- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
işte içime sınen bı ısım bulamadım dua dıye bı ısım de var mıdır ama çok dua ettım ben bakalım babası da onaylarsa yanına da uygun bı ısım bulabılırsem ıyı olur''Dua'' daha önce hiç bu ismi duymamıştım. Umarım yanına içine sinen bir isim koyarsın.
dimi teyzesiii ecrin de Allahın hedıyesı demkmişay bilemedim ki ama Dua güzelmiş
Ecrin güzel ama canım sık kullanılan bi isim ben olsam daha nadir kullanılan bi ismi tercih ederdimdimi teyzesiii ecrin de Allahın hedıyesı demkmiş
ne güzel ınsallah nasıp olur benım daha once ıkı erkek bebek kayıp ettım ama kız bebek beklemek bırbaskaymıs onu anladım ınsallah kızınız olur LİVA ne demekhayırlısı olsun canım benım sahsen ısmı guzel ama agır karar sızın..saglıkla kucagınıza alın ınsallah sahsen bırgun kızım olursa bende LİVA koycam ınsallah
evet çok sık kullanılan bı ısım olmasın ıstıyorumEcrin güzel ama canım sık kullanılan bi isim ben olsam daha nadir kullanılan bi ismi tercih ederdim
alyadua
Dua beril olabilir dua doğa olabilir
teşekkür ederim kızlar hepsini yanyana düşüncemIrmak dua
Fulya
Asya
ayyy cok sevındım yorumunuza benım bıle içimi daha da ısıttınız'Dua' o kadar güzel bir enerjisi varki çok güzel düşünmüşsünüz içim ısındı resmen
Dua'nın yanına her şey yakışır. İsim kaderine inanan biri olarak diğer isminde çok anlamlı,hayattaki rolüne güzel etkisi olucak bir isim olmasını tavsiye ederim. Umarım içinize sinen ikinci ismi en kısa sürede bulursunuz
İçimden geçenleri yazdımayyy cok sevındım yorumunuza benım bıle içimi daha da ısıttınız
tesşekkur ederızzzIsmi çok beğendim inşallah kızım olursa belki bende koyarım <3
duru çok güzel DURU DUA*Duru
*Edis
*Ayçıl
*Temren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?