Kuzenimin adı ezgisel buda olabilir :)Kızlar çok sağolun sanırım sadece ezgi bırakacağım ..ezgi kulağıma çok naif geliyor söylemesi de güzel kaba değil
Niye iki isim bence itici duruyor .
O cocuklar ileride buyuyor.
Okul,is,anne oluyor .
Sonra bilmem ne suuuuuuuu
Bilmem ne duruuuuu diye seslenmesi komik oluyor bana kalirsa .
Tek ve anlamli isim en guzeli.
Ece,zeynep,elif gibi
Sade guzel ..
Kesinlikle katılıyorum. Çocukların ismini öyle kalabalık, öyle ağdalı şeyler koyuyorlar ki insan ismin ne diye sorduğuna pişman oluyor.
Kesinlikle katiliyorum bir ara elimizi sallasak bir Aleyna ya degiyordu ismin anlami da cok onemli kisilerin ozellikleri isimleri ile dogru orantida oluyor cok denk geldim kuzenim rahmetli annesinin ismini koydu Guzide herkes ay cocuga olurmu ne guzel moda isimler var dedi elestiri elestiri bunalttilar kiziHer cocuga her isim gitmiyor bana kalirsa
Ama bi isim moda olunca 10393943939 kez kullaniliyor.
Hani ozgunluk ?
Ne biliyim bana gore degil ..
Kesinlikle katiliyorum bir ara elimizi sallasak bir Aleyna ya degiyordu ismin anlami da cok onemli kisilerin ozellikleri isimleri ile dogru orantida oluyor cok denk geldim kuzenim rahmetli annesinin ismini koydu Guzide herkes ay cocuga olurmu ne guzel moda isimler var dedi elestiri elestiri bunalttilar kizi
kiz buyudu isimlede butunlesti simdi herkes bayiliyor ayri bir havasi var bu isim senin kizindan baskasina gitmezmis diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?