eşimi cok sevdım ve hala da sevıyorum. ılk başlarda annesigılın benı ıstemedığını hıc soylemedı bana.sürekl,i annem senı cok sevıyo dıyıp durdu. cok sukur hıc bıseye muhtaçlığım yok ama dedım ya esımı cok sevdım... geçer dedim, umursamadım, yuttum.. 3 aylık gelınken 30 yıllık gelın gıbı yıpranmış hıssettım kendımı....
bayramda gıttık 4 gun boyunca benı annemgıle bayramcı gondermedı. sonrasında telefonlara başladı.neymıste gorumceme abla demeısım kı aramızda 3 ay var. neymıste gorumcem benım evımı gormemıs. ...gorumcemı de yemıle soyluyorum nısanlandığımız gunden 7 ay oncesıne kadar her cuma her kandıl aradım. en son bana mubarek gunde pıslık aç köpek beni arayıp durma dedı. onun ustune annesinden cok ağır bı mesaj gedli. ve eşimde hamile olduğum için onların numarasını engelledi
esımın aılesı ıle bız farklı sehırlerdeyız. ama 1 saatlık yol mesafesi kadar. annem kına yı düğün konseptınde yapcam dedı. benım cok eşim dosyum var dedi. ve kına gecesinde yaş pasta kesildi.... neymiş böyle terbiyesizlik mi olurmuş neden onlara sorulmamış...
pes diyorum ya, bu kadarına da pess
ne yapmayı düşünüyorsun? eşin ne düşünüyor ailesi ve ilerisi hakkında
klasik gözünün üstünde kaşın var mevzusu olmuş bu. ne saçma sapan cahil terbiyesiz saygısız insanlar var bu hayatta! sana tavsiyem sen herzaman terbiyeni ve saygını koru, ilerde eşin sana sen de ailemi üzdün cevap verdin diyecek bir durumun olmasın, ozaman hep senin yanında olur. hamileymişsin eşini de seviyormuşsun bu yüzden söylüyorum bunları. sana ve ailene hakaret etmelerine müsade etme, ailenle görüş hemen dava edin sizi rahatsız huzursuz etmeye kimsenin hakkı yokesımın aılesı ıle bız farklı sehırlerdeyız. ama 1 saatlık yol mesafesi kadar. annem kına yı düğün konseptınde yapcam dedı. benım cok eşim dosyum var dedi. ve kına gecesinde yaş pasta kesildi.... neymiş böyle terbiyesizlik mi olurmuş neden onlara sorulmamış...
Ben de hamile olan bir kadina bu yapilir mi diye sorararak bütün bu olanlari kastediyorum ya. Yani ne olmus olursa olsun kadin hamile demek istiyorum, niye bu kadar ileri gitmisler demek istiyorum.
Sorulari sormamin nedeni de, konu sahibini daha iyi anlamak, neler oldugunu anlamak, yol göstermek icin.
arkadaşlar ısın aslı ben adlı ısle ugrasan bırıyım ama gerçekten savcılığa başvurmak cozum mmu bılemıyorum. bazılarınız ınanmakta gucluk cekebilriler ama yemın ediyorum kı herseye tamam demekten başka bısey yapmadım. duğunume bır ay kalmıştı hala gelınlık vs alınmamıstı. bende çarşıda gezerken gırdım gelınlık deneduım.kız başıma sokaklara dusup gelınlık bakmışım oldu adı... anam gıbı evde kalmaktan mı korkmusum oldu...
Anlıyorum, hamile olmasa bile, yüz kızartıcı bir suç işlemiş olsa bile, bir insanın hayatı ile oynamak bu kadar kolay olmamalı. İnsanların kusurlarını örtmek edeptendir.
Kaldı ki bu kız hamile ve kendi torununu taşıyor.. Nasıl böyle birşey yapabiliyorlar akıl sır erdirmek güç.İnsanlarda utanma arlanma kalmamış,
Ben burada bu konuları okurken kendimden geçiyorum.. Sinir küpüne dönüyorum.. Bunları yaşayanlar nasıl kaldırıyorlar.. Çok üzücü çook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?