- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
tesekkur ederim. haklısınız.Hiç sıkma canını umarım daha iyi bir yerde işe başlarsın sana birşey katmayan iş yeri için üzülmeye değmez.. Maddi sıkıntın yoksa çokta dert etme
inşallah canım..Canım bende isten cikarildim nisan ayinda ilk is tecrubemdi bankada calisiyordum calistigim ortami cok seviyordum isi sevmesemde arkadaslar cok iyiydi kisa surede cok alismistim ama cikarildim o kadar assagilanmis hissettim ki cok kotuydum soylediklernde basladim aglamaya eve geldim saatlerce agladim ailemde cok uzuldu . Cok kotu bir durum nisandan beride hala is bulamiyorum bende bu konudan cok sıkintiliyim cok uzuluyorum ama elden birsey gelmiyor insallah kisa surede yeni bir is buluruz
yok cnm soramam artık. performansımı beğenmeseler yerime başka birini alırlardı bence. diğer çalışana yüklemezlerdi. az para cok iş mantığı işte.Seni işten çıkaran yöneticiyle görüş ve sebebini sor yoksa ömrünce soru işareti kalacak aklında neden çıkardılar acaba diye bişeymi duydular biri bişeymi dedi performansını mı yeterli bulmadılar yoksa gerçekte maliyeti düşürmek mi asıl sebep buna cevap vermek zorundalar sor ki için rahatlasın
tesekkur ederim yorumunuz için..İnsanlar acımasız, duygusal yaklaşanlar kaybediyor maalesef.
Üzülmeyin, kötü hissetmeyin.
Bundan sonraki iş hayatınızda hazırlıklı olun bu tarz olaylara.
Daha iyisini bularak iyi ki çıkarmışlar dersiniz inşallah.
Bunda da bir hayır vardır göremediğiniz.
aynısı bende de olmustu canım 3 ay kadar kısa sure calıstım ama cok sevmıstım orayı.iş arkadaslarımı genel mudurumuzu.hatta haberı duyunca agladım kı ben kolay kolay aglayan bırı degılım ama herseyde bır hayır vardır.ınsallah hayatın boyunca tek derdın bu olur.daha ıyı bır ıs bulman dılegı ıle nlur canını sıkma :)merhaba, cuma gününden beri çok kötüyüm, moralim sıfır. nedeni ise cuma günü işime son verildi. şok oldum. hiç beklemiyordum. tamam orada cok mutsuzdum, mesleki olarak pek bana birşey katmıyordu, istifa etmeyi cok istiyordum ama iş bulduktan sonra. iş bakmaya da başlamıştım hatta. bu 2.ci işimdi, diğerinden ben ayrılmıştım. ilk kez başıma böyle birşey geliyor. cok tuhaf bir duygu. alışmıştım oraya, her ne kadar sevmesemde. bi neden de söylemediler. ama duyduğuma göre benim işimi oradan başka birine yüklemişler, maliyeti düşürmek için sanırım. genel müdürümü cok severdim, aramız cok iyiydi. inanamıyorum hala, bu sabah kendimi cok hissettim, alarmı kapattığım halde aynı saatimde uyandım. sanki işe gidecekmiş gibi. bu durumda olanlar var mı, nasıl atlattınız?((((
tesekkur ederim.. Tabi doğru Allah başka dert vermesin.aynısı bende de olmustu canım 3 ay kadar kısa sure calıstım ama cok sevmıstım orayı.iş arkadaslarımı genel mudurumuzu.hatta haberı duyunca agladım kı ben kolay kolay aglayan bırı degılım ama herseyde bır hayır vardır.ınsallah hayatın boyunca tek derdın bu olur.daha ıyı bır ıs bulman dılegı ıle nlur canını sıkma :)
alacağı işsizlik sigortası yani işsizlik parası ödediği prim gününe bağlı daha düşük veya daha yüksek alabilir.İşsizlik sigortasına başvur hemen. İş bulana kadar asgari ücret alırsın.
ben de ilk işten çıkartıldığımda ağlamıştım ama tazminatımı alınca iyi ki olmuş dedim 1,5 ay işsiz kaldım ama iş buldum sonra o işten kendim çıktım kpss ye hazırlandımtesekkur ederim.. Tabi doğru Allah başka dert vermesin.
peki işkura mı gitmem gerekiyor? bu konuda pek bi bilgim yokta..alacağı işsizlik sigortası yani işsizlik parası ödediği prim gününe bağlı daha düşük veya daha yüksek alabilir.
Canım üzüldüm senin adına. Şu an keşke beni de kovsalar diyorum tatil yok bişey yok eşimi bırakıp ailemin yanına giderdim 1,2 aymerhaba, cuma gününden beri çok kötüyüm, moralim sıfır. nedeni ise cuma günü işime son verildi. şok oldum. hiç beklemiyordum. tamam orada cok mutsuzdum, mesleki olarak pek bana birşey katmıyordu, istifa etmeyi cok istiyordum ama iş bulduktan sonra. iş bakmaya da başlamıştım hatta. bu 2.ci işimdi, diğerinden ben ayrılmıştım. ilk kez başıma böyle birşey geliyor. cok tuhaf bir duygu. alışmıştım oraya, her ne kadar sevmesemde. bi neden de söylemediler. ama duyduğuma göre benim işimi oradan başka birine yüklemişler, maliyeti düşürmek için sanırım. genel müdürümü cok severdim, aramız cok iyiydi. inanamıyorum hala, bu sabah kendimi cok hissettim, alarmı kapattığım halde aynı saatimde uyandım. sanki işe gidecekmiş gibi. bu durumda olanlar var mı, nasıl atlattınız?((((
o akşam mailde attım genel müdürüme. doğum günüydü ilk olarak onu kutladım. sonrasında her sey için tesekkur ettim. ve ama yinede profesyonellik ve insani ilişkiler adına bunu kendisinin söylemesini beklediğimi belirttim. kibar bir dille. cevap bile vermedi. insan bari sırf d. günü için teşekkür eder:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?