İşimi bıraktım ve çok mutsuzum :(

nyks_42

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
1.235
1.425
63
Bazı sebeplerden dolayı ve daha sonra devam etmek üzere geçici süre işimi bıraktım. Ama o kadar mutsuzum ki. Maddiyat problemim yok. Ama manevi anlamda boşluğa düştüm. Eşim de tadını çıkar gez , yat , istediğini yap diyor. Bırakmadan önce planlar yapmıştım. Şunları yaparım şu kitapları okurum diye. Hiç bir şey yapamadım. Ve bu durum çok canımı sıkıyor gün geçtikçe.

Seni cok iyi anliyorum. Zamanla alisirsin bu duruma. Kendini tembellige vurma derim. Listedekileri tek tek gerceklestir :) yada o an canin ne yapmak istiyorsa onu yap.

Ben de çocuktan önce yapacak birşey bulamazdim ama şimdi aslında ne çok şey varmış diyorum. Mesela bir oturuşta bir dizinin tüm sezonunu izleyip, gece istediğim saatte yatıp, sabah istediğim saatte kalkmak gibi.

Kitap okuyun, spora başlayın, arkadaslarinizla buluşun, sinemaya gidin, alışveriş yapın, bir hobi edinin(resim, müzik aleti çalmak, ahşap boyama...), çiçek yetiştirin. Yapacak çok şey var aslında.

Bozmayin moralinizi..ne guzel bos zamaniniz var,izin alma durumu olursa birlikte tatile cikin esinizle ,okuyamadiginiz kitaplari okuyun,kursa gidin mesela.

Neden işi bırakmak zorunda kaldınız ?

Eğer sıkılırsanız part time baska bir iş bakabilirsiniz.

Maddiyat sıkıntınız yoksa tatile gidin.

Bu zamanı kendinize yatırım için kullanin. Seyahat ler yapabilirsiniz kişisel gelişim kurslarına katılabilirsiniz sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz eş zamanlı da iş ararsınız.

Sağolun kızlar tavsiyelerinize uyacağım. Eşim çok yoğun çalışıyor bu yaz bi yere gidemedik. İnş değerlendireceğim bi şekilde bu boş geçen günleri.

Alışırsınız biraz zaman geçince ..

Eminim ki çalışırken “ya şunu da yapıcaktım ama zaman yoktu “ dediğiniz şeyler olmuştur .. hatırlamaya çalışın , onları yapın

Spor en güzel şey bir salona yazılın

Hala kayınvalidenizle aynı evde misiniz?
Sıkıntınızın nedeni bu mu?

Alışırsınız biraz zaman geçince ..

Eminim ki çalışırken “ya şunu da yapıcaktım ama zaman yoktu “ dediğiniz şeyler olmuştur .. hatırlamaya çalışın , onları yapın

Spor en güzel şey bir salona yazılın
Evt düşüncelerimi hayata geçirme zamanı geldi

Back
X