işin içinden çıkamıyorum-akıl verin arkadaşlar

neden şikayet etmiyorsun resmen tehdit ediyorlar? sen edemiyorsan ailen şikayette bulunsun niye çekiyosunuz bu insanları?

eşin bu olayların neresinde peki?

Eğer gerçekten siz masumsanız hiç durmayın dava açın. eşiniz de destek olursa kesinlikle en mantıklı yol bu. Para cezası alsınlar da ondan sonra uğraşmaya korkarlar belki.

Mesajları vs kanıt olacak hiçbir şeyi silmeyin. Tabi siz de sinirlenip onlara küfür vs ile karşılık vermeyın onlar da bunu kullanır. Bir de şahidiniz varsa yeter de artar bile.

neden istemiyorlar seni

Size böyle davranılmasına neden müsade ediyorsunuz. Gitmeyin, görüşmeyin. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil lakin saygı duymak zorunda. Eşiniz de aradaki dengeyi kuramıyorsa ailesine bir dur diyemiyorsa onda da bir sorun var. Numaranızı değiştirin sizi bir daha rahatsız edemesinler. Ne kadar ayıp ailene kadar mesajlar bunlar nasıl insanlar ben anlamadım. Yani durduk yere bir insana böyle davranılmaz aklım şaştı...:44:

esımın aılesı ıle bız farklı sehırlerdeyız. ama 1 saatlık yol mesafesi kadar. annem kına yı düğün konseptınde yapcam dedı. benım cok eşim dosyum var dedi. ve kına gecesinde yaş pasta kesildi.... neymiş böyle terbiyesizlik mi olurmuş neden onlara sorulmamış...

tamam anlattıklarından ne kadar çirkef insanlar olduklarını anladık da diyoruz ki neden biu kadar tepkisiz kaldın kalıyorsun? niye şikayet etmiyorsun?

pes diyorum ya, bu kadarına da pess
ne yapmayı düşünüyorsun? eşin ne düşünüyor ailesi ve ilerisi hakkında

arkadaşlar ısın aslı ben adlı ısle ugrasan bırıyım ama gerçekten savcılığa başvurmak cozum mmu bılemıyorum. bazılarınız ınanmakta gucluk cekebilriler ama yemın ediyorum kı herseye tamam demekten başka bısey yapmadım. duğunume bır ay kalmıştı hala gelınlık vs alınmamıstı. bende çarşıda gezerken gırdım gelınlık deneduım.kız başıma sokaklara dusup gelınlık bakmışım oldu adı... anam gıbı evde kalmaktan mı korkmusum oldu...

Burada anlatmadığın şeyler olduğunu düşünüyorum. Olayı biraz daha açık ve tarafsız anlatabilirsen daha iyi olur.

Gerçi ilişkiler tamir kabul etmez noktaya gelmiş ama .

pes diyorum ya, bu kadarına da pess
ne yapmayı düşünüyorsun? eşin ne düşünüyor ailesi ve ilerisi hakkında

yazık size.kimse bunları çekmemeli.çeken herkese yazık.analar bu yüzden mi doğuruyor

Bence bu adam normal degil, en azindan senin yapabilecegin bir sey yok

Senden tepki alamayinca aramaktan vazgecer

Olsa olsa kavga ciksin is buyusun ayrilsinlar istiyor

Esinle de konusunu acma diyecegim ama bu durumda ister istemez acilacak

bir kadini kocasi ezmez uzmezse kimse uzemez sen kocanla iyi olmana bak nasilsa kan bagin da yok gorusmessin esine de karisma oraya giderse beynini yiyecekler muhtemelen gitmek de istemez zaten

Sen once cocugunu sonra ailenizi dusun sakin olmana bak

klasik gözünün üstünde kaşın var mevzusu olmuş bu. ne saçma sapan cahil terbiyesiz saygısız insanlar var bu hayatta! sana tavsiyem sen herzaman terbiyeni ve saygını koru, ilerde eşin sana sen de ailemi üzdün cevap verdin diyecek bir durumun olmasın, ozaman hep senin yanında olur. hamileymişsin eşini de seviyormuşsun bu yüzden söylüyorum bunları. sana ve ailene hakaret etmelerine müsade etme, ailenle görüş hemen dava edin sizi rahatsız huzursuz etmeye kimsenin hakkı yok

Arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum canım.
Kesinlikle şikayet etmelisin.
Hakaret içerikli msj ları silmeyin.
Çalıştığınız yerde ki amiriniz de şahit olmuş bu duruma malesef,yani şahitte var.
Ama lütfen sessiz kalmayın.

Anlıyorum, hamile olmasa bile, yüz kızartıcı bir suç işlemiş olsa bile, bir insanın hayatı ile oynamak bu kadar kolay olmamalı. İnsanların kusurlarını örtmek edeptendir.

Kaldı ki bu kız hamile ve kendi torununu taşıyor.. Nasıl böyle birşey yapabiliyorlar akıl sır erdirmek güç.İnsanlarda utanma arlanma kalmamış,

Ben burada bu konuları okurken kendimden geçiyorum.. Sinir küpüne dönüyorum.. Bunları yaşayanlar nasıl kaldırıyorlar.. Çok üzücü çook..

zorum neydı bılmıyorum vala.dun en son noktaya gelındı. il belediye başkanı il müdürüm vs hep aranmış o kadar komıkkı daha bana mesaj atıyo kayınbabm bunlar hıcbısey değil diyo. sen babanın evıne gıdene kadar yasadığın tum sehır öğrenmış olcak dıyo. esim de artık dunden berı yanımda ama sunu anlıyorum kı artık cok geç olmuş simdi anasına babasına laf anlatamıyor. dınlemıyorlar bıle. sen onu hala nasıl o evde barındırıdsın dıyorlar..

yüz vermişsin deliye gelmiş s.çmış halıya
bence eşin çok sessiz kalmış.
bunları ye yut olmaz..

anladığım kadarıyla seni de aileni de hiç istememişler hiç benimsememişler. ama bu yaptıkları çok aşırı...
herşeyine bir kulp buluyorlar. ama neden istemiyorlar seni ve aileni?
farklı mezhep? farklı inanış? ya da ne bileyim altında yatan başka bir şey mi var?

bebği duydugunda tepskılerı ne oldu dersınız. 3 değil 5 cocugu da olsa bosanacak onlar....

Ayni seyleri düsünüyoruz, sadece farkli cümlelerle ifade ediyoruz diyelim.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…