İşin ehli, ilişki uzmanı olanlardan yardım lütfen :)

Birde, sizce degerimi sonradan anlaması mümkün mu :)
Mumkun tabiki ama ya olmazsa sence sans vermeye deger mi? Bunlari dusun. Daha cok kisa bi zaman olmus ya yillarca boyle surerse.
Otur konus bence acik acik. En kotu son kez bulusmus vedalasmis olursun

bu adamla mutlu olamazsın ve seni her seferinde üzer. bence kendine yeni yılda bir iyilik yap ve onu hayatından çıkar.

Mumkun tabiki ama ya olmazsa sence sans vermeye deger mi? Bunlari dusun. Daha cok kisa bi zaman olmus ya yillarca boyle surerse.
Otur konus bence acik acik. En kotu son kez bulusmus vedalasmis olursun

Hayır artık aramam, benim ilk adimi atmam doğru olmaz diye düşünüyorum. Yine egosu cikacak. Ararsa konuşmayı denerim ama aramazsa. 5 gün oldu. Sevse dayanamayanilirdi. Aramaz sanırım artık.

bu adamla mutlu olamazsın ve seni her seferinde üzer. bence kendine yeni yılda bir iyilik yap ve onu hayatından çıkar.

Hayatimda değil zaten, ama arar mi acaba? Ararsa ne demeliyim sizce? Ne demeliyim ki ona ders olsun? Dönmeyi düşünmüyorum ama yinede

Daha önce ki konuda yazdım. Adam sana yazsa nolur yazmasa nolur. Kurtulduğun için şükret. Ama lütfen bir daha ilişkin olduğu zaman neden yazmadın. Neden parka giderken haber vermedin diye. Triplere girme. İlişkinin sağlığı için. Sen kendine bu adamı yakıştırıyor musun. İlgi yok alaka yok. Ayrılalım diyorsun adam sana ne diyor. Çok saçma sapan bir adam ya.

Ya gerçekten ayrilma sebebim bu değil, zaten sürekli konusmazdik ki. Beni ayrilma sebebim ilgisizliği. Yani gün içinde bir kere konuşalım no problem ama o konuşmada da basim ağrıyor, yok isim var senle ugrasamam deme yani dimi. Evet bana yakışmıyor. Tipi ve mesleği çok iyi. sanırım biraz onun özgüveni var baya fazla. Hatta egosu yüksek.

Neyi ogrenmek istiyorsun anlamadimki.adam ilgisiz sen bikmissin.adam gururlu aramiyor sende onu
Aramayacaksin...sen bu kisinin neyini seviyosun? 5 ayda sabrini tuketmis biri sana ne katiyorki aramaz beni diye uzuluyosun.bitsin gitsin arkadasim uzatmaya gere yokki.kendine seni sahiplenen ve ilui gosteren birini bul bununla zaman harcamana degmez

Eski konunu bilmiyorum ama gayet de elinde avucunda görüyor adam seni. Ciddiye almıyor. Sanırım buna da sen sebep olmuşsn,haklı haksız herşeyde alttan alırsan,bi tarafını kaldırırsan cepte görür seni. İlgisizlikle bi ömür geçmez. Sen yakışıklılığına ve parasına aldandın sanırm.. bence en ön sıralara koymaman lazım bunları.. önce güzel ahlaklı olsn,huyu güzel olsn.. yoksa bu gider sonra bi ilgisiz daha gelir..

Boyleleri mutlaka arar :) bunu dert ediyorsan eğer
Ama bunu sana yüz kere bin kere yasatir

Hayatimda değil zaten, ama arar mi acaba? Ararsa ne demeliyim sizce? Ne demeliyim ki ona ders olsun? Dönmeyi düşünmüyorum ama yinede

ararsa açma. en güzel cevap bu. sonra yine arıcak yine açmıcaksın. sonra aramıcak biraz zaman. eğer kendini tutar aramazsan o yine arıycak. ve o zaman açıp ne istediğini sor. sonra da sanırım birbirimize uygun değiliz, yolun açık olsun de, fazla uzatmadan kapat. böylece seni unutamaz artık:)

Adam bildiğin ilgisiz.Hatta baya sevgisizde.Sizinle ilgileniyor olabilir ama kesinlikle sevdiği aşık olduğu filan yok. O yüzden o dönsede sizin işiniz olmasın bence.Kendinize olann saygınızı yitirmeyin.

Adam bildiğin ilgisiz.Hatta baya sevgisizde.Sizinle ilgileniyor olabilir ama kesinlikle sevdiği aşık olduğu filan yok. O yüzden o dönsede sizin işiniz olmasın bence.Kendinize olann saygınızı yitirmeyin.

+100

Ayrılık mesajı yazıyorsun sabah konusalım dıyor. Adam ılgısız, ıcını sogutmakla basla...sallamams bıle uc ay sonra gelıp aaa bız ayrılmıs mıydık derse numaradan hıc sasma.

Valla tek onerim sudur ufacik bir hosnut olmadiginiz durum mevcut olsa ayrilmaktan korkmayin. Cunku bu ileride bosanmaya donusuyor ve zor oluyor. Huylarinda sikinti varsa ayrilmak en dogrusu. Kimse kimseyi degistiremez cunku. Olan ugraslarina olur, sana olur iste

Canım o gururluda sen gurursuz musun? Yol ver gitsin. Sana değer verecek biri mutlaka çıkar karşına.

Ömrümü yedi böyle bir adam .iki yıl sürdü.Elime avucuma sığmadı.Konum var.ikinci bahar.

Beni küstürdüğü bir ara nişanlandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…