- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
katiliyorummmmadama döneceksin demi arayıp iki çift laf etse. işte bunu bildigi için rahat. bunu bildigi için elinde oyuncaktan başka bişey degilsin o adam için kusura bakma. ayrılmışken barışma. boşver ne hali varsa görsün.
Ben surekli mesaj bekledigin yorumuna katılmıyorum. Yada şöyle anlatayim: adam sana başım ağrıyor diyor ama arkadaşlarıyla bulusacak bu olabilir ama giderken "hayatım lunaparka gidicez yazamayabilirim" demiyosa bence bu doğru bi hareket degil. Kaldi ki adam senin ayrilik mesajini bile takmamış. Bu adam eminim sana yazacaktir. Sende onu takma. Misal atiyorum sabah yazdi aksam cevap ver avmdeydim diye. Takmadiginda degerli olursun. Adam nasilsa iki tatli soz soylesem bana dönecek rahatligina girmis, kaybetme korkusu yok
Hizimi alamamisim iki kere yazmisim yaw
sen bitti diyosun adam şimdi geldim aşkım diyo.
bu ilgisizlik değil bu kaale almamak
sen ne diyorsun duymuyorum seni diyo adeta
Evet en çok da ona sinir oldum. Saygısızlıktır. Yaşadığımız 5 aya saygı duysaydi bari. Ona kalsa aşkım dedim, ayrılmak istemiyorum o terk etti olur. Ama olayın bu yönü farklı. Anlayamıyor.
-ben geldim aşkım?
+aradığınız aşka ulaşılamıyor cınım cehennemin dibine katar lütfen
sen bitti diyosun adam şimdi geldim aşkım diyo.
bu ilgisizlik değil bu kaale almamak
sen ne diyorsun duymuyorum seni diyo adeta
-ben geldim aşkım?
+aradığınız aşka ulaşılamıyor cınım cehennemin dibine katar lütfen
5 ayda bittiğine şükretmelisiniz bence eğer bu ilişki daha uzun sürseydi eminim ki siz aşırı yıpranan taraf olacaktınız çünkü erkek arkadaşınızın pekte umrunda değilmiş yaşananlar.
Arasa bile açmayın, o lunaparka giderken ki mesajı da her dakika mesajlaşmak amacıyla değilde insan "kız arkadaşım merak etmesin" amacıyla yazar bence.
Sonuçta kendi ilişkimizden örnek verecek olursam;
5e kadar erkek arkaşımdan mesaj alamasam bir de başının ağrıdığını bilsem, daha kötü hasta oldu da rahatsızlandı mı diye çok merak ederdim, o da böyle şeyleri bildiği için bana haber verme gereği duyardı.
Canim beni cagirmissin geldimYine ben merhaba :) hatırlayan olur belki daha önce de yazmıştım ama birilerinden fikir almaya ihtiyacım varkısaca 5 aylık iliskimde elimden gelen herşeyi yaptim. Ama karşı taraf hep ben hep benciydi fedakarlik yapmıyordu vs vs ama beni çok sevdiğini söylüyordu sürekli alttan alıyordum çok sinirlenince susuyordum sakinligini hep korumaya çalıştım bana hep sen çok zeki birisin ve olgun davranışlar sergiliyorsun çok hosuma gidiyor diğer kızlar gibi trip atmiyorsun vs diyordu. Neyse bu ilişki benim sabrimla bu kadar geldi ama artık dayanamadigimi söyledim ağladım ilk kez çünkü gerçekten sabrim kalmamıştı. Sarıldı haklısın ama gitmek içimden gelmiyor seni seviyorum tamam duzelicem dedi. Ama daha ertesi gün aynı şeyi yaptı. Cumartesi günüydü bunlari konuştuğumuzda yanına gitmiştim her zamanki gibi! Komustuk neyse iste o gün çok yorgun bilmem ne olan adam pazar günü akşam 5e kadar mesaj atmadi 5 gibi aşkım çok basim ağrıyor yazdı. Iki saat sonra arkadasinin sayfasında fotoğraf gördüm lunaparkta. Ve yine aynı şeyler oluyordu. Bende mesaj attim benden bu kadar senin hayatında ben olmasam da birşey degismez dedim. Hoscaka yazdim. Gecenin 2si dikkate bile almadi cevap yazmış aşkım şimdi geldim şimdi yatıyorum seni cok seviyorum yarın konuşuruz yazmış. Ertesi sabah aradı mesaj attı 4-5 kere hiçbirine cevap vermedim. Ve bugün 5. Gün o günden sonra da yazmadı. Iki gündür whatsapp a bir kere dahi girmedi. Dün girdi bi hepsi bu. Onu çok özledim ama gururlu biridir aramayacak sanırım bir daha ama bende aramicam kararlıyım bir kere de o fedakarlik yapsın istiyorum. Ben 5 aydır yapıyorum. Sizce arayacak mi? 24-25yaslarimiz. Eleştiriye açığım, sadecefikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim hepinize. Hakkınızı helal edin o kadar okudunuz :) hepimizine iyi seneler bu arada :)
Canim beni cagirmissin geldim
Oncelikle seven bi insanda boyle yapabilir. Demekki huyu boyle. Fakat anlattiklarindan yola cikarak soyluyorumki bence seni sevmiyor. Cunku biz bilmem kac senelik sevgiliyken dahi bakkala bile ciksa yazardi arardi. Her bos animizi yorgunda olsak birlikte geciriyoruz. Biz boyle istiyorduk cunku karsilikli. Ha ama bak boyle olmayan ciftlerde var. Demek degilki onlar birbirlerini sevmiyorlar. Ama burada onemki olan senin bir iliskiden ne bekledigin. Beklentilerini karsilayamayan veya duzeltemeyecegin huylara sahip bir insan icin ugrasma kalbin kirilir derim ben.
Beni çok seviyor demissin ya. Yalan o canim. Sen her dediğini yapıp her kaldığında sustugunda elbette gitmek istemez. Kimse istemez bunu. Dursun zararsız der. ortada sen yoksun cunku. Sadece o var. Seni sevmiyor. Sevgi bu değil aci ama dogru
Canim beni cagirmissin geldim
Oncelikle seven bi insanda boyle yapabilir. Demekki huyu boyle. Fakat anlattiklarindan yola cikarak soyluyorumki bence seni sevmiyor. Cunku biz bilmem kac senelik sevgiliyken dahi bakkala bile ciksa yazardi arardi. Her bos animizi yorgunda olsak birlikte geciriyoruz. Biz boyle istiyorduk cunku karsilikli. Ha ama bak boyle olmayan ciftlerde var. Demek degilki onlar birbirlerini sevmiyorlar. Ama burada onemki olan senin bir iliskiden ne bekledigin. Beklentilerini karsilayamayan veya duzeltemeyecegin huylara sahip bir insan icin ugrasma kalbin kirilir derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?