İşime son verildi:/

Hiç sıkma canını umarım daha iyi bir yerde işe başlarsın sana birşey katmayan iş yeri için üzülmeye değmez.. Maddi sıkıntın yoksa çokta dert etme

Özel sektör malesef acımasız hele ki kurumsal firmalar resmen kabustur bu konuda. İnsanın değeri yoktur işini ne kadar iyi yaptığınında önemi yoktur onlar hep 1 kuruş maliyeti düşürme peşindedir. Umarım değer görebileceğin yükselebileceğin bir yere başlarsın ve ne kadar gereksiz yere üzüldüğünü düşünür gülümsersin arkadaşım.

Canım bende isten cikarildim nisan ayinda ilk is tecrubemdi bankada calisiyordum calistigim ortami cok seviyordum isi sevmesemde arkadaslar cok iyiydi kisa surede cok alismistim ama cikarildim o kadar assagilanmis hissettim ki cok kotuydum soylediklernde basladim aglamaya eve geldim saatlerce agladim ailemde cok uzuldu . Cok kotu bir durum nisandan beride hala is bulamiyorum bende bu konudan cok sıkintiliyim cok uzuluyorum ama elden birsey gelmiyor insallah kisa surede yeni bir is buluruz

Seni işten çıkaran yöneticiyle görüş ve sebebini sor yoksa ömrünce soru işareti kalacak aklında neden çıkardılar acaba diye bişeymi duydular biri bişeymi dedi performansını mı yeterli bulmadılar yoksa gerçekte maliyeti düşürmek mi asıl sebep buna cevap vermek zorundalar sor ki için rahatlasın

o akşam mailde attım genel müdürüme. doğum günüydü ilk olarak onu kutladım. sonrasında her sey için tesekkur ettim. ve ama yinede profesyonellik ve insani ilişkiler adına bunu kendisinin söylemesini beklediğimi belirttim. kibar bir dille. cevap bile vermedi. insan bari sırf d. günü için teşekkür eder:/

inşallah canım..

yok cnm soramam artık. performansımı beğenmeseler yerime başka birini alırlardı bence. diğer çalışana yüklemezlerdi. az para cok iş mantığı işte.

İnsanlar acımasız, duygusal yaklaşanlar kaybediyor maalesef.

Üzülmeyin, kötü hissetmeyin.

Bundan sonraki iş hayatınızda hazırlıklı olun bu tarz olaylara.
Daha iyisini bularak iyi ki çıkarmışlar dersiniz inşallah.

Bunda da bir hayır vardır göremediğiniz.

tesekkur ederim yorumunuz için..

aynısı bende de olmustu canım 3 ay kadar kısa sure calıstım ama cok sevmıstım orayı.iş arkadaslarımı genel mudurumuzu.hatta haberı duyunca agladım kı ben kolay kolay aglayan bırı degılım ama herseyde bır hayır vardır.ınsallah hayatın boyunca tek derdın bu olur.daha ıyı bır ıs bulman dılegı ıle nlur canını sıkma :)

tesekkur ederim.. Tabi doğru Allah başka dert vermesin.

Canım üzüldüm senin adına. Şu an keşke beni de kovsalar diyorum tatil yok bişey yok eşimi bırakıp ailemin yanına giderdim 1,2 ay

Ben de bu sene yaşadım aynı üzüntüyü. İşsizlik maaşına hemen yarın başvurun. Çünkü 2 hafta sürüyor onaylanması. Eğer işten çıkartılalı da 2 hafta olduysa bir aylık maaş yanmış oluyor. O yüzden hiç vakit kaybetmeyin

İşe iade davası da açabilirsiniz bu arada.

İş hayatı çok acımasız tarifide havuzda yüzen köpek balıklarına benzer kim kimi parçalıyacak yok edecek , çok insani yaklaşımlar beklemeyin ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…