İsimde kararsızlık. Kızlar yardımcı olur musunuz?

Hatike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
306
119
33
26
Selam kızlar nasılsınız? Allah'ın izni ile Şubat'ta kızım olacak. Bazı senecekler var elimde sizde fikrinizi söyler mısınız?
1. Şehime Asu
2. Şehime Aysu
3. Şehime Nil
4. Şehime Naz
5. Şehime Ada
6. Şehime Rana
7. Şehime Nur
8. Şehime Ela
9. Şehime Eda

Biz eşimle Şehime Aysu ismini baya beğendik Şehime ismini ben koydum ikinci ismi o koymak istedi ve dediğim gibi Şehime Aysu baya aklımıza yattı ama eminde olamadık. Sizlerde fikrinizi söyler mısınız

İsim koyarken ilerisini düşünerek koyun, siz beğenmiş olabilirsiniz fakat yüksek ihtimalle kızınız ilerde begenmeyecek bu ismi, şehriye veya afedersiniz şeyime diyerek dalga konusu olma potansiyeli bir hayli yüksek, tavsiyem tekrar düşünün.

Dalga mı geçiyorsunuz ? Zaten akran zorbalığı okullarda almış başını gidiyor. Şehime nedir , şeyime diye dalga geçsinler çocuğunuz her gün eve ağlayarak gelsin diye mi ?

Sehime ismiyle cocugunuzun yasayacagi zorbaligi sanirim pek hayal edemiyorsunuz. Cok aradiniz mi bilmem ama kucucuk bebise de Sehime ismini yakistiramadim ben. 2. Olarak dusundugunuz isimlerin hepsi tek basina olabilir.

Biz yurt dışında yaşıyoruz çevremde çok fazla Şehime ismi var kimsede ne seyime nede şehriye demiyor. Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Sizin için saçma olmasa Şehime ismi benim için çok özel ve dediğim gibi çevremde çok kişide bu isim var

Ya bırak Allah aşkına yaa yurt dışında nasıl telaffuz ediliyor çok zor söylemesi yani

Çevrende bir sürü kişi olabilir senin isteğin senin arzun o zaman niye sordun

Sordun bizler de fikrimizi dedik koca koca kadınların aklıma olumsuz şeyler geliyor sa okulda cin gibi çocukların aklıma kimbilir neler gelir

Eda koyun ismini lütfen Sehimesiz olsun bence

Ha çocuk sizin keyif sizin o ayrı

Nerede yaşıyorsun anlamı da kötü kurnaz demek.

Kız bu ne şeyime der gibi

Yani cevrenizde cok fazla olmasi ismin guzel ve kullanisli oldugunu mu gosteriyor? Ordek ismi de var mesela biri zamaninda koymus diye devam edilmemeli. Cocugunuz icin sorun yasayacagi bir isim. Burada hepimizin aklina ilk gelen seyime olmus mesela. Cocuklarin aklina neler gelir siz dusunun. Yol yakinken donersiniz fikrinizden umarim.

Lütfen yanlış anlamayın sınıf arkadasimin adiydi seyime derlerdi üzülürdü hep hiç böyle isim katmayın biraz bile cocugunuzu düşünüyor iseniz

Şehime ismi şart mı ya hiç güzel değil gerçekten. Ve evet dalga konusu olabilir. Zaten çocuk büyüdüğünde asla kullanmaz yani boşuna koyarsınız.
Onun dışında Aysu güzel isim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…