perişan haldeyim şu an. telefonu kapalı. aklımdan neler geçiyor kendime bile söyleyemiyorum. çünkü bana anlattıkları var o kadar konuştuklarımız var konduramıyorum. ama engel olamıyorum. nerde şimdi onun yanında mı deli olacağım. nasıl düşünemez anlayamıyorum. aklımdaki gibi değilse de niye bi haber vermiyor. şarjı bitmiştir tamam dışardadır tamam ama bugün normal bi gün değildi bugün olanlar yani diken üstündeyim bunları anlatacağım hiç kimsem yok ne düşüneceğimi bilemiyorum artık. sağdan soldan arkadaşından telefon kulübesinden arayıp bir kelime söylese razıyım. çok fazla sinirliyim bu sinirle pek bi şey de yapmak istemiyorum yanlış bir şey yapmak istemiyorum. bilmediğim başka bir şey mi oldu acaba kötü bi şey mi var bilemiyorum ki. hangisi doğru neye inanayım bilemiyorum. sabah nasıl olacak bu gece. acaba ne diyecek bana nasıl bi açıklaması olacak hiçbir fikir yürütemiyorum.
Geçen yıl da bir konu açmıştım ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/385031-oyle-aska-dustum.html
gerçi şimdi anlatacağım olayın bununla alakası yok ama yine de belirtmek istedim.
biriyle tanıştım her şey bir anda oldu bu yaşıma kadar doğru dürüst ilgi duymadım kimseye (önceki açtığım konudaki insan 1se bu 2dir). tamam bugüne dek çok kişiyle konuştum tanıştım ama öylesine farklı geldiki bu anlat deseler kelimelere dökemem. şimdi birlikteyiz 3 ay oldu. neyse konuya gireyim yavaştan.
bu bizim oğlan denizci uzak yol kaptanı. bana ilk günden bahsetti bunun zorluklarından. bak dedi ben gidince aylarca gelemeyeceğim. doğum günü, yıl dönümü evlenirsek çocuğumuz olursa belki o zaman bile yanında bulunamayacağım. herkes sevgilisiyle gezip dolaşırken oraya buraya giderken sen yalnız olacaksın. onun için bizim birlikte geçireceğimiz zaman her saniye çok kıymetli. başkalarının 1 yılda yaşayacağını biz 1 haftada yaşamalıyız. bizim kavgalara kaprislere ayıracak zamanımız olmayacak dedi. öyle güzel hayalleri vardı ki o kadar akıllı o kadar mantıklıydıki. hiçbir eksik bulamadım çokfazla etkilendim. ilk günden aşık oldum. o günden bu yana her saniye de artıyor ona olan aşkım. denizci hatunu olmak yürek ister dedi. düşünsene ben denizdeyim aylar sonra bir limana yanaşmışız ilk işim gidip sana ulaşmanın bir yolunu bulmak. telefon ediyorum sesini duyabilmek için ama sen diyorsun ki sen denizde ben karada olmaz bu iş, bitti. onun için her şeyi göze alarak başlamalıyız dedi. kabul ettim çünkü büyülenmiştim sanki her şeye hazırdım. sorunlara gelecek olursak: ama biraz uzun olacağını hissediyorum zamanını ayırana teşekkürü borç bilirim :)
o benim ailemle tanıştı ben de sadece amcasıyla tanıştım rast gelmiştik ama diğer aile üyelerinin de benden haberleri var. o ilk başta benim suskunluğumu sorun etti. ben ona da söylemiştim halbuki. yapım gereği çok konuşmam ayrıca çekingen biriyim. neyse bunu zamanla aştık zaten ben de ona söylemiştim bana zaman ver her gün böyle olmayacağım elbette. o bana her şeyi anlattı bütün geçmişini eski birlikteliklerini vs. benim zaten anlatacak çok şeyim yoktu bu konuda.
