- 9 Ocak 2017
- 630
- 496
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Sen biriktirebiliyor an ebruk ederim benim ki birikmiyor valla. Ailemin yanına senede bir gidebiliyorum 12,5 saat yolum var . Bayramdan balrama gidebiliyorum.Canım meb de çok kolay tayin bizde çok zor onu geç benim elimde raporum var ailemde, %90 üstü ben onunla bir gidemedim hesap edin .Ayrıca, personel olmamasına rağmen il dışı tayinler olunca tayin isteyebilmeniz lazım. Sonuçta bu hakkınız..
Kurum değiştirmede kurum onayı önemli ama il dışı atamalarda değil.. En azından meb için böyle..
Memurlar netten baktım öyle diyorlar maliye için.Sen biriktirebiliyor an ebruk ederim benim ki birikmiyor valla. Ailemin yanına senede bir gidebiliyorum 12,5 saat yolum var . Bayramdan balrama gidebiliyorum.Canım meb de çok kolay tayin bizde çok zor onu geç benim elimde raporum var ailemde, %90 üstü ben onunla bir gidemedim hesap edin .
Sen biriktirebiliyor an ebruk ederim benim ki birikmiyor valla. Ailemin yanına senede bir gidebiliyorum 12,5 saat yolum var . Bayramdan balrama gidebiliyorum.Canım meb de çok kolay tayin bizde çok zor onu geç benim elimde raporum var ailemde, %90 üstü ben onunla bir gidemedim hesap edin .
Tamam da ret cevabı geldi bakanlıktan her şarta uygun olduğum halde personel eksikliğini sebep sundular. Ve ret verdilerengelli raporu mu
eğer öyle ise 1 kereye mahsus ailenin yerine gidebilme hakkın var. böyle bir yasa var yani
nurcuk34 yok asla özele geçmem özelden çok çektim ben binbir zorlukla kazandım . Ama o kadar yüksek puanımı böyle bir kurum için heba ettiğime yanıyorum gerçekten. Ehliyetim yok ya bende araba alsamda param oraya kesilse dedim hep ama araba kullanmayı bilmiyorum . Ev mi alsam dedim ordan evi alıp ne yapcağım. Ya benim birde babama yardımım dokunuyor köye ev yapmaya kalktı bütün parası oraya gidiyor bende üzülüyorum zorlanmasın diye sürekli yardım ediyorum ona 3 kuruş birikicekse o da birikemiyor haliyle iyice terelendim.
Ne bileyim aile yardımına pek girmeyeyim dedim canım malum yengem takılıyorsa iyice deşifre olurum beni . Zaten hiç sevmem kendilerini:)) ehliyeti alırken manuel öğrendin ama demi . Öğrenebilsem bende, arabayı otomatik alcağım gidince bir kursa başlarım olmazsaAilene yardım etmişsin. Öyle bir anlattın ki sanki hiç kalmıyormuş gibi:)
Arabadan da korkma. Otomatik araba çok rahat.. Derste almadan kendim öğrendim. 1 senedirde vukaatım yok:)
.ya kpss den niye bu kadar korkuyorsun, akşam eve gittiğinde düzenli 2 saat çalışsan istediğin puanı alırsın. Ki tek başınasın mis gibi düzen oluşturursun .
Ben 33 eşim 35 yaşında 2 3 kez kpss ye hazırlanıp düz memurken, teknik kadrolara geçmiş insanlarız, yapamazsın edemezsin diyenlere kulak asma, ileriye dönük planın olsun elinde puanın olsun,
2700 bence az bir maaş , o kadar kpss ye hazırlanıp emeklerinin karşılığı ayrıca iş yüküne göre az.
400 kira kasaba için bence makul, büyükşehirlerde 1000 tlden başlıyor kiralar artık. o uyguna oturanlar yıllardır aynı yerde oturdukları için uygun.
Kesinlikle kpss ye çalış, yeni puanını al yoksa hiçbirşey yapamadan seni kurtaracak erkek arayacaksın yanlışa düşme.
2010 da aldım ehliyeti. O zaman trafiğe falan çıkmadım. Aldım durdu köşede.Ne bileyim aile yardımına pek girmeyeyim dedim canım malum yengem mengemdi takılıyoorsa iyice deşifre eder beni zaten hiç sevmem kendilerini:)) ehliyeti alırken manual öğrendin ama demi . Öğrenebilsem bende arabayı otomatik alcağım gidince bir kursa başlarım dlmazsa
Kesinlikle tabrik ederim birde youtubedan öğrenmişsin benim erkek arkaraşımda YouTube dan öğrenmiş bu arada2010 da aldım ehliyeti. O zaman trafiğe falan çıkmadım. Aldım durdu köşede.
Sonra otomatik aldım. Erkek kardeşim öğretecekti güya. ailemle aynı şehirde olmayınca onun ve benim müsait olma durumumuz çok zordu. youtubeden park etme videolarına baktım mesela.
Şuan şehirler arası da kullanıyorum. Şehir dediğim 2 3 saatlik mesafe çok değil ama :)
Ah ah keşke bende turibtik birtapu, sgk, maliye bence seytan üclüsü. bunlardan birindeyim ben de ifrit oluyorum, en dusuk memur maası suan yazdıgınız tutar zaten benım de aynı sekılde. şikayet edeceğim sırada biri beni tutsun dıyorum cevreme de yok olmuyor. turistik bir şehirdeyim ben bide, kendi ilime de cok uzak değil. ona rağmen darlanıyorum ve nefret ediyorum siz serzenişinizde haklısıınız
okulumu bitireyim ben de KPSS A düşünüyorum ama cesaretlendirip isteklendirmem lazım kendimi
Ah ah keşke bende turibtik bir
Şehirde olsam en azında teselli olurdu tam tersi istikametteyim. İnsanlarda yobaz . Kot pantolon da bile öküz gibi bakıyorlar hiç etek giyemedim. Kot yarım tişört . Boğuluyorum artık bebeksi suratım heba oldu. Birbirimisi cesaretlerdirebiliriz ben çabuk gaza gelirim birisi çalışsın o çalışıyor diye otururum çalışırım bende:)
.
Dur birdakka seni çok sevdim teknik bölümmü bitirmiştin canım sen ben kit kuruma geçip istifa etmeyi düşünüyorum kadrolu dan sözleşmeliye geçmiş olacağım salaklık mı sence??? Birde beninle özelden msjlaşalım ya akşama falan dışarı çıkcaktım birazdan sen beni heveslendirebilirsin etrafımda örnek olduğunda çabuk gaza geliyorum
Akşam yazacağım canım sanada özelden:)ahaha izin al bulundugum şehre gel ya da ben geleyim tanışırız
Tamam da ret cevabı geldi bakanlıktan her şarta uygun olduğum halde personel eksikliğini sebep sundular. Ve ret verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?