Doğuma Hazırlık isim önerir misinizzzz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayyy ben de kizim olursa adini hep Meryem Dua koymak istemisimdir.
Hayirlisi olsun canim. Dua cok guzel bir isim. Bundan 7 yıl once adi Dua olan biriyle tanismistim ve o gunden sonra kizim olursa adini Dua koyacagim demistim..

Ayyy ben de kizim olursa adini hep Meryem Dua koymak istemisimdir.
Hayirlisi olsun canim. Dua cok guzel bir isim. Bundan 7 yıl once adi Dua olan biriyle tanismistim ve o gunden sonra kizim olursa adini Dua koyacagim demistim..
çok guzelll ben dua ısımlı hıc kımseyle karsılasmadım hıc de duymadım ınsallah cok guzel bır kızın olur cnmmm

çok guzelll ben dua ısımlı hıc kımseyle karsılasmadım hıc de duymadım ınsallah cok guzel bır kızın olur cnmmm

Ben de ilk defa karsilasmistim ve gercekten cok sasirmistim. Cok da guzeldi. Dua gibiydi. Annemin Allaha ettigi kabul olunmus duayim derdi.
Amin insallah. Sen de hayirli saglikli bir sekilde dogurursun insallah..

Ben de ilk defa karsilasmistim ve gercekten cok sasirmistim. Cok da guzeldi. Dua gibiydi. Annemin Allaha ettigi kabul olunmus duayim derdi.
Amin insallah. Sen de hayirli saglikli bir sekilde dogurursun insallah..
aynnenn bu kız da benım ettiğim duanın kabul olusudur ınsallah benımle aynı hıslerı yasamıs annesı demekkı

inşallah senın duan da gelır en kısa zamanda

Dua Ahsel- manasi olaganustu
Dua Aden - manasi arapca cennet bahcesi
Manalari da uygun bir birlerine ve talaffuzu guzel Dua A harfi ile bitdigi icin ikinci isim de A harfi ile baslamasi ahenk katiyor)

Dua Ahsel- manasi olaganustu
Dua Aden - manasi arapca cennet bahcesi
Manalari da uygun bir birlerine ve talaffuzu guzel Dua A harfi ile bitdigi icin ikinci isim de A harfi ile baslamasi ahenk katiyor)
DUA aden çok güzelll çok tesekkur ederim

ne güzel ınsallah nasıp olur benım daha once ıkı erkek bebek kayıp ettım ama kız bebek beklemek bırbaskaymıs onu anladım ınsallah kızınız olur LİVA ne demek
Gecmiş olsun canım.benimde bir düşügüm var.LİVA... Livaül hamd dan geliyor.peygamber efendimizin bayragı sancagının adımahser günü bizi bekliyor olcak inşallah ...inşallah mahser günü o bayragın altında toplanmak nasıp olur bizlere

ecrin ücret demek.
netteki bu tarz isimlerin anlamları yalan yanlış hep.
ecrin ücret anlamı da var ama asıl anlamı Allahın hediyesi demek ücretten kasıt da sevap zaten cok guzel bır ısım yapılan güzel bir işin Allah karşılıgındaki karşılıgı ücreti asıl anlamı bu ama sadece ücret olarak alırsan evet anlamsız

hayır işte Allah'ın hediyesi demek değil
sadece güzel olsun diye uydurulmuş o anlam.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mi-kizima-ecrin-ismini-koyacaktim-ama.322317/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mi-kizima-ecrin-ismini-koyacaktim-ama.322317/

Türkçe'de anlamı: De ki: Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben olduğundan başka türlü görünenlerden de değilim.

bak mesela canan sevgili demek değil mi tasavvufta canan Allah demektır böyle düşün uydurulmus degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…