çok seviyorum çok özlüyorum gerçekten burda samimiyim. ona da söylüyorum hatta öyle seviyorum ki o kadar çok ki benden taşsa bile yine de az buluyorum daha çok daha çok sevmeliyim diyorum. kendimi onun yerine koyup düşünüyorum onu anlamaya çalışıyorum ki yanlış bi laf edip boşuna üzülmeyelim diye. o her zaman söylemez hatta bana hacı hoca bebe falan diye de hitap eder ama durur durur öyle bi yerde söyler ki içimin bütün yağları erir. ben doya doya yaşamak istiyorum onun için ne hissedersem naçizane anlatmaya çalışıyorum. bu görüşmelerimiz hep benim bu özledimlerimden sonra oluyor. bi ara kanadaya gidecekti 3 ay gerçi o iptal oldu gemi bekliyoruz şimdi ama ortada bu durum varken anlatıyor işte annemler beni bırakmaz teyzeme gideceğim konsoloslukta işlerim var vs. ben de diyemiyorum ki biz ne zaman görüşeceğiz. hak veriyorum da ben uzun zaman göremeyeceğim tamam ama ailesi de göremeyecek sonuçta. ama biraz olsun fedakarlık yapmasını beklerdim hep. mesela saat 5 e kadar uyumasa bikaç saat erken uyansa da benimle birlikte olsa olmaz mıydı? 1-2 kere aklına esti akşam evin oraya geldi. bizim burası da küçük bi çevre yani rahat olamıyorum onun için merkezde bi yerlerde görüşmek istiyorum söyledim de bunu ona. hatta gideceği güne yakın ki gidemedi gerçi de dedi ki hiç vaktim yok bi akşam uğrarım helalleşiriz. böyle bikaç defa sorun oldu. şimdi biraz daha derinlere iniyorum :
bi akşam ailesiyle yemeğe gitti. mesajlaşıyoruz. dedi ki garson kız beni fena kesiyor çok da güzel. kıskançmış gibi görünmemeye çalıştım sen de bak falan dedim şakayla karışık hafif sitemkar oldum. dedim benim de karşıma çıkıyor çok güzeller ama senden başkasına kör oldum artık. bi defa dövme yaptırmaya gitmişti yine mesajlaşıyoruz dedi ki burda acayip hatunlar var çeşit çeşit. ben de dedim ki biliyorum var biz de görüyoruz yani. yine bi gün dolmuştaymış bu kızın biri çakmak istemiş çakmağı alıp verirken nerdeyse elini avuçlamış kız da çok güzelmiş ben olmasam o da bakarmış. bunları şakayla karışık söylüyor ama olmaz ki bu kadar da. söyledim artık tamam şaka tamam takılıyosun ama bir değil iki değil kaç oldu sen bana elin kızlarını neden övüyorsun. o da haklısın düşünemedim abarttım dedi. ve en önemlisine geçiyorum ki şu an başka hiçbir şey düşünemiyorum
bunun zamanında bi sevgilisi varmış kız hostes. bunu da denizdeyken terk etmiş. biz beraber olduğumuzdan beri kız öğrenmiş bi yerlerden yeniden sardı buna. sürekli mesajlar atıyor çok özledim çok seviyorum sen o kızla mutlu olamazsın. ben seni denizde terk ettim çünkü yüzüne baksam söyleyemezdim vs. bunu bana bizimki söylüyor allah var hiçbir şeyi saklamaz yani söylemese bilemem hiçbirini. kız sadece olaya duygusal yaklaşmıyor her yolu deniyor. utanarak yazıyorum şimdi yatağa uzandım üzerimde pembe tanga var yanımda olsan şimdi sana neler yapardım ve daha bunun gibi birçok şey. tamam bizimkinin suçu yok diyorum kendi kendime kuduruyorum ama kime kızacağımı da bilemiyorum. anlat diyorum söyle ağır konuş gururu yok mu hiç pes eder bi yerden sonra. söyledim anlamadı artık cevap vermeyeceğim bırak şu malı havlasın dursun. ona cevap verirsem yüz buluyor vs. tamam dedim. numara engelleme de yapamıyor çünkü kız sürekli yurt dışında olduğundan farklı farklı numaralardan ulaşıyor. bu biz beraber olduğumuzdan beri devam ediyor. dudaklarımı uçuk bastı sinirden ilk başta. geçen gün kargoyla hediye yollamış tişört boxer kupa şort vs. annesi kabul etmiş. söyledi bunu da. dedim ne yapacaksın onları. kullanacağım dedi. deli oldum nasıl kullanırsın dedim ihtiyacın mı var at gitsin atmıyorsan yolda gördüğün ilk kişiye ver ama senden çıksın dedim. yok dedi hediyeler değerlidir ne olursa olsun. hediyeyi değerli yapan onu verendir dedim. aradan bikaç saat geçti hiçbir şey yok gibi mesaj attı. ben konuyu tekrar