İşimden nefret ediyorum

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
7 sene sonra ilk defa çalışıyorum 3ay oldu ama son günlerde nefret etmeye başladım insanların egolarini tatmin etmeye çalışmasından hareketinden bıktım belkide hem ev işi hem çocuk hem iş hem eve tikilip kaldık sosyal hayatım yok ondandır belki de. İlk başta seviyordum çünkü bu iş bana bir anda hiç umudum yokken geldi ise de ihtiyacım var çıkamam bana tavsiyeleriniz varmıdır şimdiden teşekkür ederim

Hiç bir sorun yokken sorun yaratan insanlar var sürekli açıklama yapmak zorundayım aynı şeyleri sürekli söylemek zorundayım insanlar bizim sadece çalışan olduğumuzu unutuyorlar:KK43:

O yüzden herkese iyi olma.
Olunca tepene çıkıyor insancıklar.
Niye sürekli açıklama yapıyorsun ki ?

Ben daha sorunsuz bir iş yeri ne gördüm ne duydum. Her iş yerinde egolu insanlar vardır. Beceriksiz olup uğraştıran vardır. Hak etmediği halde senin üstünde olan insanlar vardır. Dedikoducusu vardır. Adaletsizlik vardır. Yani vardır da vardır.

Demek istediğim ideal iş ortamını bulamazsınız belki ama bunlarla baş etmeyi öğrenip kendi işinize bakmanız gerekir. Zaten tüm şartlar ideal ve herkes hak ettiği yerde olsaydı çalışmak bu kadar yıpratıcı olmazdı.

Ben devlet memuruyum inanın aynı durum bizdede var hergun ayağımı sürüyerek işe gidiyorum başımda kafayı yemiş herşeye bağıran çağıran bir müdür etrafımda sürekli dedikodu peşinde olan insanlar yapılan haksızlıkları saymıyorum bile ama napayım mecburum diyorum çalışmak zorundayım diyorum birazda insanlardan soyutladım kendimi yuvarlanıp gidiyorum böyle işte

7 sene sonra ilk defa çalışıyorum 3ay oldu ama son günlerde nefret etmeye başladım insanların egolarini tatmin etmeye çalışmasından hareketinden bıktım belkide hem ev işi hem çocuk hem iş hem eve tikilip kaldık sosyal hayatım yok ondandır belki de. İlk başta seviyordum çünkü bu iş bana bir anda hiç umudum yokken geldi ise de ihtiyacım var çıkamam bana tavsiyeleriniz varmıdır şimdiden teşekkür ederim
sabret yoluna girer herşey en azından 1 yıl zaman ver işe hala sevmiyosan bırakırsın

Ben de nefret ediyorum işten de, insanlardan da, angarya olsun da ne olursa olsun zihniyetiyle her saniye yeni iş cikartanla da, patrona yalaklanmak için akıl sır erdiremeyecek hareketlere girişene, benciline, saygisizina...
Gerçekten öyle zamanda okudum ki , şu an kafa göz girişesim var birilerine. Onun yerine 'hepinizden tiksiniyorum' suratımı taktım, pasif agresif çalışıyorum:confused::confused:

sabret yoluna girer herşey en azından 1 yıl zaman ver işe hala sevmiyosan bırakırsın
Bende öyle düşünüyorum 1 yıl çalışabilsem herşey daha güzel olabilir belki birimde değiştirebilirim zaten bırakamam işi yillarca kpss calistm olmadı artık mecbur tutunmak lazım bir yerde yaşta geçiyor bulamam artık sanırım burdan cikarsam

Ben de nefret ediyorum işten de, insanlardan da, angarya olsun da ne olursa olsun zihniyetiyle her saniye yeni iş cikartanla da, patrona yalaklanmak için akıl sır erdiremeyecek hareketlere girişene, benciline, saygisizina...
Gerçekten öyle zamanda okudum ki , şu an kafa göz girişesim var birilerine. Onun yerine 'hepinizden tiksiniyorum' suratımı taktım, pasif agresif çalışıyorum:confused::confused:
Benimde suratım beş karış ama karşımdaki görmediği için ses tonumu duzeltiyorum sadece:)

Malesef,nereye gitseniz durum bu,
Egitim kurumu isletiyorum,her gun yasanan olaylara bakinca ,mazhar osman diye telefonu acasim geliyor,
Takilnayin,psikolojisi bozuk herkesin pandemi kaynakli zaten cahil egoist bir toplumduk iyice bozulduk

Malesef,nereye gitseniz durum bu,
Egitim kurumu isletiyorum,her gun yasanan olaylara bakinca ,mazhar osman diye telefonu acasim geliyor,
Takilnayin,psikolojisi bozuk herkesin pandemi kaynakli zaten cahil egoist bir toplumduk iyice bozulduk
Hemde nasil bozuk bir psikoloji anlatamam:) evden çalışma olmasa en azından bu kadar bunalmazdim sanırım

Kimseyle çok samimi olmayın, suratsız da olmayın, çok baskın durmayın ama çok naif de görünmeyin ezerler. Bir de uzun zaman çalışmadığınız için de iş yorgunluğu size ağır geliyor olabilir zamanla alışırsınız. Bunları yapmanıza karşın hala önemli sıkıntılar varsa da ayrılın. Çünkü ruh sağlığı herşeyden önemli. Üç ay çalıştığınız bi yerin etkisinden 1 sene kurtalamayabilirsiniz.

bir de hiçbir iş yerinde toz pembe değil ortam, sıkıntılı insanlar daima var önemli olan sizin iletişim kurma biçiminiz, bunun iş olduğunu kabullenip herşeyi çok içselleştirmemek.

Kimseyle çok samimi olmayın, suratsız da olmayın, çok baskın durmayın ama çok naif de görünmeyin ezerler. Bir de uzun zaman çalışmadığınız için de iş yorgunluğu size ağır geliyor olabilir zamanla alışırsınız. Bunları yapmanıza karşın hala önemli sıkıntılar varsa da ayrılın. Çünkü ruh sağlığı herşeyden önemli. Üç ay çalıştığınız bi yerin etkisinden 1 sene kurtalamayabilirsiniz.

bir de hiçbir iş yerinde toz pembe değil ortam, sıkıntılı insanlar daima var önemli olan sizin iletişim kurma biçiminiz, bunun iş olduğunu kabullenip herşeyi çok içselleştirmemek.
İşyerinden kimseyle problemim yok zaten evden çalışıyoruz beni deli eden egolu müşteriler hakaret eden bile var işleminde hiçbir sorun olmadığı halde 10 dk konuşan bile var sırf can sıkıntısı yani başka birşey değil birde ego tatmini

Ek olarak evet icsellestirmemek gerek ancak beyin olarak çok yorucu birde ev isleri çocuk olunca kendime de vakit ayiramiyorum sanırım bundanda stres oldum hayırlısı artık sabretmeye çalışacağım bir süre daha

Back
X