Mumkun tabiki ama ya olmazsa sence sans vermeye deger mi? Bunlari dusun. Daha cok kisa bi zaman olmus ya yillarca boyle surerse.Birde, sizce degerimi sonradan anlaması mümkün mu :)
Mumkun tabiki ama ya olmazsa sence sans vermeye deger mi? Bunlari dusun. Daha cok kisa bi zaman olmus ya yillarca boyle surerse.
Otur konus bence acik acik. En kotu son kez bulusmus vedalasmis olursun
bu adamla mutlu olamazsın ve seni her seferinde üzer. bence kendine yeni yılda bir iyilik yap ve onu hayatından çıkar.
Daha önce ki konuda yazdım. Adam sana yazsa nolur yazmasa nolur. Kurtulduğun için şükret. Ama lütfen bir daha ilişkin olduğu zaman neden yazmadın. Neden parka giderken haber vermedin diye. Triplere girme. İlişkinin sağlığı için. Sen kendine bu adamı yakıştırıyor musun. İlgi yok alaka yok. Ayrılalım diyorsun adam sana ne diyor. Çok saçma sapan bir adam ya.
Hayatimda değil zaten, ama arar mi acaba? Ararsa ne demeliyim sizce? Ne demeliyim ki ona ders olsun? Dönmeyi düşünmüyorum ama yinede
Adam bildiğin ilgisiz.Hatta baya sevgisizde.Sizinle ilgileniyor olabilir ama kesinlikle sevdiği aşık olduğu filan yok. O yüzden o dönsede sizin işiniz olmasın bence.Kendinize olann saygınızı yitirmeyin.
Sen ergen, adam seni takmıyor...yani bu ilişkiden sana bir yol olmaz. 100 kere yazdılar eski konuna 101. kez ben de buraya yazdım.
Adam gibi ilişki adam gibi biriyle olur. Sen kendini bu adama ve bu davranışlara layık görmeyi bırak önce. Seni takmayan adama ısrarla yapışıyorsan, kendine bunu layık görüyorsan alıp alacağın da budur zaten.
Kızlar hep saf hep duygusal kızımı acımasız yetistiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?