Doğuma Hazırlık isim konusunda banada yardımcı olurmusunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ahh canım bnm hayırlı olsun sağlıklı inşallah....Allah kucağına almak nasip etsin minişi...Bence de AYŞENAZ olsun...Hem büyüklerin ismini taşır hem de kıza yakışan bir isim olarak NAZ çok hoş...öpüyorum seni cankuşum...:))

canım kızını sağlıkla al benim ismimde ayşe sana tavsiyem
ben derdim bi kızım olursa ayşe nisa koyum dedrdim nasıl fena değil hem kurandada geçiyor her ikiside karar senin
benim hala bi olmadı bebem ama olacak benimde ve ben buna tüm kalbilme inanıyorum iyi geceler tatlım

ben de Ayşe Neva düşünüyorum eğer kızım olursa. bakalım yarın öğreneceğiz cinsiyetini. bizim ki biraz nazlı cıktı 5 ay bitti daha göstermedi. herkes kız olacakdiyor bakalım,hayırlısı.
erkek olursa da Doğaç diyorum ama daha eşimle paylaşmadım. sizce Doğaç nasıl?

selam,

benimde iki haftam kaldi heran bebisimiz gelebilir. bende halen isimde kararsizim. daha dogrusu esim illaki ayse istiyor ve bende ikinci bir isim istiyorum. ayse su diye düsündük ama doga ismide cok hosuma gidiyor ama ayse dogada uymuyor diyor cogunluk...

merak ettim siz ne karar verdiniz.

hala karar veremedik onun için yardım istiyorum ya

bende bi kızım olursa hep haticenaz koyucam demiştim (hatice kayınvalidemin ismi) Allah nasipse benimde bir kızım olacak, şuna nazda kararsız kaldım, haticenin yanına bir isim arıyorum,
sana da önerim ayşenaz çok yakışıyor yada ayşesu, karar senin tabi, hayırlısıyla gelsinler de, şimdiden güle güle büyüt sağlıkla sıhhatle inşallah

Seçtiğiniz isim çok güzel bence :) arkadaşımın kardeşinin adı Hatice Naz.
Beraber söyleyince çok güzel oluyor bu isim. Tavsiye ederim :ecrin_bebek:

Konu sahibi arkadaşım, benim fikrim de Ayşe Mina.. Kulağa hoş geliyor..
Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle..opuyorumnanaktan

haticenin yanına da naz ismi çok yakışmış

hep beraber allah nasip etsinde sağlıkla büyütelim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…