İşin içinden çıkamıyorum ☹️

Benimki kazık yesede akıllanmaz. Anlatıyorum ama anlamıyor ben alırım yine sana diyor. Bunu araştırayım inşallah öyle bir şey vardır da çekemez krediyi

Merak etmeyin kredi felan çekemez. Banka görevlisi de kolay kolay o riske girmez. Eğer siz ben sensiz hallederim felan derse hiç kafaya takmayın. Sadece hangi banka ile ayarlayacaklarını öğrenin. Sonra onların haberi olmadan bankayı arayın ve böyle bir durum olursa şikayet edeceğinizi belirtin. Bir şey yapamazlar..

Ah ah ne kocalar var desek daha doğru olur her şey erkekten geçiyor. O veremem dese kimse ağzını açıp bir şey diyemez ki zaten
Çok acil kredi yönetmeliğine eş imzası şartı getirilmeli. Saftrik kocalar yüzünden kızlar niçin mağdur oluyormuş.

Kararınızın arkasında durun. Kardeşi ya kendi kredi çeksin, ya da parası kadarlık bir araba alsın. Başka türlü bir ihtiyaç olur anlarım ama keyfi olarak sizi zora sokamaz eşiniz.

90 binin tamamını mı siz ödeyeceksiniz.. kendi niye çekmiyor kredi madem çalışıyor hiç utanma yok haa insanlarda.. acil birşey olur anlarımda tamamen keyfi yani.. uygun birşeyde beğenmiyor anladığım kadarıyla..vermeyin altın falan çalışsın alsın..

Ne kredi icin onay verin, ne de altinlarinizi kasadan cikarin. Bu işi en bastan boyle yapmazsaniz eşiniz varini yogunu yedirmeye devam eder

Allah sabır versin size

İsterse boşansın isterse kredi çeksin ,
Evini geçindiremediği an boşayın gitsin ,
Gelin mi aldılar kredi kurumumu

Eğer o parayı çekip verirse o boşanma davasını açın.

Neden kredi alamaz ki?

Evli olanlar eşin imzası olmadan cekemiyor isterseniz gidin bankaya sorun bankaya Göre degisiyormu bilmiyorum

Bildiğim kadarıyla konut kredisinde eş muvafakati aranıyor ancak (bireysel ihtiyaç kredisi vs.) diğer krediler eş onayı olmaksızın da çekilebiliyor. Bankacılık sektöründe çalışanlar varsa daha iyi bilgi edinebiliriz aslında. Ben de ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Ama dediğinize katılıyorum, bu konuda yasal düzenlemeler yapılması şart.

Çok çok manasız evet evlendim evleneli sürekli altınları istiyor bende ondan gizli götürüp kasaya koydum şimdide baskı kuruyor vermezsen huzursuzluk çıkar diyor.
O altınlar sizin. Ya niye bu kadar mecbursunuz bu erkeklere. Büyük konuşmayayım ama gider tezgartarlık yaparım başımın çaresine bakarım kimseye ezdirmem kendimi

Ben ihtiyaç kredisi çekmiştim eşimin imzası olmadan

Kredi eş imzası olmadan çekiliyor ama kefil olunamıyor.
Bence boşayın altın para düğünden ne varsa söke söke alın o ailesine kredi çekip ödemeye devam etsin tek başına

Biraz araştırdım ve eş onayının sadece ipotekli olan krediler de arandığını öğrendim. İhtiyaç kredisinde eş onayı gerekmiyormuş, maalesef...

paşamıza bak yengesinin altınlarına göz dikmiş. vermeyin.

Ne münasebet ya ..? Allahim daha neler okuyacaz burda gercekten hayretler icindeyim .. Insan önce kendi yuvasini düsünür .. o altinlar sizin asla vermeyin .. kayniniza araba alinacak diye altin mi bozdurulurmus ya .. herkes kendi ihtiyacini kendi gidersin yapamiyorsada ayagini yorganina göre uzatsin .. bu insanlar artik iyice sasirdi ya

Kararınızın arkasında durun. Kardeşi ya kendi kredi çeksin, ya da parası kadarlık bir araba alsın. Başka türlü bir ihtiyaç olur anlarım ama keyfi olarak sizi zora sokamaz eşiniz.
Kardeşi kredi çekecek zaten benim eşim altını istiyor ben vermeyince de altınların ederi kadar kredi çekip ona veririm diyor. Evet normalde sokamaz ama benim eşim benden başkasına bir şey diyemiyor her şeylerine tamam diyor bana gelince de para yok sıkışığız diyor

Kesinlikle öyle özellikle evlenince insan aklının ucundan geçmeyen şeyleri yaşıyor ben de verme taraftarı değilim bu zamana kadar her şeyi ortak yapmışlar şimdi de aynı şekilde devam ettirmeye çalışıyorlar en başta da eşim keşke biraz mantıklı davranıp beni düşünüp ona göre hareket etse

İsterse boşansın isterse kredi çeksin ,
Evini geçindiremediği an boşayın gitsin ,
Gelin mi aldılar kredi kurumumu
Şu an ben de bu düşüncedeyim çünkü bu ömür boyu devam edecek ve hep zararlı çıkan ben olacam ama bi yandan da biliyorum ki babam bu sebepten boşanmamı onaylamaz ya iyice rezillik çıkacak ya da başka şeyler olacak bakıp göreceğiz

Keşke öyle olsa ama ihtiyaç kredisinde eşin imzası gerekmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…