Doğuma Hazırlık İsim konusunda karar veremiyorum:(:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi?..

• KAYRA (İhsan,lütuf,inayet)

OY: 18 17,8%
  • BARAY (Sonsuzluk)

OY: 2 2,0%
  • YAĞIZ (esmer , doru,yiğit)

OY: 19 18,8%
  • ILGAZ (atın dört nala koşma hali,akın )

OY: 4 4,0%
  • ÇAĞIN (yıldırım,şimşek)

OY: 6 5,9%
  • DORA (Zirve,doruk)

OY: 6 5,9%
  • DORUK (zirve)

OY: 17 16,8%
  • MERİH (mars)

OY: 3 3,0%
  • RÜZGAR

OY: 10 9,9%
  • TUAN ( Cennet'teki yağmur damlası)

OY: 10 9,9%
  • YAMAÇ

OY: 1 1,0%
  • YAMAN

OY: 5 5,0%

• Ankete Katılan
    101
Tuan söylemesi ve anlaşılması zor bi isim ben onu beğenmedim. tuan diye söylerken u düşüyo tan gibi çıkıyo ağızdan

Sanırım haklısın.. İki seslinin yan yana olması kötü etkilio ismin telaffuzunu...

sık kullanılmayan ama anlamıda güzel olan bir ismi tercih etmelisin tabiiki.anketine göre Dora çok güzel. Alternatif istersende;ben de çok ince eledim ve bebeğimin adını Tuğra koydum.

Tüm gayretim bunun için..Anlamı ve telaffuzu güzel bi isim arıyorum paşama.Ama hala adı şu diyemedim.Hala ismi ile seslenemiyorum..
Oğlunuzun ismi de çok güzel.Adı ile yaşasın,allah bağışlasın inş.

Tuan'ı oyladım bende

Tşk.ler:)

doruk ismi bence güzel....

Tşk.ler :)

kayra çağın yağız arasında kaldım ama kayrayı oyladım canım
sağlıkla gelsin inşallah meleğin

Aminn..
Tüm anne adaylarının bebekleri sağlık ve hayırla gelsin inş.

kesinlikle yağız bence de...

ben de yağızı oyladım... isim konusunda karar vermek ne zor

Cidden çok zor. Bir de babamıza isim beğendirme derdimiz var ki sormayın :)

Kayra'dan sonra babamızın içine sinen ikinci isim bu :)

Dora çok güzel ama sanki kız ismi gibi. O yüzden oyum Merih'e.

Dora unısex bi isim olarak geçse de daha çok erkeklerde kullanılıyor.( Nete göre tabii:))

YAMAN diyorum ben

doruk güzel isim, Çağın da olabilir. Ya da Çağlayan

Tşk.ler,Çağlayan'ı da değerlendireceğim:)

Rüzgarı seçtim ben de
ama seçtiğiniz diğer isimler de çok güzel
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

bence derin ve demir isimleri çok güzel benim bi kızım olucak ama eğer erkek olsaydı kesin demir ismini koyardım...

ben oğlum olursa buğra kaan koymayı düşünüyorum ama kayra ismide çok güzel daha çok kız ismi diye duydum ama erkeğede yakışır yani yağız kayra gzl

bence derin ve demir isimleri çok güzel benim bi kızım olucak ama eğer erkek olsaydı kesin demir ismini koyardım...

Derin kıza daha çok yakışıyor bence.Demir'in de manevi bi mantığı yok.İlk akla gelen anlamı ile bi bebekte hoş değil bence.Fikriniz için tşk.ler..

ben oğlum olursa buğra kaan koymayı düşünüyorum ama kayra ismide çok güzel daha çok kız ismi diye duydum ama erkeğede yakışır yani yağız kayra gzl

Buğra hoş bi isim.Ama anlamı Erkek Deve olunca insn ister istemez uzaklaşıyor.Ama siz öyle istiyorsanız Allah gönlünüze göre versin.Kayra unisex bi isim.Ama son dönemlerde iki cinsiyette de çok yaygın artık.O nedenle kararsızlığım artıyor.

Sonunda meleğim oğluşum geldi...
Adı Saip Aral oldu.Bugün tam bir aylık oldu oğlum.04,10,2010'da dünyaya geldi.Fikirlerini paylaşan ve iyi dileklerini sunan herkese sonsuz tşk.ler..
Ben de tüm anne adaylarına hayırlı,sağlıklı ve kolay doğumlar diliyor dünyaya gelen ve hayatta olan tüm bebek ve çocuklara hayırlı ,uzun ömürler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…