İşimden kovuldum

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Arkadaşlar bugün itibari ile işsizim. Ben Antalya’da bir otelde rezervasyon elemanıydım. Baya duyulmuş ünlü bir otel grubunda. Müdürüm lise mezunu, şefim kompleksli bir kadındı. 3 ay İŞKUR elemanı olarak çalıştım. 15 gün kadroda çalıştım ve dan diye yaptığım bir hata ile kovuldum. Hata da şu misafir 4 saat lobide beklemiş sözde bana aksettirilen bu. Hiç sanmıyorum ama böyle. Şefim mobbingin kralını yapıyordu her gün ağlayarak eve geliyordum. Ama maaşım iyiydi hoştu. Her gün içimden ben bu işten çıkmayacağım ne olursa olsun beni bezdiremicek şefim diyerek gittim işe. Ben şimdi ne yaparım. Evlenmeme 2 ay kaldı ben iş bulamam sezon açıldı turizm elemanlarını aldı. Param yok parasız nasıl evlenirim. Naparım?

acaba düğünü biraz erteleseniz mi?
büyük ihtimalle 3 aylık teşviklerden yararlanmak için bolca eleman aldılar
size neler imzalattırdılar
işten çıkış bildirgenizde çıkış sebebi ne yazıyor?

Arkadaşlar bugün itibari ile işsizim. Ben Antalya’da bir otelde rezervasyon elemanıydım. Baya duyulmuş ünlü bir otel grubunda. Müdürüm lise mezunu, şefim kompleksli bir kadındı. 3 ay İŞKUR elemanı olarak çalıştım. 15 gün kadroda çalıştım ve dan diye yaptığım bir hata ile kovuldum. Hata da şu misafir 4 saat lobide beklemiş sözde bana aksettirilen bu. Hiç sanmıyorum ama böyle. Şefim mobbingin kralını yapıyordu her gün ağlayarak eve geliyordum. Ama maaşım iyiydi hoştu. Her gün içimden ben bu işten çıkmayacağım ne olursa olsun beni bezdiremicek şefim diyerek gittim işe. Ben şimdi ne yaparım. Evlenmeme 2 ay kaldı ben iş bulamam sezon açıldı turizm elemanlarını aldı. Param yok parasız nasıl evlenirim. Naparım?
Öncelikle gecmis olsun .. InsAllah en kisa zamanda kendinize uygun bir is bulursunuz .. Aileniz yok mu size destek verecek ?

Müşteri sizi şikayet mi etmiş yani?
Düğüne de az kalmış aslında hazırlıklarla ilgilenirsiniz daha iyi olur. Maddi olarak herkes aynı durumda. Masraflardan biraz kısarsanız olur. Üzmeyin kendinizi.

Müdürünüze gidin ,şefin lafıyla beni işten çıkardınız ,Mahkemeye vereceğinizi ,o misafirin ifadesini isteyeceklerini hatırlatın ,iş mahkemesine başvuracağınızı mobing uyguladıklarını söyleyin

acaba düğünü biraz erteleseniz mi?
büyük ihtimalle 3 aylık teşviklerden yararlanmak için bolca eleman aldılar
size neler imzalattırdılar
işten çıkış bildirgenizde çıkış sebebi ne yazıyor?
Gün alındı ki

Müşteri sizi şikayet mi etmiş yani?
Düğüne de az kalmış aslında hazırlıklarla ilgilenirsiniz daha iyi olur. Maddi olarak herkes aynı durumda. Masraflardan biraz kısarsanız olur. Üzmeyin kendinizi.
Hayır misafirin hiç bir şikayeti yok programın reklemasyon kısmına baktım şikayet yok

Müdürünüze gidin ,şefin lafıyla beni işten çıkardınız ,Mahkemeye vereceğinizi ,o misafirin ifadesini isteyeceklerini hatırlatın ,iş mahkemesine başvuracağınızı mobing uyguladıklarını söyleyin
Bakanın yeri kimi kime şikayet edebilirim?

Tazminatınızı verdiler mi? İşten çıkış evraklarınızda neler var?

Daha iyi onlar vasat bi eleman için böyle rezilliği istemezler ,zorlayın biraz ya geri alsınlar ya tazminat versinler
3 aylık elemana tazminat ödemezler sanıyorum ki

Evet ama ne yapabilirdim ki? İnsanların kapısına yatıp gitmem de gitmem mi demem gerekirdi öyle bir tavır vardı ki

bir daha sakın istifa falan imzalamayın bu da size ders olsun
allahtan uzun süre çalışmıyormuşsunuz

gitmem de gitmem demek değil ki bu
ben gitmiyorum ki siz gönderiyorsunuz neden ben istifa veriyorum pardon? deseydiniz.
resmen teşvikten yararlanmak için yapmışlar işte
çünkü devletten destek alıyorlar ve eğer kendileri çıkartırsa cezası var
ama kişi kendi istifa ederse cezası yok.
allahından bulsunlar.

Back
X