- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
hem istifa etmeyi düşünüyosun hemde işten çıkartılınca zoruna gidiyo. ne oldu incilerinmi döküldü. hayret bişey yamerhaba, cuma gününden beri çok kötüyüm, moralim sıfır. nedeni ise cuma günü işime son verildi. şok oldum. hiç beklemiyordum. tamam orada cok mutsuzdum, mesleki olarak pek bana birşey katmıyordu, istifa etmeyi cok istiyordum ama iş bulduktan sonra. iş bakmaya da başlamıştım hatta. bu 2.ci işimdi, diğerinden ben ayrılmıştım. ilk kez başıma böyle birşey geliyor. cok tuhaf bir duygu. alışmıştım oraya, her ne kadar sevmesemde. bi neden de söylemediler. ama duyduğuma göre benim işimi oradan başka birine yüklemişler, maliyeti düşürmek için sanırım. genel müdürümü cok severdim, aramız cok iyiydi. inanamıyorum hala, bu sabah kendimi cok hissettim, alarmı kapattığım halde aynı saatimde uyandım. sanki işe gidecekmiş gibi. bu durumda olanlar var mı, nasıl atlattınız?((((
yoo sadece işten cıkarmanın da bir adabı olmalı. sanki yüz kızartıcı bir şey yapmışımda apar topar bir açıklama bile yapılmadan cıkışımı vermelerine kırıldım. orayı beğenmeyebilirim, ama beğenmiyorum diyede saygısızlık yapmam....hem istifa etmeyi düşünüyosun hemde işten çıkartılınca zoruna gidiyo. ne oldu incilerinmi döküldü. hayret bişey ya
hesaplamayı yanlış hatırlamıyorsam netten yapabilşrsin nekdr alacağını vs. prim gününü e devletten 4a hizmet dökümünden görebilirsin. e devlet şifren yoksa potaneden alabilşrsin 4 tl mi ne? internet üzerinden araştırmanı yap ne yapman gerektiğine dair. bildiğim kadarıyla işkur ama emşn de değilim. başarılarpeki işkura mı gitmem gerekiyor? bu konuda pek bi bilgim yokta..
hem istifa etmeyi düşünüyosun hemde işten çıkartılınca zoruna gidiyo. ne oldu incilerinmi döküldü. hayret bişey ya
Patron sen misin??
patron olsa dahi boyle sert cikilmaz yaniPatron sen misin??
evet cicimPatron sen misin??
bilmiyorum belki de o da işten atılmaktan korkmuştur. normalde kendisi işlerinin yoğunluğundan, stresinden devamlı şikayet eden hatta ağlayan birisiydi.Hani demiştiniz ya benim işi başkasına yıktılar boylelıkle benım ısım kalmadı.
bence o iş yıkılan kişidede problem var ben yapamam dese sizi çıkarmazlardı
merhaba, cuma gününden beri çok kötüyüm, moralim sıfır. nedeni ise cuma günü işime son verildi. şok oldum. hiç beklemiyordum. tamam orada cok mutsuzdum, mesleki olarak pek bana birşey katmıyordu, istifa etmeyi cok istiyordum ama iş bulduktan sonra. iş bakmaya da başlamıştım hatta. bu 2.ci işimdi, diğerinden ben ayrılmıştım. ilk kez başıma böyle birşey geliyor. cok tuhaf bir duygu. alışmıştım oraya, her ne kadar sevmesemde. bi neden de söylemediler. ama duyduğuma göre benim işimi oradan başka birine yüklemişler, maliyeti düşürmek için sanırım. genel müdürümü cok severdim, aramız cok iyiydi. inanamıyorum hala, bu sabah kendimi cok hissettim, alarmı kapattığım halde aynı saatimde uyandım. sanki işe gidecekmiş gibi. bu durumda olanlar var mı, nasıl atlattınız?((((
Yani 2 sene calismis olmak yeterli- Hizmet akdinin feshinden önceki son 120 gün içinde prim ödeyerek sürekli çalışmış olmak,
- Son üç yıl içinde en az 600 gün süre ile işsizlik sigortası primi ödemiş olmak,
hiç kimseyi yalnız kendi işini yapıyor diye işten çıkarmzlar.Burdan herkese onerim herkes sadece kendi işini yapsın.bilmiyorum belki de o da işten atılmaktan korkmuştur. normalde kendisi işlerinin yoğunluğundan, stresinden devamlı şikayet eden hatta ağlayan birisiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?