bunu buraya yazdım çünkü dışardan bizi hiç bilmeyen birileri objektif bakar olaya farklı bakış açıları çıkar diye, kendim belki mantıksız düşünüyorumdur belki fazla hassasımdır diye. ama görüyorum ki okuyan herkes benimle aynı fikirde. yani ben bana düşeni fazlasıyla yapıyorum demek ki ama o bunu göremiyor ya da görmek işine gelmiyor belki de. gerçekten değer veriyor olsa söylediği kadar sevmiş olsa bu kadar incitmezdi ki beni. ben ona hayran oldum çünkü çok çok geniş bi bakış açısı vardı ondan öğrenecek çok şeyim olduğunu düşündürdü bana. ama şimdi bi kere olsun benim tarafımdan bakmıyor olaylara. benim de hatam var haklısın demiyor aksine hiçbir şey olmamış gibi davranıp beni iyice zıvanadan çıkarıyor.
dün gece konuştuk ben gayet sakin bi dille anlattım yine. sinirliyken pek konuşmamayı tercih ediyorum çünkü ve kavgamsı tartışmalar taraftarı değilim. ayrıca ne kadar da haklı olsam o ya da başkası fark etmez bunu başa kakarak söylemem çünkü haklıyken haksız duruma düşebilirim her an. eşek değilse anlar bi yerden sonra. kıza gitmiş konuşmuş sonra çıkmış arkadaşıyla bara gitmiş sabah dönmüş sonra uyumuş.aklıma gelen şeyler çok üzücüymüş çünkü gidip onunla bununla yatacak kadar düşmemiş. benim onu kırmamaya çalıştığımın farkındaymış. ben beklentilerimi anlattım ona. sonra haklısın özür dilerim çok geriliyorum sana patlıyorum sen beni çok iyi idare ediyorsun. ne o kız ne de bi başkası umrumda değil. uzun zamandır göremedim seni özledim onun da siniri var. ben seni seviyorum hem de çok seviyorum sen bana hayatsın. duruşun bakışın gülüşün zekan gururun her şeyin çok güzel. seninle olduğum için çok mutluyum. bazen düşünemiyorum senin de gergin ve sinirli olabileceğini o kadar şeyin arasında bi de benimle uğraşıyorsun gibi şeyler söyledi. ben de çok fazla uzatmadım. ama bu kez stratejik bi yol izleyeceğim. aslında gerçekten her şeyin farkında. bundan sonra bi kere daha bakıp ona göre devam ya da tamam kararı alacağım. çünkü dediğim gibi ben bana düşen her şeyi yapacağım fazla fazla vicdanım rahat olacak bu yüzden. onun ağzına laf vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?