İşin ehli, ilişki uzmanı olanlardan yardım lütfen :)

katiliyorummmm

1.ofke kontrolu yok..2.ilgisiz..3.cek sungeri uzerine bir dahada acma..ilerde iyiki ayrilmisim diyeceksin..

1.ofke kontrolu yok..2.ilgisiz..3.cek sungeri uzerine bir dahada acma..ilerde iyiki ayrilmisim diyeceksin..

Çok çok teşekkür ederim. Benim gibi düşünen biri daha varmış sevindim.

sen bitti diyosun adam şimdi geldim aşkım diyo.
bu ilgisizlik değil bu kaale almamak
sen ne diyorsun duymuyorum seni diyo adeta

-ben geldim aşkım?
+aradığınız aşka ulaşılamıyor cınım cehennemin dibine katar lütfen

Evet en çok da ona sinir oldum. Saygısızlıktır. Yaşadığımız 5 aya saygı duysaydi bari. Ona kalsa aşkım dedim, ayrılmak istemiyorum o terk etti olur. Ama olayın bu yönü farklı. Anlayamıyor.

5 ayda bittiğine şükretmelisiniz bence eğer bu ilişki daha uzun sürseydi eminim ki siz aşırı yıpranan taraf olacaktınız çünkü erkek arkadaşınızın pekte umrunda değilmiş yaşananlar.
Arasa bile açmayın, o lunaparka giderken ki mesajı da her dakika mesajlaşmak amacıyla değilde insan "kız arkadaşım merak etmesin" amacıyla yazar bence.
Sonuçta kendi ilişkimizden örnek verecek olursam;
5e kadar erkek arkaşımdan mesaj alamasam bir de başının ağrıdığını bilsem, daha kötü hasta oldu da rahatsızlandı mı diye çok merak ederdim, o da böyle şeyleri bildiği için bana haber verme gereği duyardı.

herşey bir yana emegime saygı duyabilirdi. Onla konuşurken telefonda bile, sanki atli kovalıyor gibi konuşuyorduk. Yemek yicem,çay icicem, yaticam, tv izlicem sürekli kapatıyordu. Bari deseydi ki, git hayatımdan. O bile birşeydir. Ama bana hem böyle davranmasi hem elimin altında ol mantığı..

Beş aylık ilişki ve ben elimden gelen herseyi yaptım 'dan sonrası zaten gidişatı belli ediyor ;
Gereksiz fedakârlık gereksiz gerçekten. .
Daha neyin fedakarlıgi elinden geleni yapması?
Boşver geç ...Erkek yapsın elinden gelen herseyi
Sen onu haketmeye çalışma o ugrassin gözüne girmeye. .Tabii bu başkası için geçerli artık; )

Beni çok seviyor demissin ya. Yalan o canim. Sen her dediğini yapıp her kaldığında sustugunda elbette gitmek istemez. Kimse istemez bunu. Dursun zararsız der. ortada sen yoksun cunku. Sadece o var. Seni sevmiyor. Sevgi bu değil aci ama dogru

Canim beni cagirmissin geldim
Oncelikle seven bi insanda boyle yapabilir. Demekki huyu boyle. Fakat anlattiklarindan yola cikarak soyluyorumki bence seni sevmiyor. Cunku biz bilmem kac senelik sevgiliyken dahi bakkala bile ciksa yazardi arardi. Her bos animizi yorgunda olsak birlikte geciriyoruz. Biz boyle istiyorduk cunku karsilikli. Ha ama bak boyle olmayan ciftlerde var. Demek degilki onlar birbirlerini sevmiyorlar. Ama burada onemki olan senin bir iliskiden ne bekledigin. Beklentilerini karsilayamayan veya duzeltemeyecegin huylara sahip bir insan icin ugrasma kalbin kirilir derim ben.

Bu ne sevgi ah bu ne ıstırap !
Olmaz sizin iş boşuna beklemeyin
Zaten neyini bekliyorsunuz anlayamadım
Bu aralar KK'de en çok duyduğum şeyler:
Dövüyor ama seviyor
Aramaz,sormaz ama seviyor
Çok fedakarlık yaptık beni seviyor
Bla bla bla...
Sevgi anlayışı çok değişti ben artık takip edemiyorum sanırım.

Teşekkürler çok haklısınız.

Kesinlikle!!! Teşekkür ederimmm

Birde, sizce degerimi sonradan anlaması mümkün mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…