- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Aa ilk defa duydum neden ki?Ikra tavsiye edilmeyen isimlerden canim . . Digerlerini bilmiyrmda bakmadim da
İlk kızımın ismi de elif amaElif Duru, Elif Derin olabilir çok uyumlu olmasa da ne bileyim.
Ezgi bana da guzel geldi canim. Dini olarak bakiyormusun bilmiyrm da bende anne baba sorumlu olacak diye bayagi arastirmistm.Ben de klişe isimler seviyorum duyulmamış marjinal isimleri pek sevmem ..ezgi söylemesi çok naif geliyor sence nasıl
Dayımın kızı da ezgi ama hiç inatçı değil bilemedim.Ezgi bana da guzel geldi canim. Dini olarak bakiyormusun bilmiyrm da bende anne baba sorumlu olacak diye bayagi arastirmistm.ezginin anlamida guzel sanirim ama inatci filann diyor
Senin kızının adı ne bu aradaEzgi bana da guzel geldi canim. Dini olarak bakiyormusun bilmiyrm da bende anne baba sorumlu olacak diye bayagi arastirmistm.ezginin anlamida guzel sanirim ama inatci filann diyor
İlk kızımın ismi de elif ama
cevrende varsa iyiyse kesinlikle tavsiye ederim.Dayımın kızı da ezgi ama hiç inatçı değil bilemedim.
Rukiye canim :) buyuklerim hic sevmedi ama ben cok severek koyydmSenin kızının adı ne bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?