İşin ehli, ilişki uzmanı olanlardan yardım lütfen :)

xuesheng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
253
78
53
35
Yine ben merhaba :) hatırlayan olur belki daha önce de yazmıştım ama birilerinden fikir almaya ihtiyacım var kısaca 5 aylık iliskimde elimden gelen herşeyi yaptim. Ama karşı taraf hep ben hep benciydi fedakarlik yapmıyordu, arayinca yok isim var canim sıkkın senle ugrasamam falan diyordu bazen. Morali bozukken aramam benim sucum mu yani nerden bileyim dimi? vs vs. beni çok sevdiğini söylüyordu sürekli alttan alıyordum çok sinirlenince susuyordum sakinligini hep korumaya çalıştım bana hep sen çok zeki birisin ve olgun davranışlar sergiliyorsun çok hosuma gidiyor diğer kızlar gibi trip atmiyorsun vs diyordu. Neyse bu ilişki benim sabrimla bu kadar geldi ama artık dayanamadigimi söyledim ağladım ilk kez çünkü gerçekten sabrim kalmamıştı. Sarıldı haklısın ama gitmek içimden gelmiyor seni seviyorum tamam duzelicem dedi. Ama daha ertesi gün aynı şeyi yaptı. Cumartesi günüydü bunlari konuştuğumuzda yanına gitmiştim her zamanki gibi! Komustuk neyse iste o gün çok yorgun bilmem ne olan adam pazar günü akşam 5e kadar mesaj atmadi 5 gibi aşkım çok basim ağrıyor yazdı. Iki saat sonra arkadasinin sayfasında fotoğraf gördüm lunaparkta. Ve yine aynı şeyler oluyordu. Ama ayrilma sebebim kesinlikle beni aramamis olmasi degil. Ilgisizligidir. Bende mesaj attim benden bu kadar senin hayatında ben olmasam da birşey degismez dedim. Hoscaka yazdim. Gecenin 2si dikkate bile almadi cevap yazmış aşkım şimdi geldim şimdi yatıyorum seni cok seviyorum yarın konuşuruz yazmış. Ertesi sabah aradı mesaj attı 4-5 kere hiçbirine cevap vermedim. Ve bugün 5. Gün o günden sonra da yazmadı. Iki gündür whatsapp a bir kere dahi girmedi. Dün girdi bi hepsi bu. Onu çok özledim ama gururlu biridir aramayacak sanırım bir daha ama bende aramicam kararlıyım bir kere de o fedakarlik yapsın istiyorum. Ben 5 aydır yapıyorum. Sizce arayacak mi? 24-25yaslarimiz. Eleştiriye açığım, sadecefikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim hepinize. Hakkınızı helal edin o kadar okudunuz :) hepimizine iyi seneler bu arada :)

Son düzenleme:
Nerdesin aşkım - burdayım aşkım - nerdesin aşkım - şurdayım aşkım -
Gına geldi bu liseli aşık modellerinden , çıkın artık bu ruh halinden.20 yaşını da aşmışsınız.Hala saçma sapan , her saniye için rapor beklenen bir ilişki rüyası nedir?Arkadaşlarınızla takılın,Kendinize vakit ayırın.Hayatınızın merkezi adamın teki olmasın.

Canım adam fazlasıyla ilgisizmiş. Ki seni de üzüyormuş benim sabrımla buraya kadar geldik diyorsun. Aksam 5'e kadar aramamak sormamak falan anormal bence. Ben böyle şeylerde hassasım, erkek arkadaşım 4-5 saat mesaj atıp haber vermesin bildiğin sinirleniyorum :) Bunun güvenmememle alakası yok, onun da beni düşündüğünü aklında oldugumu bilsem de görmek isterim. Yani mesaj atıp aramasını isterim. Her saat başı mesajlaşıp araşmıyoruz biz de ki imkansız zaten işimiz gücümüz var sonuçta. Ama yani ilgisiz adam önemsemiyordur bence.Sana yorgunum diyor arkadaşlarıyla geziyor haber bile vermiyor. Boşver bence sana gerçekten değer verecek insanlar çıkar karşına.

Gururlu biridir yazmışsın da bunun gururla ne alakası var ki?
Adam bildiğin ilgisiz. Ayrılık mesajında bile sabah konuşuruz vs diyor umursuz.
Henüz ilişki yeni sayılırken böyle bir karar alman isabet olmuş.
İki yıl sonra bu ilgisizliği nirvanaya ulaşırdı sanırım.

Sen ergen, adam seni takmıyor...yani bu ilişkiden sana bir yol olmaz. 100 kere yazdılar eski konuna 101. kez ben de buraya yazdım.

