- 21 Haziran 2015
- 159
- 286
- 18
- 35
Burayı hep takip ederim ama daha şimdi bu konu için üye oldum.
Eşimle tartıştık isim konusunda bir oğlum var şimdi ikinciye hamileyim ama isim konusunda anlaşamıyoruz.
İlk çocukta böyle burnumdan getirmişti.
Şimdi de aynı şeyi yapıyor.
İlkinde 9 ay yalvarttı istediğim hiç bir ismi beğenmedi hepsine bir bahane buldu aşağıladı babasının ismini koymak istedi ben istemedim en son yine kendi başka bir isim beğendi bende beğenince tamam dedim o oldu.
Ama şimdi yine aynı şeyi yapıyor.
Ben babasının adını beğenmiyorum koymakta istemiyorum önümüzdeki hafta Allah nasip ederse doğum var ama az önce yine kavga ettik.
Ben ilk oğlumun ismine uygun bir isim seçtim baştan beri onu söylüyorum o babasının adını bağırdı en son konuşmuyorum artık bende.
Not olarak düşeyim iki isim koymayı düşünmüyoruz ki zaten abisi iki isim olarak babasının adını koymuş ama beğenip kullanan yok kendileri bile söylemiyorlar babası da öyle koyacaksanız hiç koymasa idiniz demiş.
İki isim olmayacak diyor zaten ama bende babasının adını koymak istemiyorum hiç hoşuma gitmiyor ilkinde de zaten o seçti yine benim istediklerim olmadı bu sefer olsun istiyorum ama kavga ediyoruz.
Bebek şekeri yaptıracağım bunun yüzünden yaptıramıyorum sizce ne yapmalıyım sinir oluyorum artık.
Ulen şu erkeklerin bencilliği beni öldürecek. 9 ay karnımızda taşıyoruz her şeye katlanıyoruz başımız çatlasa ilaç almıyoruz elimiz ayağımız şişiyor bütün vücut dengemiz bozuluyor. İnsan o bebeğe isim koymaya çalışırken utanır be!
Tamam fikir beyan etsin hatta birlikte karar verin ama sizin fikrinizi nasıl hiçe sayar aklım almıyor.
ısımler guzel amaİlk oğlumun ismi Aras
Benim şimdikine istediğimse Ayaz
Uyumlu olsun istedim
Babasının adı Fahri
İnanmıyorumAynen, hele annemin ismi babamın ismi diyenleri ben hiç anlamıyorum hak vermiyorum hayır neden benim babam annem değil,biz eşimle isme karar vermiştik, 8 aylık hamileydim babamı kaybettim herkes onun ismini koy dedi, o duygusallığın acının dibinde bile hayır eşimle karar verdik ismi Metehan dedim herkesi susturdum ki koysam eşim demezdi hani Metehan koyacaktık diye
Ayyy vallaha böyle dengesizliklere hep Gülesim geliyor artık sinirden Benin eşimde aynı nedir bu çabalar ya aynı isim olunca nolacak başları göğe mi erecek He eğer öyle olacaksa ilk çocuğunun adınıda değiştir fahri koy 2.yide fahri koy hatta eşinde adını değiştirip fahri yapsın bizde fahri yapalım hepimiz fahri olalım bakalım hepimiz fahri olunca ne olacak
İnanmıyorumOğlumun adı da Metehan olacak Ben daha hamile bile kalmadan karar vermiştik.
Erkek olursa Metehan kız olursa Defne.
Eşim eğer babamın ismi diye tuttursaydı bende kendi babamın ismini koyardım. Süleyman Ahmet olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?