İşin içinden çıkamıyorum bir türlü.

canım bana biraz alttan alıyormuşsun gibi geldi söylediği şeylere baksana hangi kızın zoruna gitmez ki.yok azdırdı bilmem ne demiş bunlar nasıl cümleler ben olsam deliye dönerdim sen trip atmakla az bile yapmışsın.kendince dürüst mü oluyo sana karşı.buluşcak olması hediyeleri kullanmak istemesi sırnaştı öptü falan demesi de ayrı bi ilginç amacı ne çözemedim doğrusu

perişan haldeyim şu an. telefonu kapalı. aklımdan neler geçiyor kendime bile söyleyemiyorum. çünkü bana anlattıkları var o kadar konuştuklarımız var konduramıyorum. ama engel olamıyorum. nerde şimdi onun yanında mı deli olacağım. nasıl düşünemez anlayamıyorum. aklımdaki gibi değilse de niye bi haber vermiyor. şarjı bitmiştir tamam dışardadır tamam ama bugün normal bi gün değildi bugün olanlar yani diken üstündeyim bunları anlatacağım hiç kimsem yok ne düşüneceğimi bilemiyorum artık. sağdan soldan arkadaşından telefon kulübesinden arayıp bir kelime söylese razıyım. çok fazla sinirliyim bu sinirle pek bi şey de yapmak istemiyorum yanlış bir şey yapmak istemiyorum. bilmediğim başka bir şey mi oldu acaba kötü bi şey mi var bilemiyorum ki. hangisi doğru neye inanayım bilemiyorum. sabah nasıl olacak bu gece. acaba ne diyecek bana nasıl bi açıklaması olacak hiçbir fikir yürütemiyorum.

canım ilk önce sakin olmalısın endişelenmekte ve sinirlenmekte sonuna kadar haklısın.bekle canım yapacak başka bi şey yok şuanda eğer o kızla yatmak istiyosa yatar zaten dediğin gibi ruhun duymaz ama umarım öyle bi insan değildir ve geçerli bi sebebi vardır telefon olayı için de ama sana diğeceğim şudur ki alttan alma sonuna kadar haklısın çünkü

bence erkek arkadaşın saçmalamaya başlamış artık canım. sonuçta bu kadar tesadüüf olamaz bu bir, ikincisi de hadi denk geldi diyelim, daha farklı davranması lazımdı. biraz da sana her an gidebilirim bak sana muhtaç değilim havası yaratmaya çalışıyor seni zorluyor gibi geldi ama çok anlamsız bence bu kadarı da.biraz sert çıkma zamanı gelmiş bence. haddim olmayarak da bu ilişkiyi bir kere daha gözden geçirmeni tavsiye ediyorum. umarım mutlu olursun.

arkadaşınızın hayal dünyası bence çok genişmiş =)

tam tükr dizisi gibi..

ben hayatta inanmazdım..

bildiğin yalan sölüyo ya!
birinin önüne geçin bi anda ve onu öpmeyi deneyin oda istemesin bakın o öpme gerçekleşirmi?!!
ancak karşınızda duran birini sıkıca tutar ve öpmeye zorarsınız ancak dudağına bile gelmez hatta eminim!
hatun napmış ahtapot gibi sarmışda sevgilinin gücümü yetmemiş

Canım senin erkek arkadaşın ya büyük bir yalancı ( psikopat derecesinde) ya da davranış bozuklugu var. Anlattıkları doğru olsa bile yaptıkları ve söyledikleri çok yalış. Her şey geçtim ne demek evde tek evine gidiyorum, yani bu nasıl olur. bide telini kapatmış acaba amacı seni çılgına çevirmekmi diye düşündüm. Bence uzamadan bu cocuga veda et çünkü bu gidişle çok üzülürsün..

dünden beri aklıma gelmeyen kalmadı her seçeneği düşündüm. sabaha kadar her saat aradım telefonu kapalıydı mesaj bıraktım. sabah10 gibi aradığımda telefonu açıktı ama açmadı. yine mesaj bıraktım hala cevap yok. delirmemek mümkün değil. bütün iyi niyetim ona olan güvenim bitiyor artık.