Adam gibi ilişki adam gibi biriyle olur. Sen kendini bu adama ve bu davranışlara layık görmeyi bırak önce. Seni takmayan adama ısrarla yapışıyorsan, kendine bunu layık görüyorsan alıp alacağın da budur zaten.

Asla sürekli mesaj seven biri olmadimona hiç öyle davranmadim. kizdigim da mesaj atmaması değildi. Ilgisizligiydi.

Bu adamda seni kaybetme korkusu yok ne yazik ki. Bu yuzden bu kadar rahat tavri
Senle iyi hissediyor olabilir , seni seviyor da olabilir. Ama ömür çürütmeye değmez çünkü sen ne kadar umut etsen de ileride daha iyi olmayacak , daha kötü olacak bu adam . Yapısı böyle . Umarim ittire kaktıra sürdürüp ,tonla emek harcayıp da günün birinde elinde koca bir sıfırla kalmazsin ,Umarim kurtulacak gücü kendinde bulursun daha fazla bağlanmadan

adama döneceksin demi arayıp iki çift laf etse. işte bunu bildigi için rahat. bunu bildigi için elinde oyuncaktan başka bişey degilsin o adam için kusura bakma. ayrılmışken barışma. boşver ne hali varsa görsün.

Asla sürekli mesaj seven biri olmadimona hiç öyle davranmadim. kizdigim da mesaj atmaması değildi. Ilgisizligiydi.

Bu tutarsızlıkla 5 ay iyi rekor.Zaten onda da hep rol yapmışsın söylediğine göre.İlgi ne sana göre? Agucuk mu yapsın sana nedir yani?Kendin yazmışsın 5 e kadar yazmadı,aramadı diye.Siz hayatınızı bu kadar beklentiler üzerine yaşıyorsanız pek mutlu bi ömür yaşamazsınız.Beklentilerinizi azaltın daha fazla mutlu olursunuz.

Evet haklısınız ben ben değildim o iliski de. O nasıl istiyorsa öyle biriydim. Teşekkürler yorumunuz için. Bu yorumlar beni kendime getiriyor.

Dimibe
Arasa da açma lütfen ay bu ne ya? Artık hayatında yokum diyosun iskim simdi gildim sibih kinisilim. yeni yıl yeni sevgili boşver bunu bacım.

dimi?? Ben doğru yaptim bırakmakla. İnsan terk edince acaba suç mu yaptım diyor. Acaba benim sorumsuzluk dedigim şey onun için normal mi yoksa bu gerçekten bir sorumsuzluk mu diye düşünüyordum. Ama yorumların çoğu gösteriyor ki, o benim sevgimi hak etmemiş.

Sürekli konuşunca rapor verince noluyor ki herkesin bi hayatı meşguliyeti var sonuçta. Eşim evlenmeden önce beni zırt pırt arayınca kızıyordum arayıp durma diye. Ben çalışıyordum o okuyordu canı sıkılıp sürekli arıyordu. Ben de arkadaşlarımla oturup sohbet etmek isiyordum.kendisi Çalışmaya başlayınca ne demek istediğimi anladı, seni çok bunaltıyordum o zaman diyor. Bu kadar takılma yani.

Bunlar idare edilebilir ama yanlış anlaşılmak istemem ki hiç konusmadigimiz günler oluyordu takilmiyordum. Ama sen aradığında uykum var senle mi ugrasicam, yorgunum sana laf anlatamamlara rağmen dayandim. Sonradan özür dilese de kiriliyordum. Bağırıyordu, küfür ediyordu sinirlenince.

Şimdi değişmiyor sa 1 ay sonra da değişmez bu adamdan memnun musun hayır sürekli tepene çıkmış artik ne yaparsam yapayım beni affeder mantığında bir erkek o yüzden bu ilişki de hep sen yipranacaksin seni üzecek senin için ne yaptı peki artık kendi yoluna bak bu kişi olmadan onla doğmadan ki onla olesin

neden aramasini istiyorsun anlamadim ki su yazdiklarini bir bastan oku bakayim sence arasa dort dortluk olacak bir iliski mi bu

Ben surekli mesaj bekledigin yorumuna katılmıyorum. Yada şöyle anlatayim: adam sana başım ağrıyor diyor ama arkadaşlarıyla bulusacak bu olabilir ama giderken "hayatım lunaparka gidicez yazamayabilirim" demiyosa bence bu doğru bi hareket degil. Kaldi ki adam senin ayrilik mesajini bile takmamış. Bu adam eminim sana yazacaktir. Sende onu takma. Misal atiyorum sabah yazdi aksam cevap ver avmdeydim diye. Takmadiginda degerli olursun. Adam nasilsa iki tatli soz soylesem bana dönecek rahatligina girmis, kaybetme korkusu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…