- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
yazdıklarım hepinize komik geldi ve belki mantıksız. ama içinde bulunduğum ruh halini anlayamazsınız... ben buraya beni yargılayın eleştirin diye yazmadım. yol gösterebilrmisiniz diye ki yazdım. Biliyorum çarem değilsiniz ama yazıp rahatlamak istedim. çünkü konuşmaya anlatmaya paylaşmaya ihtiyacım var.kurum da çalıştığım için yazamadım gün içerisinde ve şimdi iki dk boşluk buldum yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım. Allah benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın...ben hepinize paylasımlarınız için teker teker teşekkür ediyorum..iyiakşamlar...
tamam teşekkürler arkadaşlar. ben herşeyi yanlı aktardım...gerçekten normal şartlarda birisi bunları kabullenmez ama sevdim diyorum ya. gözüm kapalı gittim gittim geldim... herkese yorumları için teşekkür ediyorum....
Bu arada yasananlar bana pekte mantiksiz gelmedi. Benim kayinvalidem de kahvalti sofrasinda esime baktim diye ne saygisizligim kaldi nede ailemin kulturu. Sonunda siz ayrilacaksiniz deyip bi evden defol dedi (evden kovdu yani) evi ben kurdugum icin kendisi gitmek zorunda kaldi o ayri. Simdi baktiginiz zaman insanin esine bakmasi evden kovulmayi gerektirir mi? Arayin bakalim mantik bunda, ben bulamadim da...
Bana klasik bir ogullarinin evlenmesini kabullenememe durumu gibi geldi.
tamam teşekkürler arkadaşlar. ben herşeyi yanlı aktardım...gerçekten normal şartlarda birisi bunları kabullenmez ama sevdim diyorum ya. gözüm kapalı gittim gittim geldim... herkese yorumları için teşekkür ediyorum....
buraya yazamıcam şeyler kayınvalidem tarafından bana mesaj olarak gönderildi. Bu mesajın üstüne eşim telefonumda annesinin ve kız kardeşinin numarasını engelledi...tabi ki engellemeden sonra da benim anneme babama hakaret dolu mesajlar, ona keza bana mesajlar yazılmaya devam edildi.... eşimi seviyorum bir yıllık evliyiz ve hamileyim. resmi bir kurumda çalışıyorum. dün kayınbaba denilecek insan benim birim amirimi arıyor ve beni şikayet ediyor. Sonrasında yetmez gibi bana mesaj atıyor, bu da bir hiç yaşadığın tüm şehir öğrenecek memurundan şefine hizmetlisine varana kadar seni konuşacak, senin babanın evine gitmen vacip oldu gibiğ şeyler... kafam çok karışık,,bir tarftan kendi ailemin psikolojisi bozuldu bir taraftan eşimi seviyorum karnımda bebğimiz var. annema babama mesajlar atılıyor tabi bu arada, o kızını saçından tutup sokağa atcam, dul kalacak falan diye... karşımda ne tür bir insan var. anlayamadım. çözüm bulamıyorum yardım edin, akıl verin bana lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?