını koymaya

Babam bana bu ismi koysa 18 yaşına gelir gelmez hem ismimi değiştirirdim hem babamı reddederdim

en doğal hakkınız olan birşeyde bu kadar direten eşinizle normalde anlaşabiliyor musunuz? Yani 9 ay sen taşı ağrısını sancısını çek, isim koyma hakkın elinden alınsın. Hem neden onun babasının adı, sizin de babanız var... Ayrıca yeni doğan bebeklere büyüklerin isimlerinin konmasını sevmiyorum. Bu sefer siz inat edin.

İlk oğlumun ismi Aras
Benim şimdikine istediğimse Ayaz
Uyumlu olsun istedim
Babasının adı Fahri
Maşallah canım, inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın.
Benimde küçük oğlumun adı ARAS,
Büyuğüde ARDA.
Inşallah eșin ile uzlașabilirsiniz, gerçektende kp ismi pekte güzel değilmiș, hem yașayan adamın ismi niye konulur anlamadım. Çok saçma. Seni çok iyi anlıyorum.

Offff offff benimde kv de tutturdu adimi koyun diye
Yuzbinlerce isim varken illa aileden bieinin isminin olmasi mi sart anlayamiyorum..
Bende takintiliyimdir bu konuda koyacagim isim ne cevremde olacak nede sulalemde...
Oglumun adini ben koydum kiziminkinide ben koyacagim ins.
Cok mu bencilim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…