İsim konusunda kararsız kaldım

bLackchocolete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
127
1
96
İstanbul
Kızlar bende mart annesi adayıyım. Allah izin verirse bir oğlum olacak. Tahmini 4 mart beklenen doğum tarihi ve ben isim konusunda kararsız kaldım.

Oğluma Eymen ismini vereceğim; ama yanına bir isim daha arıyorum.
Sizce Eymen Tunç mu
yoksa Anıl Eymen mi daha iyi olur ?

Ya da Eymen in yanına önereceğiniz güzel bir isim var mı?

Şimdiden teşekkür ederim :)

Egemen-Ekrem-Ersin...iki isim veriliyor bazı anne babalar ama çocukları yine tek isimle çağırıyorlar..benim oğlumun adı ahmet şahin..hep ahmet deriz

Egemen-Ekrem-Ersin...iki isim veriliyor bazı anne babalar ama çocukları yine tek isimle çağırıyorlar..benim oğlumun adı ahmet şahin..hep ahmet deriz

iki isim sünnetmiş öyle duymuştum. birini dini birini modern istiyorum. çocukta büyüyünce istediğini kullanır :)

şimdiden hayırlı uğurlu olsun adıyla yaşasın oğlun eğer ikisi arasında bi fikir istiyorsan bence ANIL EYMEN oldukça karizmatik duruyor

İsim konusu çok zor ve ağır bir iş. Hani çok kasmasam sevdiğim bir adı versem diyorum ama olmaz, o isim hem islamiyette geçmeli benim için, hem işitildiğinde güzel ve giçlü bir çağrısım yapmalı hem şöyle hem böyle...

Aklımızda olanları listeledik biz. Daha 18 haftalık hamileyim ve doktor %90 erkek diyor. Ona göre bir liste hazırlayıp sonra listeyi sevdiklerime ve sizlere oylama usülü ile sunacağım. En çok oyu alan isim aynı zaman da içime de sinerse o şekilde yapabilirim. Ama şimdilik sadece bir ismi sormak istiyorum size.
Ömer adını çok seviyorum, anlamı da çok güzel, Ömer: Cömert, güçlü, adaletli... bir erkektir ve tanıdığım ömerler hep zeki ve yakısıklılar.
Peki sizce çok mu demode ?

bence güzel isim. bi ara bende düşündüm ama hem benim hem eşimin ailesinde çok sayıda olduğu için vazgeçtim. ben Yusuf ismini de çok istiyorum. ama Yusufta çok var acaba yine de Yusuf Eymen mi koysam bilmiyorum.

anne olmak gerçekten çok zormuş. daha doğmadan çocuğumuz için en iyisini istiyoruz. en güzel en anlamlı ismi bulmaya çalışıyoruz

ben mayıs 2013 annesiyim benimde oğlum oldu hem dini hemde modern bir isim koymak istedik adını EYMEN UTKU koyduk UTKU:türlü zorluklardan sonra kazanılmış zafer demek.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…