siz kendi istediğiniz isme göre hazırlıklarınızı yapın.
olur da eşiniz sizi kandırıp başka isim koyarsa, dava açarsınız, kendi istediğiniz isim ile değiştirirsiniz :)
hani o size uyum sağlamaya çalışıyor olsa, ortak karar alın diyeceğim de, karşıdan hiç öyle bir istek yok, siz neden uyum sağlamaya çalışıyorsunuz ki.
Bence gerçekten boşanma sebebi ya şaka gibiBende ondan korkuyorum sen hastandeyken cikaricam kimligi diyo bende bosanmaya gider bu dedim.
Baya tartistik.
Bu zamana kdar ara ara tartistik ama bastan beri ben ayazda direttim o fahride pek konusulmadi konu dogum tarihi kesinlesince konsnu actim.yine kavga ettik
sanki 9 ay kendi taşıyor o çocuğu sanki sen türkçe değilde george maichael adam filan koycan çocuğun ismini.bol bol dua et onların hakkında uzak dursunlar senden hamilelerin duaları kabul olur.
Bence gerçekten boşanma sebebi ya şaka gibi
Aynen ya uzlasicaz yada iş o raddeyee gidecek dahada büyüyecek bakalim ne olcak :))
Paşa soyundan mı bunlar
Babalarının adında zaten bir torun var, iki isimli diye beğenmeyip bi de sizin çocuğunuza mı koymak istiyorlar
Sende benimde babam var madem onunkini koyacam de
En uyuz olduğum şey
Eşiniz çok bencilmiş yaa... Aras'dan sonra Fahri koymak çocuk büyüdüğün de isyan etmesine sebep olabilir ki çevremde var.. Teyzemin gelininin ilk kizinin adi duru ikincisinin ki emine... Onun esi de kv ismi koydurttu.. İlkini annesi koymustu
.. Simdi kizlarin biri 9 dlgeri 10 yasinda.. Kucuk olan aklina geldikce soyluyo ben adimi sevmiyorum diyo acik acik.. Keske benim adimi duru koysaydiniz diyo mesela.. En yakinim da ki ornek bu.. Umarim esiniz ikna olur...
evet paşa soyu mübarekler.
ya biz arada eşimle konuşuruz ikinci olursa ne isim koyalım diye, bu da bizim hobimiz. bir ara aile içinde öyle bir muhabbet açıldı, işte eltim dedi ki ikinciye de senin babanın adını koyun. inanın çıt çıkmadı eşimin ailesinden, tabi koyun iyi olur falan. ki babamın adı da kp nin adı ligindedir :) ben de dedim ki çok seviyorum o ismi, olabilir ama ilkine iki isim koyduk ikinciye de babamın isminin yanına isim bulursam koyabilirim elbette. o konu kapandı sonra :)
Eee işte gelde eşine anlat Hayır mantıklı bi açıklama yapsın ama yapamaz dimi çünkü mantıklı açıklaması yok haksız olunca anca çirkeflik yaparak seni sindirmeye çalışıyor ama yok sakın sinme senin kararli olduğunu görünce bişey yapamaz bence seni deniyor bakalım verdiğin tepkiye göre kendi istediğini yapacak ama yılma sakın hatta dalga geç istersen kız çocuğumuz oluncada Fahriye koyalım deOzman koyablrdniz evet kmse bisey demezdi ama basiniz sagolsun sizin babaniz vefat etmis ki adini yasatmak isteyblrdnz bende belki babasi yasamiyor olsa idi koyablrdm ama suan istemiyorum kendi dayisini
Hahha dmi heerkes degstrsin bizim hic hakkimiz olmasin zaten kendi annesi koymamis koysaymis babasinin adini .
Babasinin annesi dedelerin adinimi koymus hayir annesi dedelerin adinimi koymus hayir ben niye koyucam
Birinci çocuğun adını zaten eşi koymuşben doğurucam benim dediğim olacak o kadar deyin sizde..
madem uzlaşmacı değil sizde gönlünü etmeye çalışan taraf olmayın.. o uzlaşmaya çalışsın bırakın..
Ben ayrıma gelemiyorum
Ne bizde ne eşimin tarafında böyle bi gelenek yok
Ama yakın arkadaşlarımızın çocuğu oldu, aynı konu sahibine yapılanı yaptılar kıza
En son iki isme razı olunsa da çok saçma bişey çıktı, dedesinin ismi güzel değildi yanına yeni isim eklenince daha komik oldu. Bir ömür o çocuk o adı taşıyacak yani nedir bu gereksiz ego savaşı
Ama bana deseler bende babamın adını diretirdim nasıl oluyomuş bakalım
Birinci çocuğun adını zaten eşi koymuş
İkinci de ben koyacağım bu sefer demek lazım, net olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?