İşimden nefret ediyorum

Her iş yerinde böyle insanlar var :KK51: bence dişinizi sıkın, bir yandan da yine iş bakın. İş işteyken bulunur derler. Hem mevcutta bir işiniz olduğu için gerilmezsiniz de iş görüşmelerinde.
Bir de insan zamanla alışıyor bu kurtlar sofrasına, siz hiçbir şeyi kişisel almayın :KK53:

İşyerinden kimseyle problemim yok zaten evden çalışıyoruz beni deli eden egolu müşteriler hakaret eden bile var işleminde hiçbir sorun olmadığı halde 10 dk konuşan bile var sırf can sıkıntısı yani başka birşey değil birde ego tatmini
Bu yazdığınızı görmemiştim. Müşteriler için yapacak bir şey yok ya. İster müşteri olsun, ister sokakta yanınızdan geçen herhangi biri, iater akraba eş dost. Böyle saçma sapan davranan canımızı sıkan düşüncesiz saygısız insanlar maalesef hep karşımıza çıkıyor. Tabi müşteri olunca müşteri her zaman haklıdır diyerek daha da saçmalıyorlar, olan çalışanlara oluyor. Umarım gönlünüze göre çalışabileceğiniz bir iş bulursunuz.

İşyerinden kimseyle problemim yok zaten evden çalışıyoruz beni deli eden egolu müşteriler hakaret eden bile var işleminde hiçbir sorun olmadığı halde 10 dk konuşan bile var sırf can sıkıntısı yani başka birşey değil birde ego tatmini

işiniz nedir çağrı merkezi falan mı

yani işleminde sorun olmayan 10 dakika fazladan konuşacak gücü kendinde nasıl buluyor

ben hemen olsun da bitsin modundayım da

Bu yazdığınızı görmemiştim. Müşteriler için yapacak bir şey yok ya. İster müşteri olsun, ister sokakta yanınızdan geçen herhangi biri, iater akraba eş dost. Böyle saçma sapan davranan canımızı sıkan düşüncesiz saygısız insanlar maalesef hep karşımıza çıkıyor. Tabi müşteri olunca müşteri her zaman haklıdır diyerek daha da saçmalıyorlar, olan çalışanlara oluyor. Umarım gönlünüze göre çalışabileceğiniz bir iş bulursunuz.
Teşekkür ederim bugün çok stresliydim inanın sizler sayesinde daha iyi hissediyorum kendimi sanırım biraz zamana ihtiyacım var alışmam icin

Sadece işyeri değil ki. Trafikte, dükkanlarda, pazarda her yerde olabiliyor can sıkıcı insanlar. Katlanmak veya bertaraf etmek konusunda çözümler geliştirmeliyiz

Bende öyle düşünüyorum 1 yıl çalışabilsem herşey daha güzel olabilir belki birimde değiştirebilirim zaten bırakamam işi yillarca kpss calistm olmadı artık mecbur tutunmak lazım bir yerde yaşta geçiyor bulamam artık sanırım burdan cikarsam
şimdi iş bulmak zaten yeterince zor o yüzden pes etme derim bende öyle girdiğim bi işte ortamda hiç memnun kalmadım ama şansıma sevmediğim insanlar tek tek ayrıldı ordan sonra çok güzel bi iş ortamım oldu sabret yani kesinlikle herşey yoluna girer

Back
X