İşime son verildi:/

hem istifa etmeyi düşünüyosun hemde işten çıkartılınca zoruna gidiyo. ne oldu incilerinmi döküldü. hayret bişey ya

yani 6 yıl çalıştığım yerden sen bizim en has adamımızsın derken gönderildim

sen beklemeden olduğu için bozulmuşsun ama iş hayatı böyle

bu nedenle insanlar memur olmaya çalışıyor

iktidar da memuriyeti kaldırmaya çalışıyor

hem istifa etmeyi düşünüyosun hemde işten çıkartılınca zoruna gidiyo. ne oldu incilerinmi döküldü. hayret bişey ya
yoo sadece işten cıkarmanın da bir adabı olmalı. sanki yüz kızartıcı bir şey yapmışımda apar topar bir açıklama bile yapılmadan cıkışımı vermelerine kırıldım. orayı beğenmeyebilirim, ama beğenmiyorum diyede saygısızlık yapmam....

peki işkura mı gitmem gerekiyor? bu konuda pek bi bilgim yokta..
hesaplamayı yanlış hatırlamıyorsam netten yapabilşrsin nekdr alacağını vs. prim gününü e devletten 4a hizmet dökümünden görebilirsin. e devlet şifren yoksa potaneden alabilşrsin 4 tl mi ne? internet üzerinden araştırmanı yap ne yapman gerektiğine dair. bildiğim kadarıyla işkur ama emşn de değilim. başarılar

7 yillik isimden kovulunca depresyona girmistim simdi dusunuyorumda orda psikolojim baya bi bozulmus egolarin yaristigi bi isyeriydi zaten neyse uzulmen normal sonra geciyor.

Üzüntünü anlıyorum canım, keşke bir açıklama yapsalardı, ben olsam nedenini direk sorardım yetkiliye. Ama olsun inşallah daha iyi bir iș bulursun herșeyde bir hayır vardır.

issizlik maasi alabilmeniz icin isten cikis sebebiniz ozur dileyerek yaziyorum kovulma evlilik vs. Sebeplerden biri olarak belirtilmeli..Bircok isyeri calisani kendi cikarttigi halde personel istifa etmis gibi beyan ediyor. Isten cikis evraginizla birlikte iskura basvurmaniz yeterli issizlik maasi icin prim gununuze gore 6 -8-10 ay maas alabilirsiniz.. Daha guzel bi is bulursunuz insaAllah

Hani demiştiniz ya benim işi başkasına yıktılar boylelıkle benım ısım kalmadı.
bence o iş yıkılan kişidede problem var ben yapamam dese sizi çıkarmazlardı

Bademli_Magnum hakkınızda hayırlısı olsun.konunuzu görünce istemsizce geçmiş konularınıza baktım.tahminim o ki sizde çıkarılmayı haketmişsinizdir. yoksa kimse durduk yerde müdür pozisyonunda olan birini hiçbir açıklama yapmadan çıkarmaz. hele ki işlerinizi başka birine devrettik gibi saçma bir bahaneyle çıkaracağını hiç zannetmiyorum. umarım en kısa zamanda eğitiminize uygun bir pozisyonda iş bulursunuz

Hani demiştiniz ya benim işi başkasına yıktılar boylelıkle benım ısım kalmadı.
bence o iş yıkılan kişidede problem var ben yapamam dese sizi çıkarmazlardı
bilmiyorum belki de o da işten atılmaktan korkmuştur. normalde kendisi işlerinin yoğunluğundan, stresinden devamlı şikayet eden hatta ağlayan birisiydi.

Ne kadar zamandır çalışıyordun orada?

bilmiyorum belki de o da işten atılmaktan korkmuştur. normalde kendisi işlerinin yoğunluğundan, stresinden devamlı şikayet eden hatta ağlayan birisiydi.
hiç kimseyi yalnız kendi işini yapıyor diye işten çıkarmzlar.Burdan herkese onerim herkes sadece kendi işini yapsın.
yardım olarak yapsanız bile o iş sizin uzerinize kalıyor.

işkura bile gitmene gerek yok şimdi herşey online hallediliyor. Ama sigorta çıkışında işveren tarafından fesih olması gerekiyor. İşkurun internet sitesinde başvurunu yapıyorsun onlar araştırıyorlar sgk dan falan sonra hemen alabiliyorsun paranı ben 10 temmuzda çıkmıştım temmuzun sonunda 20 günlük paramı aldım hemde çok kolay oldu tek püf nokta sgk çıkışında işverenin fesih etmiş olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…