Canım doğru söylüyorsun başına gelmeden anlamiyor insanSürekli dır dır boşanma mevzusunu acarsan erkekler bunu bir gün ciddiye aliverir işte...
Eğer adamı seviyorsan son defa konuşun...
Sen her sorunda boşanmayı öne surmeyecegini de belirt
Bu çocuk oyuncağı değil Evcilik değil
Evlilik
Hayir canim sebep yok tahlillerimizde hiçbir şey cikmadi. Sorun benim tekrar hamile kalmayi istemem onunsa buna karşı çıkması. Bir üçüncuyu daha kaldiramam diyor benimde icimdeki annelik duygusu körükleniyor. Genel sorunlarimizda var gerçekten çok çalışıyor ve bu ara baya borçlandı. Bende bu psikolojiyle malesef pek destek olamıyorum.Sorun ne peki ,sorunu cozun ,cozemiyorsaniz boyle gitmiyorsa belkide bosanmak gerekiyordur ,
Dusuklerinizxin sebebi esiniz mi ?
Belkide blöf yapıyordur bir daha boşanmayı azina alma diye. Bu yüzden kimseye söyleme şimdilik demiştir. Ama adam ciddiye bile bana çok haklı geldi. Gerçekten durum böyleyse adam artık isyan etmekte haklı. Bence silkelenin ve kendinize bir şans daha verin. Pisi pisine evliliginiz bitecekSevgili kadınlar :) herkese merhaba isin içinden çıkamadığım için buraya yazıyorum. 4 yillik evliyim evliliğimizin başından itibaren ufak tefek sorunlarimiz oluyordu. Şu son 4- 5 aydir kavgalarımız artmaya ve siddetlenmeye başladı (borclarindan ve isinin yogunlugundan dolayı ayrica iki kez düşük yaptim en sonuncusu bundan 45 50 gun once oldu) esim bana göre daha yumuşak kalpli ve alttan alan bir adamdir. Ilk defa bugun yine kavga ettikten sonra beni karşısina aldı ve bosanmamiz gerektiğini böyle giderse birbirimize daha çok zarar verecegimizi ve devam etsekte mutlu olamayacagimizi söyledi. Bunlari arada bende söylüyordum ama malesef o söyleyince benim cok zoruma gitti önümüzdeki hafta bi avukatla görüşecegini ve kesin olarak bitirecegini söyledi. Bende simdi ara konus dedim haftasonu tatil simdi kimseyi bulamayiz dedi. Ama gel gelelim evden çıkarken son bir kez bu akşam tekrar konuşmak istedigini bana olan sevgisinin hala bitmediğini ve benimde henüz kimseye birsey söylemememi istedi. Bende bütün gündur kendimi kötü hissediyorum onu kaybetmek istemiyorum sanırım o konusunca korktum ne yapacağımı bilmiyorum. Geldiginde nasil davranmaliyim söyledikleri dogru birbirimizi çok yıpratıyoruz ama yinede onu seviyorum. Sizden ricam bana bir akil verin?
Nasil bir konuşma yapmaliyim peki? Sadece düşünmek bile bana zor geldiBelkide blöf yapıyordur bir daha boşanmayı azina alma diye. Bu yüzden kimseye söyleme şimdilik demiştir. Ama adam ciddiye bile bana çok haklı geldi. Gerçekten durum böyleyse adam artık isyan etmekte haklı. Bence silkelenin ve kendinize bir şans daha verin. Pisi pisine evliliginiz bitecek
Biurv kadin icin anne olmak onemli ,kimse icin vazgecmeyin ,Hayir canim sebep yok tahlillerimizde hiçbir şey cikmadi. Sorun benim tekrar hamile kalmayi istemem onunsa buna karşı çıkması. Bir üçüncuyu daha kaldiramam diyor benimde icimdeki annelik duygusu körükleniyor. Genel sorunlarimizda var gerçekten çok çalışıyor ve bu ara baya borçlandı. Bende bu psikolojiyle malesef pek destek olamıyorum.
Boşanmayı bilemiyorum ama tekrar bebek denemek konusunda blöf yapmadığına eminim. Banada pek yaklasmaz oldu çünkü bu yüzden hap kullanayim diyorum onuda kabul etmiyor vücuduma zarar gelmesin diyeBiurv kadin icin anne olmak onemli ,kimse icin vazgecmeyin ,
Baska doktorla gorusun ,
Esinizdev,kendine ceki duzen versin ,sizi istiyorsa destek versin ,
Bosanmayi blof olarak kullaniyor gibi geldi
Esiniz ilimli oldugu icin siz horoz kesiliyordunuz ve asla boyle bir tepki beklemiyordunuz degil mi?Sevgili kadınlar :) herkese merhaba isin içinden çıkamadığım için buraya yazıyorum. 4 yillik evliyim evliliğimizin başından itibaren ufak tefek sorunlarimiz oluyordu. Şu son 4- 5 aydir kavgalarımız artmaya ve siddetlenmeye başladı (borclarindan ve isinin yogunlugundan dolayı ayrica iki kez düşük yaptim en sonuncusu bundan 45 50 gun once oldu) esim bana göre daha yumuşak kalpli ve alttan alan bir adamdir. Ilk defa bugun yine kavga ettikten sonra beni karşısina aldı ve bosanmamiz gerektiğini böyle giderse birbirimize daha çok zarar verecegimizi ve devam etsekte mutlu olamayacagimizi söyledi. Bunlari arada bende söylüyordum ama malesef o söyleyince benim cok zoruma gitti önümüzdeki hafta bi avukatla görüşecegini ve kesin olarak bitirecegini söyledi. Bende simdi ara konus dedim haftasonu tatil simdi kimseyi bulamayiz dedi. Ama gel gelelim evden çıkarken son bir kez bu akşam tekrar konuşmak istedigini bana olan sevgisinin hala bitmediğini ve benimde henüz kimseye birsey söylemememi istedi. Bende bütün gündur kendimi kötü hissediyorum onu kaybetmek istemiyorum sanırım o konusunca korktum ne yapacağımı bilmiyorum. Geldiginde nasil davranmaliyim söyledikleri dogru birbirimizi çok yıpratıyoruz ama yinede onu seviyorum. Sizden ricam bana bir akil verin?
