- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
Merhaba çoook sayın ablalarım burayı uzun zamandır takip ediyorum ve insanları dertlerini ara sıra okuyup kendime gerçek tecrübeler çıkardığım oluyo neyse konumuza gelelim benim bir sevgilim var 19 yaşındayım o da 22 yaşında 5 senedir birlikteyiz yaşımın küçük olmasını yadırgamayın çocuklugumdan beri birlikteyiz geçtiğimiz mayıs ayında nişanlanmak istedi aynı şekilde annesi de baya ısrarcıydı ama ailemin biraz borcu olduğu için ve erken olduğunu düşündüğüm için istememiştim aradan zaman geçince arada bir baskı yapsa da konu kapanıyodu bi şekilde gel gelelim şuanda ben nişanlanmak istiyorum çünkü ilişki ne kadar uzarsa o kadar kötü oluyo bi sonuca baglayalım istiyorum ama o da araba aldı ve evimizi yaptırdıgı için biraz borca girdi bekleyelim diyo ben beklemek istemiyorum çünkü bazen az konuşuyoruz bazen dışarı çıkıp yazmıyo arada yazıyo kısacası beni ara sıra umursamıyo ama bazende gerçekten çok ilgileniyo ama şuan ilgiye çok ihtiyacım var ve biz yine konuşamıyoruz ilgilenmiyo benim ne yapmam gerekiyo nasıl bi tavır almam gerekiyo