Daha önce oğlum için başlıklı bi konu açmıştım.Ama bir türlü tatmin olabilecğim bi isim çıkmadı.Hamileliğimin 27.haftasındayım ve artık bebişim oğlum gibi hitapların yanında oğluşuma ismi ile de hitap etmek istiyorum.Derin anlamlı kulağa hoş gelen ve telaffuzu güzel bi isim aradım ama bi türlü aradığım ismi bulamadım.Aklımdfan geçen bi kaç ismi anket olarak sizlere sunuyorum.Fikirlerinizle bana ışık olursanız sevinirim.Ankette yer alan isimlerin dışında önerebileceğiniz farklı isimler olursa onları da değerlendirmek isterim.Şimdiden hepinize sonsuz tşk.ler...
İyi dilekleriniz ve fiklirleriniz için çok çok tşk.ler.Bu anketin doğrultusunda karar vereceğim artık. Dediğim gibi oğluma ismi ile hitap etmek istiyorum artık:)
Tuan i sectim, bence anlam olarak en guzeli o, ve kulaga en hos geleni. isim verirken bence dikkat etmen gereken isminin guzel anlamli olmasi, ornegin merih (mars) kotu huylu kavgaci asi oluyor, veya cagin in anlami yildirim simsek gibi..
insallah en begendigin hosuna giden ve guzel anlamli isimi bulursun bebisin icin :)