ne kadar sabırlısın ya. bu kadar taviz verme kendinden. ve onu bu kadar hayatının merkezinde tutma. yarısını bile haketmiyo. bunları geç en önemlisi çook fazla üzülmemek için hiç bekleme bitir bu ilişkiyi hemen. o basit kızlarla takılmaya devam etsin.. ayh snir oldum

ben olsam taamül edemem yok ya bu laflara okurken şok oldum benim aklıma ilk şey geldi evine görüşmeye gidecekmiş böyle kızlar adamı dinden imandan çıkartır yatağa atı verir bence buna hiç bi erkek hayır demez çok sabırlısın valla bu kadar ona bağlı olman çok yanlış bence senin için çok yanlış bi insan

ne kadar sakin ve anlayıslı yaklaşmışsınız.ben olsam bu kadar olaydan sonra sizin gibi davranamazdım.ama erkek arkadsınız sizi anlamıyor bence.söyledikleri,barda tesadüfen karsılaşmaları,kızın sırnaşması,o kızın evine gitmesi ve telefonunun kapalı olması...erkek arkadasınız cok yüz veriyor.yoksa bi kız bu kadar üstüne gitmezdi diye düşünüyorum.bence siz kendinizden bu kadar ödün vermeyin.tamam denizci psikolojisi diye bazen alttan alırsınız ama kendnizi de düşünün.

bana sevgiliniz yalan söylüyor gibi geldi günahını almak istemem belki doğrudur ama onu geçtim bu konuda siz hassassınız ve bu onun umrunda olmuyor ne demek derdi neymiş evine gidicem
sizin duygularınız mantığınızın önüne geçmiş çok üzülürsünüz ilerde burda ki arkadaşların yorumunu gerçekten dikkate al bence canım

bence sen Allahın sevdiği kulusun. herif sana herşeyi anlatıyor. çek elini eteğini. sapığın tekiyle berabersin. çok üzüleceğin günler seni bekliyor bilesin. gemicilerin her limanda sevgilisi olur. / istisnalar hariç / yazık etme kendine başka kısmetmi bulamayacaksın. okurken bile sıkıntı bastı öfff

o arasa bile açma dinle ablanın sözünü. bak ilerde bu hallerine çok güleceksin ne salakmışım gerizekalı değer vermeyen değer bilmeyen biri için kendimi harap etmişim diyeceksin. hala aşıkmısın böyle zampara adama. adam denilmezki böylesine. düpedüz seni üzmeye çalışıyor. bence o erkek bile değildir belkide. ego tatmini sadece.

akşama kadar yine kapalıydı telefonu sonra aradığımda açtı napıyosun dedim iyiyim yorgunum bütün gün bardaydık arkadaşımla şimdi yemek yeyip yatacağım dedi.aradım o kadar mesajlar attım dünden beri naptın dedim bana gelmedi mesajların telefonum da açıktı dedi. tamam dedim hiçbir şey söylemedim daha doğrusu konuşamadım sinirliydim ve başka bir evdeydim yalnız değildim milletin içinde daha kötü bi hale gelmek istemedim. mesaj attım bu kadar olamaz bu kadar değildir mesajlarımı görmemiş olamazsın bilmediğim bi şey var dedim. hala ses yok. kafamda yıkılmak üzere artık her şey. evet çok alttan alıyorum o üzülmesin kırılmasın istiyorum ama kendim parça parça oluyorum. yolun sonu görünüyor gibi bize.

mesajlar gitmemiş telefonu açıkmıymış !!!
şöyle bi söz var aradığınız kişiye ulaşamıyorsanız bu hatlardan değil karıştırdığı haltlar yüzündendir diye
valla bence sizde peygamber sabrı var

Canım sabrına gerçekten hayran kaldım.İyi dayanıyorsun ama dikkat et sonunda onu kırmicam diye sen çok daha fazla kırılıcaksın...

ben anlattıklarını okurken delirdim sen iyi dayanıosun cnm..
bence arkana bile bakma ve bu adamdan derhal uzaklaş derim..
ki tesadüfün bu kadarı, sen git aynı yerde aynı barda o kızla karşılaş..çok saçma. bence yalan..
unutma önemli olan sensin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…