- 18 Ekim 2018
- 8.275
- 34.511
- 548
Erkekler doğum yapsın okHerkez ne de güzel erkekçi olmuş . Hak hukuktan yana olmuş ne zaman değiştik acaba annelerimiz ev hanımı iken . Erkeklerde doğum yapsın o zaman . Ben 3 vardiyalı çalışıyorum 1 gün tatil ile . Gecem yok gündüzüm yok resmi tatilim bayramım bile yok . Sürekli çalışıyorum ev işi yemek bulaşık ..
Hayatın stresi bir gün yaşadığım hayatı yaşayıp dayanamıcak çok insan tanıyorum .
Ve buradan da çıkıyorum artık Mental olarak iyi olmayan birine yaptığınız yorumlarla sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum tabi varsa
Yorum sahibi üzerine alınmasın ona çok teşekkür ederim
Mantıksızlığınız yorgunluktandır umarım.
Çalışmayın ya da aile kurup büyütmeye çalışmayın ya da zengin birini bulup evlenin. Her şeye herkes aynı anda sahip olamaz. Hayat fix bir şekilde doğduk, büyüdük, okul okuduk, aile kuracağız şeklinde ilerlemiyor. Yazılı bir kural yok. Sizin şartlarınızda demekki uygun bir hayat değil aile kurmak.
Bir sürü insanın hayatı bu şekilde herkes memur ya da pembe totolu beyaz yaka değil derseniz de evet bu şekilde hayat kuranlar da var ama feragat ettikleri de var.
Benim annem de vardiyalı çalışıyordu ama erkek doğursun gibi bir argümanla geleceğine bebeğin emzirme ihtiyaçları dışındaki sorumluluklarını babamla paylaşıyordu. Annem çalışırken babam evde mama ısıtır bebek bakardı.
Bunaldıysanız çıkın çalışmayın. Ama arkanızda çalışmayan bir kadına sahip çıkacak bir eşiniz yok gibi. Bunu bilerek aksiyon alın.