- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Çok teşekkür ederim :)Damla diyorum. Esila cok fazla koyuldu. Saglikla gelsin Insallah
Ha öyleyse koyabilirsin tabi ama benim etrafimdaki her 10 kiz cocuktan 4 5 i Esila diyebilirim :)Çok teşekkür ederim :)
Evet çok koyuldu ama bizim etrafımızda hiç yok ama kime söylesem ilk defa duyuyorum dedi o yüzden düşündüm ben de:)
Ayy bayağı fazlaymış burda hiç yok o yüzden düşündüm:)Ha öyleyse koyabilirsin tabi ama benim etrafimdaki her 10 kiz cocuktan 4 5 i Esila diyebilirim :)
Teşekkür ederim cnm.
Iyiyim sukur canim .Sen nasilsin goremiyorum topikteTeşekkür ederim cnm.
Nasılsın nasıl gidiyor?
İyi cnm ben de çok şükürIyiyim sukur canim .Sen nasilsin goremiyorum topikte
Benim de anlamına baktığım sitelerde masum güzel yazıyorEsîlâ/Asîlâ (أصيلا), Arapça’da “ikindi vakti”, “akşamüzeri” manalarına gelir.
Bence anlam olarak güzel değil
Benim de anlamına baktığım sitelerde masum güzel yazıyor
Evet kalabalik olunca oyle .Bu arada 9 10 sene once esila ismini yegenim icin düşünmüştük .Arastirdik ama buldugumuz yanitlar icimize sinmedigi icin degistirdik .İyi cnm ben de çok şükür
Arada giriyorum cnm okuyup çıkıyorum maşallah sohbet çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum
Kafam karıştı şu anBenimde böyle canım. Türkçedeki vakit gibi anlamı var. Ben koymazdım
Benim de kafam karıştı cnmEvet kalabalik olunca oyle .Bu arada 9 10 sene once esila ismini yegenim icin düşünmüştük .Arastirdik ama buldugumuz yanitlar icimize sinmedigi icin degistirdik .
Ya aslında çok vardı cnmBaska isim düşünmüyor musun tek ikisi mi ?
Ya aslında çok vardı cnm
Asel
Bade
Berfin
Ebrar
Seçenek çok olunca insan daha çok karışıyor ama başka önerilere de açığım
Ben Duru ,Ceylin,Naz ,Zümra isimlerini seviyorum.Ya aslında çok vardı cnm
Asel
Bade
Berfin
Ebrar
Seçenek çok olunca insan daha çok karışıyor ama başka önerilere de açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?