Nerdesin aşkım - burdayım aşkım - nerdesin aşkım - şurdayım aşkım -
Gına geldi bu liseli aşık modellerinden , çıkın artık bu ruh halinden.20 yaşını da aşmışsınız.Hala saçma sapan , her saniye için rapor beklenen bir ilişki rüyası nedir?Arkadaşlarınızla takılın,Kendinize vakit ayırın.Hayatınızın merkezi adamın teki olmasın.
Asla sürekli mesaj seven biri olmadimona hiç öyle davranmadim. kizdigim da mesaj atmaması değildi. Ilgisizligiydi.
Bu tutarsızlıkla 5 ay iyi rekor.Zaten onda da hep rol yapmışsın söylediğine göre.İlgi ne sana göre? Agucuk mu yapsın sana nedir yani?Kendin yazmışsın 5 e kadar yazmadı,aramadı diye.Siz hayatınızı bu kadar beklentiler üzerine yaşıyorsanız pek mutlu bi ömür yaşamazsınız.Beklentilerinizi azaltın daha fazla mutlu olursunuz.
Arasa da açma lütfen ay bu ne ya? Artık hayatında yokum diyosun iskim simdi gildim sibih kinisilim.yeni yıl yeni sevgili boşver bunu bacım.
Sürekli konuşunca rapor verince noluyor ki herkesin bi hayatı meşguliyeti var sonuçta. Eşim evlenmeden önce beni zırt pırt arayınca kızıyordum arayıp durma diye. Ben çalışıyordum o okuyordu canı sıkılıp sürekli arıyordu. Ben de arkadaşlarımla oturup sohbet etmek isiyordum.kendisi Çalışmaya başlayınca ne demek istediğimi anladı, seni çok bunaltıyordum o zaman diyor. Bu kadar takılma yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?