Beni tarif etmişsin canımEsiniz ilimli oldugu icin siz horoz kesiliyordunuz ve asla boyle bir tepki beklemiyordunuz degil mi?
Esi ilimli olan kadinlar genelde baskindir. Ama onlarinda bir sabri var bunu unutmayalim. Adam dolma noktasina gelmis. Bence sessiz olun. Cilve yaparsaniz cana yakin davranirsaniz yapmacik oldugu belli olur. O konuyu acarsa konusursa konusun.
Bebek konusu tek basina alacagi bir karar degil,Boşanmayı bilemiyorum ama tekrar bebek denemek konusunda blöf yapmadığına eminim. Banada pek yaklasmaz oldu çünkü bu yüzden hap kullanayim diyorum onuda kabul etmiyor vücuduma zarar gelmesin diyenasil tekrar ikna edecegim veya zamanla duzelir mi gecer mi bu sorun bilmiyorum.
Cok teşekkür ederim iyi geldiniz :)Esiniz geldiginde ona simsiki sarilin ve gercek duygularinizi soyleyin. Anladigim kadari ile ikiniz de birbirinizi seviyor ve kaybetmekten korkuyorsunuz.
Bebek konusuna gelince ben esinizze hak verdim. Biliyorum sizin icin zor bir surec ama hem kendinizi hem esinizi yipratmayin. Adam her turlu sizi dusunuyor ve yeniden yipranmanizi istemiyor. Bu konuda biraz zaman tanisaniz sizin icin de daha iyi olacaktir. Hem fiziksel hem psikolojik dinlenirsiniz.
Ayrica cok calisiyor borclari var demissiniz biraz destek olun guler yuzle karsilayin emin olun karsiligini kat kat alacaksiniz.
Evlilik hele ki birbirini seven iki kisinin kurdugu yuva kolay bulunmaz kiymetini bilin. Rabbim kolaylik huzur versin insallah.
Cok doğru böyle olacağını hic tahmin etmemiştimÖncelikle bunu siz her söylediğinde onun ne hissettiğini anladığınızı ve birdaha bu kadar kolay söylemeyeceğinizi söyleyin.
Bana kendini çok sevdirmis kerata :)elim kolum bağlandıBebek konusu tek basina alacagi bir karar degil,
Siz esinize 1 yil bebek konusunu ertelemeyi teklif edin ,o da borcunu harcini toplasin evliliginizi yoluna koyun ,
Ama bebek fikrinden bu sure icin ertelediginizi ,
Bu kararlari tek basina veremeyecegini net soyleyin ,
Eger devam etmek istiyorsa emek versin ,
Yok zorlasndigi yerde kacacaksa siz onu birakip kacin
Gelsin alın karşınıza bu gece karar gecesi olsun de. Bende senin gibi korkuyorum aka senden de kopamıyorum yaşadığımız düşük vs sıkıntılar bizi birbirimizi yememize sebep olduğu kanaatindeyim. Bu yüzden bence silkelenip kendimize son bi şans daha verelim eğer beceremezsek napacagimizi sonrasında tekrar konuşuruz de. Bu surecte bence gerçekten artık değişin ve yuvamız sahip çıkın.Nasil bir konuşma yapmaliyim peki? Sadece düşünmek bile bana zor geldi
Elbette biliyorum herkes bana destek olurken o yazik kendi kendine toparlanmak zorunda kaldı. Ancak şöyle bir şey var bu durumdan sonra cok acımasız ve umursamaz bir adam oldu. Onu tanıyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.Bence zaten çocuğunuzu yeni kaybetmişsiniz biraz zaman tanıyın kendinize. Eşiniz haklı aynı durumla tekrar karşılaşırsanız daha toparlanmamışsınız da zor olur. Ayrıca siz sürekli boşanma konusunu açtığınız için bi anlık öyle demiş olabilir, boşanmak istediğini zannetmiyorum. Bence bir an önce toparlanmaya çalışıp eşinize destek olun onun içinde yaşadıkları kolay değildir. Ve toparlanacağınızın sözü verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?