İşin içinden çıkamadım!

He o da var tabi..bilmiyorum ne ara Eskişehir'den kız ayarladı ne zamandır gitmiyordu sanmam

Aynen böyle olur..ama bizim iş o geri dönmeden bitecek gibi duruyor ..

Aynen bu sondaki cümleyi çokça söyledim ona ama ikna etti bi şekilde bi kaç gün sonra...hem yalan söyleyip hem trip atana hiç tahammülüm yok okkalı bi küfür edip s...r etmeli:)

Bende sanmıyorum başka kız için gitmez Oraya başka yere gidecek güya arayıp sormam sanıyor
:super:

sen aslında işi biliyosun umursama gitsin ;)

Kızlar erkek arkadaşım bugün aniden memlekete gitme kararı aldı ve eve gelip bi kac eşya aldı .Dün söylememişti babası rahatsızlanmış ona gidiyorum DEDİ.Hastaneye götüreyim dedi.buraya kadar normal tabi.
Şüpheli durumlar var işin içinde; işyerimden çıkıp geldik eve hemen banyo ya girdi traş oldu ??memlekete giderken olmaz normalde.banyo yaptı uzunca.ve valize kısa Deniz şortu koydu.ben tabi hemen durumu çaktım.şortu koyarken benim görmemem için aceleyle kıvırdı içine.ve yan gözle baktı.niye onu koydun tatile mi gidiyon kaçamak dedim.Ne bu falan diye cıldırdım ani.evde giyiyorum sıcak falan DEDİ.ama inanmadım .Niye o Zaman aceleyle sokuşturdu???birden şimşek yıldırım ne varsa Çaktı bende!
Ulan ne oluyoruz dedim bu memlekete gitmiyor besbelli.arayıp öğrenicem anasından bakalım gelecekmi?memleketi Eskişehir muhtemel 6-7 saate orda olur..ve yemin etti babam hasta gercekten ona gidiyorum diye..bu işin içinde bi iş var.Gitme bu gece kal yarın git falan dedim yok illa şimdi gidecem DEDİ çıktı.gece yolculuğu zor falan desemde çıktı yani.
Bu ani çıkış o şortu koyarkenki bakışı banyo traş.....bunlar besbelli bi aldatma!!
Eğer öyle bişey varda derhal terkedicem .Giderkende bi öpmeler sevmeler görseniz...şuan içim acımıyor inanın böyle bi şere....siz den kurtulurum evlilik öncesi zerre umrumda olmaz.tek damla gözyaşım akmaz yeterki gerçeği öğreneyim..kıcına tekmeyi basmaya ramak mı kaldı ne!!!
Offf sıkıldığı cok bunaldım .Öğrensemde bi an önce rahatlasam.
Çok yemin etti valla kimse yok babama gidiyorum diye .Ama inanamıyorum o şüpheli hareketlerden sonra...ay cıldıracam bi gelin
annesini tembihlemiş olabilir

Annesini tembihlemistir bence. Fotoğraf iste sen . Babasıyla fotoğraf atsın

Son gelisme nedir? Meraktayiiiiz :)

Kendi derdimiz gibi dertlendik biz de seninle. Bekliyoruuz. Umarım herşey yolundadır. :dua:

Ben de merak ettim

Sonuc babasina mi gitmis.

Bence konu sahibinin sesi çıkmadığına göre olaylar olaylar....
Evet arkadaşlar çoğumuzun tahmini çıktı memlekete gitmedi...şok !

Sabah yedi gibi aradı nerdesin VARDIN mı dedim ben istanbuldayım DEDİ .Nasıl ya ne oldu dedim geliyorum anlatırım dedi.kaza mı oldu yok .Bak doğru söyle ciddi bi durum mu var yok..bekle geliyorum DEDİ.
Meraktan catladım buarada.Geldi ve yolda lastik patlamış geri döndüm DEDİ.Nasıl ya dedim nerde patladı istanbuldan çıkmadan patlamış güya o saate bulamamış lastikçi aramış baya yapılmış baya sürmüş sabaha karşı ve gelmiş!!!!
İnandım mı hayır tabiki...bu işin peşindeyim
Bu ne ucuz numara .Lastiği yaptırıp niye geliyon gitsene yoluna...

Evet arkadaşlar çoğumuzun tahmini çıktı memlekete gitmedi...şok !

Sabah yedi gibi aradı nerdesin VARDIN mı dedim ben istanbuldayım DEDİ .Nasıl ya ne oldu dedim geliyorum anlatırım dedi.kaza mı oldu yok .Bak doğru söyle ciddi bi durum mu var yok..bekle geliyorum DEDİ.
Meraktan catladım buarada.Geldi ve yolda lastik patlamış geri döndüm DEDİ.Nasıl ya dedim nerde patladı istanbuldan çıkmadan patlamış güya o saate bulamamış lastikçi aramış baya yapılmış baya sürmüş sabaha karşı ve gelmiş!!!!
İnandım mı hayır tabiki...bu işin peşindeyim
Bu ne ucuz numara .Lastiği yaptırıp niye geliyon gitsene yoluna...
basbayağı yalan söylüyor

hakkaten ya vare biseyler de.
iyide baska yere gidecek olsa valiz niye hazirlasin gostermelikmi acaba.
bide baba hastaymis niye gitmemiski.geri donmus .sabaha kadar lastikmi degistirmis.
yani kesin bisey var.

Back
X