Doğuma Hazırlık İsim yardımlarınızı bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İsim yardımı

• İsmet Eren

OY: 19 54,3%
  • İsmet Emir

OY: 9 25,7%
  • İsmet Aras

OY: 5 14,3%
  • İsmet Berat

OY: 1 2,9%
  • İsmet Ali

OY: 2 5,7%
  • İsmet Can

OY: 2 5,7%
  • İsmet Kemal

OY: 1 2,9%
  • İsmet Kerim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    35

tembelanne

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
697
1.413
638
bunların dışında İsmet isminin yanına uyabilecek isimler de olabilir. Sahabe isimler eski isimler tercihimiz. Şimdiden teşekkür ederim

Ben aslında Cemal ismini seviyorum iyice dede ismi olacak sakın koyma diyorlar. Samet ismini de seviyorum ama ismet daha iyi gibi samete göre. Eşim yeni isimleri seviyor ben eskilerden yanayım. Oy veren herkese tesekkürler

Ben aslında Cemal ismini seviyorum iyice dede ismi olacak sakın koyma diyorlar. Samet ismini de seviyorum ama ismet daha iyi gibi samete göre. Eşim yeni isimleri seviyor ben eskilerden yanayım. Oy veren herkese tesekkürler
Bence Cemal İsmetten çok daha güzel bir isim. Hiçte dede ismi gibi değil ismete göre daha genç hatta. Cemal diyince benim aklıma genç delikanlı gelir. Hatta türküsüde vardı galiba

Bence Cemal İsmetten çok daha güzel bir isim. Hiçte dede ismi gibi değil ismete göre daha genç hatta. Cemal diyince benim aklıma genç delikanlı gelir. Hatta türküsüde vardı galiba
Değil mi ya Cemal böyle havalı geliyor kulağa erkek için güzel bir isim bence de. Yeni jenerasyonda yok diye dede ismi gibi geliyor herkese

Değil mi ya Cemal böyle havalı geliyor kulağa erkek için güzel bir isim bence de. Yeni jenerasyonda yok diye dede ismi gibi geliyor herkese
Bence de Ismet daha yasli ismi Cemal'e gore.. Bir ismet amcamiz vardi. Aklima o geldi :) baya yasliydi kendisi :)

Ismettense Cemal yada samet daha bir güzel bence kucucuk bebege ismet dusunemiyorum:) ama siz daha iyi bilirsiniz tabikide

ismet dedesinin ismi sandım ama öyle değil heralde, koyun diye zorlayan birileri yoksa vazgeçin

Back
X