açtım dedim at onları zaten o kargoyu kabul etmek bile hata ona cesaret veriyorsun bu şekilde. bunun devamını da getirecek dedim. ben geniş olamıyorum kusura bakma benim sevgilime eski sevgilisi yeniden göz koyup ona hediye yollayacak ve o da kullanacak. kabul edemiyorum ben dedim. vaay efendim ben geniş miyim bilmem ne hemen kendi payına düşen kısmını buluyor. sonra ertesi gün yine hiçbir şey yok gibi mesaj ben yine açtım konuyu. bunu ilk defa yaptım çünkü kendimi haklı buluyorum. o da zaten haklı olsa hiçbir şey yok gibi konuşmaya çalışmaz eminim burnumdan getirir çünkü benim en ufak hatalarımda. sen olsan ne yapardın dedim bana bu kelimeyle sakın gelme sen sensin ben benim dedi. kırılıyorum görmüyor musun dedim beni kırdığın kadar o kızı kırsan aramazdı seni dedim. burdan da payını buldu bundan sonra sana ona davrandığım gibi davranayım da gör dedi nasıl laf o sanki ben bi şey yapmıyor muyum dedi. sonra attım çöpe yolladıklarını dedi. sonra kavga yok ama biz böyle birer cümlelik mesajlaşıyoruz. bi mesajının arasına seni seviyorum biliyorsun bunu değil mi dedi. ben de çok fazla uzatmadım zaten o bir gelse ben bin koşuyorum. sonuçta söylemeyebilirdi kötü niyeti olsa bana neden söylesin ki? şimdi arkadaşıyla tatile gitti alanyada. dün bi bara gitti. ve yine bi mesaj bu kadar olur o da bu barda. aklım gitti sanki. biri denizci biri hostes. her an başka yerlerde olacak kişiler aynı saatte aynı barda. panikledim çünkü bu kız beni korkutuyor içimde kötü bi his var ona da söyledim. konuşuyor mu geldi mi yanına dedim. sırnaşıyo dans ediyor kısacık etek giymiş falan dedi. sonra yine seni seviyorum sen rahat ol dedi. bugün sordum tekrar gece nasıl bitti bi şey oldu mu dedim. sık sık da soramıyorum o an ki sinirimle yanlış bi laf ederim deye korkuyorum. dedi ki wc den çıkarken önüme atladı birden öptü dedi sırnaştı dedi. bi ara kafam güzeldi azdırdı ama kendime hakim oldumdedi aynen böyle. insan bozulur bozulmaz mı hiç. tamam anladım dedim başka bi şey demedim. 1-2 böyle tek kelime cevap yazdım. dedi ki bazen tribe giriyorsın çok itici oluyorsun o zaman. dedim ki trip yapmıyorum ben sen üzülme diye kelimeleri cımbızla seçiyorum kendimi paralıyorum sen bana ne diyorsun dedim. bugüne dek sana tavır almış da değilim hiç sen de biliyorsun. yorgunum ve başım ağrıyor bunu trip olarak mı kabul ediyorsun dedim. bi daha sana olanları anlatmayacağım anlatınca görüyoruz halini bilmem ne bi ton şey söyledi böyle. ben boşa mı konuşuyorum dedim sana karşı bi tripte değilim konuyu durduk yere nereye getirdin durup dururken beni kırıyorsun dedim. sen o kızı çok sorun ediyorsun o bizim aramızı bozamaz ama sen onu taktıkça bizim aramız bozulur dedi. sonra mesaj attı ben akşam onunla buluşacağım derdi neymiş öğreneceğim mesaj atıp duruyor dedi. kimse yokmuş evine gideceğim dedi. kaynar sular döküldü. bu kızın niyeti belli. gitme evine dışarda görüş dedim ve hala bi haber yok. delirmek üzereyim. nasıl böyle kör olabiliyor anlamıyorum. onun niyeti baştan belli benden iyi kendisi biliyor ben bana anlattığı kadarını biliyorum sadece. aklımda öyle sorular var ki. aptal yerine mi koyuluyorum yoksa inanayım mı. şu ilk başta anlattıklarım yani ben her şeye hazırım beklerim aylarca beklerim senede 2-3 ay mı görecekmişim ona da tamam. aldatacak bi insan değil bunu hissediyorum. hakikaten kötü niyeti olsa benim içime neden kurt düşürsün. düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum
bence sen Allahın sevdiği kulusun. herif sana herşeyi anlatıyor. çek elini eteğini. sapığın tekiyle berabersin. çok üzüleceğin günler seni bekliyor bilesin. gemicilerin her limanda sevgilisi olur. / istisnalar hariç / yazık etme kendine başka kısmetmi bulamayacaksın. okurken bile sıkıntı bastı öfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?