Esra_fb Nirvana Kayıtlı Üye 19 Mart 2007 1.428 1.393 658 24 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Suveyla #21 Mahpeyker çok güzel ve anlamlı bir isim. Ben seviyorum böyle asil, nostaljik isimleri. Ama uzun bir isim zaten. Yanına bir isim olmasa daha iyi olur bence. Ille de 2. Isim istersen: Mahpeyker Kösem (Kösem Sultan'ın adı) Mahpeyker Esen Mahpeyker Ayla Mahpeyker Asude Mahpeyker Ìnci Mahpeyker Begüm Mahpeyker Arya hiç olmamış yalnız. Arya çok basit duruyor.
Mahpeyker çok güzel ve anlamlı bir isim. Ben seviyorum böyle asil, nostaljik isimleri. Ama uzun bir isim zaten. Yanına bir isim olmasa daha iyi olur bence. Ille de 2. Isim istersen: Mahpeyker Kösem (Kösem Sultan'ın adı) Mahpeyker Esen Mahpeyker Ayla Mahpeyker Asude Mahpeyker Ìnci Mahpeyker Begüm Mahpeyker Arya hiç olmamış yalnız. Arya çok basit duruyor.
La vie en Rosee Honey, i am pure gollddd Pro Üye 1 Haziran 2018 5.330 16.352 248 24 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Suveyla #22 Mahpeyker Su ve Mahpeyker Buse bence yanyana güzel duruyor.