- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
- Konu Sahibi tembelanne
bunların dışında İsmet isminin yanına uyabilecek isimler de olabilir. Sahabe isimler eski isimler tercihimiz. Şimdiden teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence Cemal İsmetten çok daha güzel bir isim. Hiçte dede ismi gibi değil ismete göre daha genç hatta. Cemal diyince benim aklıma genç delikanlı gelir. Hatta türküsüde vardı galibaBen aslında Cemal ismini seviyorum iyice dede ismi olacak sakın koyma diyorlar. Samet ismini de seviyorum ama ismet daha iyi gibi samete göre. Eşim yeni isimleri seviyor ben eskilerden yanayım. Oy veren herkese tesekkürler
Değil mi ya Cemal böyle havalı geliyor kulağa erkek için güzel bir isim bence de. Yeni jenerasyonda yok diye dede ismi gibi geliyor herkeseBence Cemal İsmetten çok daha güzel bir isim. Hiçte dede ismi gibi değil ismete göre daha genç hatta. Cemal diyince benim aklıma genç delikanlı gelir. Hatta türküsüde vardı galiba
Bence de Ismet daha yasli ismi Cemal'e gore.. Bir ismet amcamiz vardi. Aklima o geldi :) baya yasliydi kendisi :)Değil mi ya Cemal böyle havalı geliyor kulağa erkek için güzel bir isim bence de. Yeni jenerasyonda yok diye dede ismi gibi geliyor herkese
Aynen öyle. Eğer içinizde kalıcaksa Cemal ismini verin daha iyi sonra keşke koysaydık demeyinDeğil mi ya Cemal böyle havalı geliyor kulağa erkek için güzel bir isim bence de. Yeni jenerasyonda yok diye dede ismi gibi geliyor herkese
Cinsiyeti belli oldumu cnm seninIsmettense Cemal yada samet daha bir güzel bence kucucuk bebege ismet dusunemiyorum:) ama siz daha iyi bilirsiniz tabikide
Yok cnm ya 3 haftam kaldi randevumaCinsiyeti belli oldumu cnm senin
Catlayacammmmmmm :)))Yok cnm ya 3 haftam kaldi randevuma
Ayyy hic sormaa bende catliycammmmmCatlayacammmmmmm :)))