İşin içinden çıkamıyorum ☹️

Ne kredi icin onay verin, ne de altinlarinizi kasadan cikarin. Bu işi en bastan boyle yapmazsaniz eşiniz varini yogunu yedirmeye devam eder
Ben tavrımı çok kesin bir şekilde koyuyorum ortaya kıştan beri aynı mevzu kocamda kıştan beri aynı şekilde bilezikleri vermem konusunda diretiyor maaşı gayet dolgun olmasına rağmen ona buna para yedirmesinden kendi paramı harcayamıyorum

Emin olun kayniniz evli olsaydi kesinlikle böyle düsünmezdi .. kardes de bi yere kadar elzem bir ihtiyaci yok neymis arabaymis .. ne yani hani insan arabasizliktsn ölmüs ..

Emin olun kayniniz evli olsaydi kesinlikle böyle düsünmezdi .. kardes de bi yere kadar elzem bir ihtiyaci yok neymis arabaymis .. ne yani hani insan arabasizliktsn ölmüs ..
Evet kardeşin yeri ayrıdır ama evleninceye kadar hele ki erkeklerde, evlendikten sonra yıllarca birbirini aramayan, görmeyen bir sürü erkek var çevremde. Benim eşim bunu yapamıyor evliliğin bilincinde değiş ama onlar kesinlikle eşimin yaptığını yapmazlar.

O altınlar sizin. Ya niye bu kadar mecbursunuz bu erkeklere. Büyük konuşmayayım ama gider tezgartarlık yaparım başımın çaresine bakarım kimseye ezdirmem kendimi
Ben de öyle biriyim ne yaparsa yapsın altınlarımı vermeyecem ama eşim öyle bir konuşuyor ki sanki ben yanlış düşünüyormuşum gibi, burada yazan herkeste benimle hemfikir ben doğru olanı yaptığımdan iyice emin oldum

İşte ben de diyorum ki; altınlarınızı vermeyin, eşinizin kredi çekmesine de rızanızın olmadığını bildirin. Kaynınız ya istediği arabaya yetecek kadar kredi çeksin, çok çekemiyorsa da çekebildiği para kadarlık araba alsın.

Eşiniz için rızanız olup olmamasının bir önemi yoksa gerisine siz karar vereceksiniz.

eşinizin kredi faizlerinden haberi yok sanırım.kardeşi sefa sürecek çilesini de siz çekiceksiniz.var mı öyle bi dünya .90 binlik arabaya binmeyiversin bi zahmet.bütçeye hangisi uygunsa onu alsın.hastalık olur,hayat memat meselesi bişey olur anlarım da araba için hele de başkasına alınacak araba için kredi çekmek gerçekten mantıksız.Ben olsam vermezdim kesinlikle.

Evet altınlarımı vermiyorum ve vermeyecem. Ben de aynılarını söyledim hatta ilk arabadan bu kadar lüxe gitmesin, zamanla düşükten yükseğe çıkar dedim Rızamın olmadığını da söyledim ama ne yapıp ne yapmayacağını bilmiyorum belki çeker hatta yüksek bi olasılık veriyorum, sırf inat için bile yapabilir.

Gayette haberi var faizler çok olduğu için istiyor zaten altınları, faiz ödemesin yazıktır diyor ben de altınları vermiyorum birkaç aydır süren bi mevzu bugün de yine açılınca konu o zaman ben gider kredi çekerim dedi. Daha önce yaptığı gibi yine bizi daha doğrusu beni zora sokuyor

izin vermeyin.verilen büyük meblağdaki paralar borçlar geri gelmiyo genelde,bozdurulan altınların da yerine geri koyulamıyo malesef.elinizden gittiğiyle kalıyo hepsi.aynı eşiniz gibi olan çok tanıdığım insan var.başkalarına eli açıklardı sonradan çok pişman oldular.yarın bi gün siz dara düşseniz ne akraba ne tanıdık,hiçbiri arayıp sormaz sizi, selamı sabahı da keserler.çok şahit olduk böyle şeylere malesef

Evet ben de o yüzden vermek istemiyorum ve onu da bu konuda çok uyarıyorum ama dinlemiyor yine yapıyor herkes parasını alıp bi köşeye geçiyor geri kalan sıkıntıları da sadece ben çekiyorum. Başkaları sefa sürüyor benim paramla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…