- 19 Ağustos 2017
- 105
- 114
- 53
- Konu Sahibi mrs obsession
Kızlar iyi akşamlar burası bende bağımlılık yaptı galiba :)) neredeyse artık karşılaştığım her problemde kimseyle konuşmadan önce sizlerle paylaşıyorum ve yorumlarınız düşüncelerimi şekillendiriyor her neyse kızlar ben masa başı işte çalışıyorum ama çok stresli ve bazen hata yapıyorum ister istemez mesela kargo yapılacak başka bir işle uğraştığım için o kargo kalıyor haliyle şakayla karışık azar işitiyorum bazende bir şey söylüyorlar farklı şekilde anlıyorum ona göre hareket ediyorum söylenmelerinde bazen haklı olabilirler ama takıntılı ve alıngan birisiyim üzülüyorum bu yüzdende çıkmayı düşünüyorum ama bundan önceki çalıştığım yerlerden çıkış sebebim de buna benzer şeyler şimdi evdekilere bu şekilde söylersem babam artık kızacak her defasında aynısını yapıyorsun (zaten çalışmam için baskı yapan birisi değil ) ama söylenir ya çalışma ya da uzun süreli çalış diye aynı zamanda akrabalarda saçma sapan konuşacak bir giriyorsun bir çıkıyorsun diye ama bilmiyorum ya gerçekten kovulmayı bekleyeceğim ya da bizimkilere bir bahane bulup ayrılacağım çok sıkıldım iş stresinden bazen düşünüyorum belkide çok alıngan olduğum için çalışmak bana göre değil galiba bir azar ya da en ufak
bir kotu tepki gördüğümde bu düşüncelere kapılıyorum
bir kotu tepki gördüğümde bu düşüncelere kapılıyorum