• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞİMDEN MEMNUN DEĞİLİM :((

mrs obsession

Belki yarın daha güzel olur
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
105
114
53
Kızlar iyi akşamlar burası bende bağımlılık yaptı galiba :)) neredeyse artık karşılaştığım her problemde kimseyle konuşmadan önce sizlerle paylaşıyorum ve yorumlarınız düşüncelerimi şekillendiriyor her neyse kızlar ben masa başı işte çalışıyorum ama çok stresli ve bazen hata yapıyorum ister istemez mesela kargo yapılacak başka bir işle uğraştığım için o kargo kalıyor haliyle şakayla karışık azar işitiyorum bazende bir şey söylüyorlar farklı şekilde anlıyorum ona göre hareket ediyorum söylenmelerinde bazen haklı olabilirler ama takıntılı ve alıngan birisiyim üzülüyorum bu yüzdende çıkmayı düşünüyorum ama bundan önceki çalıştığım yerlerden çıkış sebebim de buna benzer şeyler şimdi evdekilere bu şekilde söylersem babam artık kızacak her defasında aynısını yapıyorsun (zaten çalışmam için baskı yapan birisi değil ) ama söylenir ya çalışma ya da uzun süreli çalış diye aynı zamanda akrabalarda saçma sapan konuşacak bir giriyorsun bir çıkıyorsun diye ama bilmiyorum ya gerçekten kovulmayı bekleyeceğim ya da bizimkilere bir bahane bulup ayrılacağım çok sıkıldım iş stresinden bazen düşünüyorum belkide çok alıngan olduğum için çalışmak bana göre değil galiba bir azar ya da en ufak
bir kotu tepki gördüğümde bu düşüncelere kapılıyorum

Çok küçük şeyler bunlar.
Ki size kötü de davranmıyorlar,şakayla karışık azara can kurban.
Elemana s.git diyerek kovulan bir yerden çıktım da en son.
Gülümseyip hatanızı düzeltirseniz,bu sizi daha güçlü kılar.

Takıntılı ve alıngan biriyseniz bir sonraki işinizden de muhtemelen memnun olmayacaksınız. Aşabileceğiniz problemler ise işten ayrılmayın derim, bu devirde iş bulmak çok zor. Ben aylardır işsizim hala bulamıyorum mesela..

Olabilir kim hata yapmiyor ki robot degil insansiniz.
Insanlarin ne dediginide bu kadar takmayin ay sonu alacaginiz maasa odaklanirsaniz inanin insanlarin soyleidkleri onemini yitirir

Ama sanki hata yaptıgım icin beni küçuk gördüklerini düsunuyorum sanki işe yaramaz gibi aslinda beni bu üzüyor
Sen ise yarasan emin ol seni o masanin basin da tutmazlar.
Once o psikolojiden kurtul.
Azarlayanlari da takma isine kanalize ol.
Isi birakirsan kybedersin emin ol.napacaksin ev de kocami bekleyeceksin.bosver baskalarini alistikca isleri makina gibi yapmaya baslarsin.

Neredeyse 18 yaşimdan beri 21 yasındayım

3 yıl olmuş, az bir süre değil.işe duygu katmamayı öğrenmeniz gerekirdi.
bence işten ayrılma sebepleriniz makul değil. eğer bundan da çıkarsanız çevreye ve ailenize karşı başarısız damgası yemeniz muhtemel.işinizden ayrılmadan daha iyi şartlarda çalışabileceğiniz yerleri araştırın.
7 yıldır çalışıyorum, ay ne mutluydum orada diyebileceğim bir yer hiç yok. ortalama bir yer bulabilirseniz mutlu olmayı deneyin.

İş tanımızın ne ya da var mı

Bir dönem bir sekreterimiz vardı yemek de yapar telefona da bakar dışarı banka kırtasiye vs de gider ofis işi de yapardı

Arada işleri unuturdu yahut yetiştirmezdi de

Mesela o yemek yapıyor ise telefonu patron açabilirdi yahut dışarıdan gelen birisi ekmek alabilirdi

Eğer görevleriniz çok boyutlu ise basit yardımlar isteyebilirsiniz

Bir de mesela her gün kargo saatiniz olsun saatin alarmını kurun atıyorum akşam beşe

O saatte çalınca bakının kargo var mı diye etrafa hatta duyuru artık kargoları beşe kadar bana getirin ki o gün gönderebileyim şeklinde

Mesela telefon bağlıyor iseniz tüm masalar ile online bilgisayar bağlantısı kurun

Bir dönem 50 kişi ve tek sekreterimiz vardı telefonla arar görüşmek istediğimiz kişileri söyler ve beklerdik o arada dışarıdan arayan olur vs vs birden telefon çalar ve sekreter aktarıyorum der bağlardı kimi istediğimizi bile unuturduk

Sonra g mail ile ofis içi yazışma sistemi kurdular tabii bu söylediğim Zaman'larda akıllı telefon bile yoktu herkes Oray'a yazar sekreter de sırayla arardı

Kızlar inanır mısınız bazen başka yerde de çalışamayacağımı düsündüğumden evde elişi yaparım diye düşünüyorum ama arkadaşım erken yaşlanırsın diyor :))

Ama para biriktirmem gerek ablamlar evlenirken çeyizlerini kendileri calışarak yaptılar ama el işiyle ne kadar biriktiririm o ayrı :))

kızlar az önce müdürüm bi görev verdi verirkende nasıl yapacağımı anlattı tamam dedim giderken bak yalan yok dedi bende ben yalanmı söylüyorum ? dedim kıvırdı bir şeyler söyledi ama moralim çok bozuldu ne yapayım işten ayrılayım mı? ya da gidip konuşayım mı?

Mesela elinizde telefonu bırakıp yada bilgisayar ekranından forumdan çıkıp yapılacaklari not almakla baslayabilirsiniz

neden hata yaptığını derinlemesine irdele bence, galiba insan ilişkilerinde de biraz diplomatik olmayı öğrenmen gerekiyor
dikkat eksikliğin olduğunu düşünüyorsan ya işi yapma tarzında bir sorun vardır ya vitamin mineral eksiğin vardır, çok karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsundur, yani çözülmeyecek şeyler gibi görünmüyor, işten çıkacak kadar

sanırım haklısınız dikkat eksiliği olabilir ve malesef insan ilişkilerinde diplomatik olamayı beceremiyorum
neden hata yaptığını derinlemesine irdele bence, galiba insan ilişkilerinde de biraz diplomatik olmayı öğrenmen gerekiyor
dikkat eksikliğin olduğunu düşünüyorsan ya işi yapma tarzında bir sorun vardır ya vitamin mineral eksiğin vardır, çok karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsundur, yani çözülmeyecek şeyler gibi görünmüyor, işten çıkacak kadar

gerçekten sıkılmakta haklısın nede olsa koca bir 3 yıl çalışma hayatınız var :olamaz::olamaz: bizi direk gömdün yani ,bence siz çalışmayın oturun evinizde
iyide zaten 3 yıllık çalışma hayatımı bende uzun görmüyorum ki neden böyle bir yorum yapma gereği duydunuz anlamdım?
sanırım kendinizce kinaye yapmaya çalıştınız :))

Son düzenleme:
unutuyorsan dikkat eksikliğin varsa bilgisayar ekranına sticky notes diye program var renkli post it uygulaması onu kur bilgisayara alarmı var çok işe yarıyor :kahve:

Back
X