Doğuma Hazırlık İsim yardımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yeni modern isimlerden pek hoslanmasamda bir kac oneride bulunayim malum bende derin arastirmalardayim

beren
Naz
tanem
gulcanin yanina yakisir sanki hangi ismi kullanmasini istiyorsan ilk isim olarak yazdir

mirsu kulağa çok güzel geliyor ve anlamı en değerli su oda Peygamberimizin parmaklarının ucundan akan su imiş ve cok nadir kullanılan bir isim

Aynen vefat eden kayınvalidemin adı malesef koymam gerekiyo
Ben annemi kaybettim akabinde hamile kaldım bana da söylediler annenin adını mı koyacaksın diye annemin adı Firdevs ti, sadece 40 lı yaşlarından sonra adını beğendiğini gençliğinde hiç beğenmediğini söylerdi. E şimdi annemin bile beğenmediği ismi evladıma nasıl koyuyum. Kusura bakma da Gülcan da fazlasıyla demode duruyo eşini ikna etmeye çalış bence.

merhaba kızlar sizce (deniz ada) mı yoksa (deniz arya) mı daha güzel ikisinden birini koymayı düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…