Artılara gelirsek, bana yalvarmıyor ki artık. İkimiz de bitsin diyoruz. Ama şu an ben yalvarsaydım bile o istemezdi, adam bir an önce kurtulmaya bakıyor. O kavgaya yani haftasonuna kadar yalvarma modundaydı ama şimdi fazlasıyla çıktı o moddan. Artık istemiyor o da bu evliliği.
Kız reddetmiş olabilir ama eşim yine o kızın peşinden koşmaya, beni daha da fazla küçük düşürmeye devam edecektir, bundan eminim.
Evet vefatla eşdeğer belki daha büyük bir acı. Ben çok sevdiğim annemi kaybettim 3 yıl önce. Ama yemin ederim bu kadar büyük bir yıkım değildi. Sevilen birini kaybetmek çok acı. Ama şimdi bu kaybın üstüne bir de gururum kırıldı, çaresiz hissediyorum. Bunu bilmek çok zor ama eşim ölseydi belki bu derece üzülmezdim. Yasını tutardım, yıkılırdım. Ama şu an yaşadığım utancı, gurur kırıklığını hissetmezdim. Ölüm bir şekilde atlatılıyor. Ama eşimin bu yaptıklarının bana verdiği zararı bir ömür boyu taşıyacak mıyım bilmiyorum...
ailesinin yanına yerleştiyse aileside öğrendi demekki seni arayan varmı ailesinden?
Canım konuştuğumuz gibi babana söyle ve bu gece evde yalnız kalma..
güçlü ol inan kendine..
çünkü o adam seni haketmiyor ve sen böyle bir evliliği daha uzun sürdüremezdin zaten doğru olan birşey gerçekleşiyor ve sen çekeceğin kadar acını çekeceksin ama fazlasını değil! unutma bunu..
fazlasını çekersen hem kendine işkence edersin hemde kaşındaki kişiye haketmediğin değeri verirsin..
ağlayacaksın tabiki ama onun için değil verdiğin emekler için ağlayıp arkana bidaha bakmayacaksın çünkü arkanda bakılacak birşey yok..
bakıpta keşke diyeceğin hiç birşey yok..
sen elinden geleni yaptın ve artık bitmesi gereken noktaya geldin..
unutma sen güçlüsün daha önce nelere dayandın bunada dayanacaksın..
Düzeleceğiz bir şekil de
nasılını bilmiyorum bende henüz nasıl düzeleceğimi çözemedim, bi gidiyim ailemin yanına onuda nasıl yapacağımı bulurum
ama bildiğim birşey varki yalnız kalmamak gerek,
çık dolaş gez hatta ağla bunları yaparken ama yalnız kalma.
söylemek zorundasın ne kadar geç kalırsan okadar zor olacak unutma
yarın mahkemeye gittikte sonra söylesen bu defada ne zaman haber verecektin bana diyecek..
aç konuş hem telefonda daha kolay oluyor yüzyüze daha zor..
konuş bir defa rahatla ilerde sen suçlu olmamak için..
hem baban seni destekleyecek yalnız bırakmayacaktır
herşeyi anlatırsan babanda senin yanında olacaktır..
Bak canım iyiki anlatmışsın gördün mü korktuğuna değmedi :26: baban sana destek oldu..
gizlememişsindir inşallah hiçbirşeyi
haketmeyen bir adam için ilerde sen geçimsiz görülmeyesin..
keşke daha önce arasaydın babanı bu gece sabret kendine ne kadar güçlü olduğunu hatırlat bak babana da söyleyebildin..
Canim Allah yardimcin olsun. Ama ben esinin o kizla cok önceden beri ilgilendigine eminim. Kiz baslarda evli olmasina ragmen onunla ilgilenip, flört ediyordu belkide iliski yasiyordu bence, sadece ara sira basina kakiyordu evli oldugunu ve o ara sira evlisin yapamam seninle diye trip atarken siz evde kavga ediyordunuz, kiz ona iyi davrandigi sürece o sana evde iyi davranabiliyordu ici rahatti cünkü sevdigi kizla arasi iyiydi ve kiz cebindeydi. Saniyorum kiz artik son zamanlarda triplerini arttirdi ve son kozunu oynadi yani ya karin ya ben secimine birakti esini, ve esinden sürekli kaciyor, o esinden kactikca sen esinin gözünde düsüp o kiz iyice yüceliyor, malum kacan kovalanir, dolayisiyla artik vicdani bile bu evliligi yürütmesine yeterli gelmedi, kiz kactikca ona olan hisleride büyüdü, kiz bu isi nasil yapmasi gerektigini cözmüs olmali, ondan kacarak tamamen elde edecegini yani. Hatta taliplerim var seni bekleyecek degilim falan diyordur o yüzden esin kizi kaciririm diye korkmaya basladi bence. O yüzden evliligini bitirmesi gerektigini ayni anda ikisini yürütemeyecegine karar verdi. Bence kizin telefonda o sekilde konusmasida tamamen kizin taktigi, cünkü o sekilde konustukca esinin gözünde dahada bi degerli oluyor, o olmaz dedikce esin yaniyor cünkü elde etmek icin. Kiz bunu cok iyi biliyor bence. Esini cezasiz birakma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?