Doğuma Hazırlık isimde sizinde İmzanız olsun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İsim önerilerini bekliyorum dostlarım katılımız için teşekkürler

• Alya Derin

OY: 4 19,0%
  • Damla Mira

OY: 2 9,5%
  • Damla Rüya

OY: 1 4,8%
  • Damla

OY: 2 9,5%
  • Mira

OY: 9 42,9%
  • Nehir

OY: 3 14,3%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .

hayaletgemisi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
21
0
6
İstanbul
kızlar son haftalar artık her an doğum olabilir ve artık isim koymanın zamanı geldi uzun zamandır isim arıyorduk ve finale geldik

final de

Alya Derin
Damla Mira
Damla Rüya
Sadece Damla
Sadece Mira
Nehir
Miray

isimlerinde kaldık sizlerden bu isim konusunda fikir ve önerilerinizi bekliyorum yavrumun ismin de sizin de imzanız olsun

Son düzenleme:
Mira ne demek bilmiyorum ama bu isimlerin içinde kulağıma en hoş o geldi.anlamına da bakmak lazım tabi.

hayırlı doğumlar.

Mira tek başına gayet hoş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş :nazar:

Mira ne demek bilmiyorum ama bu isimlerin içinde kulağıma en hoş o geldi.anlamına da bakmak lazım tabi.

hayırlı doğumlar.
ilgi alaka için çok teşekkürler

miranın anlamı ;

Çeşitli anlamları var. İlk olarak Likya kentlerinden birinin adı olarak biliniyor. İkinci anlamı ise bir kuyruklu yıldız ismini taşıması. İspanyolca anlamı ise “bak” demektir.
Kökeni Latince’ye dayanıyor. Latince anlamlarından biri “harika” dır. Bir anlamı da Kırmızı dev bir yıldızı ifade ediyor. Ayrıca İngilizce “Miracle” kelimesinin kısaltılmışı olarak da kullanılabilir. Araştırdığım kadarıyla Kuran’da “Mira ve Hira” mağaralarından bahsediliyor. Okyanus anlamı da mevcut.
Rusça’da “Barış” anlamını taşıyor ve Lazca “sima” demek. Başka bir anlamı ise yıldızlara eşlik eden yunus demektir.

ben de kızımın adını nehir koyacağım için nehir e oy verdim..mira da güzel de nehir benim favorim

Back
X