- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
10 aydır calışıyorum burada. işsizlik maaşı için yeterli mi bilmiyorum. önceki işimde de 3 yıl calışmıştımİşsizlik sigortasına başvur hemen. İş bulana kadar asgari ücret alırsın.
hayır ilk kez açıyorumIsime son mu verilecek acaba diye konu acan uye sen miydin
ayni isyerinde 6 ay calismak yeterli die biliorm ben issizlik maasi icin10 aydır calışıyorum burada. işsizlik maaşı için yeterli mi bilmiyorum. önceki işimde de 3 yıl calışmıştım
Daha önce senin yerinde biri varmıymış, birden küçülmeye mi gidesi gelmiş10 aydır calışıyorum burada. işsizlik maaşı için yeterli mi bilmiyorum. önceki işimde de 3 yıl calışmıştım
Baska bir konu sahibiyle karistirdim o zaman allahbyardimcin olsun derhal issizlik maasina basvurhayır ilk kez açıyorum
tazminatımı vereceklerini söylediler, doğrudur umarım. ik müdürü bana bu haberi verdi. sebep ne diyorum bilmiyorum diyor. şaka gibi.kendi istediğin gibi bi iş bulursun hiç üzülme.. ama sana yinede bi açıklama yapmak zorundalardı bence... ve bir yılını doldurmadan çıkarmışlar belli ki tazminat için hakkın olmasın diye..
merhaba, cuma gününden beri çok kötüyüm, moralim sıfır. nedeni ise cuma günü işime son verildi. şok oldum. hiç beklemiyordum. tamam orada cok mutsuzdum, mesleki olarak pek bana birşey katmıyordu, istifa etmeyi cok istiyordum ama iş bulduktan sonra. iş bakmaya da başlamıştım hatta. bu 2.ci işimdi, diğerinden ben ayrılmıştım. ilk kez başıma böyle birşey geliyor. cok tuhaf bir duygu. alışmıştım oraya, her ne kadar sevmesemde. bi neden de söylemediler. ama duyduğuma göre benim işimi oradan başka birine yüklemişler, maliyeti düşürmek için sanırım. genel müdürümü cok severdim, aramız cok iyiydi. inanamıyorum hala, bu sabah kendimi cok hissettim, alarmı kapattığım halde aynı saatimde uyandım. sanki işe gidecekmiş gibi. bu durumda olanlar var mı, nasıl atlattınız?((((
evet vardı, bilmiyorum anlamadım. işimi gayet düzgün yapıyordum, kendimden tek bi şüphem yok. ama kendileri bi açıklama yapma gereği bile duymadılar:/ en cokta ona kırıldım:/Daha önce senin yerinde biri varmıymış, birden küçülmeye mi gidesi gelmiş
cok tesekkur ederim.Hayırlısı olsun. 1 yıllık işsiz ev hanımı olarak işsizlik zor. Inşallah hemen bir iş bulursun.
Ben de nir kez işten çıkartıldım. Cuna günü ay sonuydu maaşımı alıp bir daga işe gelmeyecekyim onlar pazartesi günü beni çıkarttılar. Hem o ayın maalını tam aldım,hem tazminatımı aldım. Çok memnun olmuştum yani. Ama sıradaki işim hazırdı. Kafamda onun rahatlığı vardı.
Şirketler maliyet kısmak için yapıyorlar böyle. Kişisel algılama. Bu süreyi süpriz tatil gibi değerlendir. Kendi kıymetini bil. Inşallah en kısa zamanda iş bulursun.
evt aynen öyle. sanki yüz kızartıcı birşey yapmışımda apar topar haber verilip gönderildim resmenHayırlısı böyleymiş
İşten çıkarılmana üzülmene gerek yok daha iyisini bulursun.
Sadece genel müdürünle aranız iyiyken açıklama yapmaması hoş olmamış.
Açıklama yapılabilirdi zaten hoş karşılardın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?