- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.220
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizde bir anormallik yok. Çift terapisi yerine kendinizi terapiye götürmeniz faydalı olacaktır. Garip takıntılarla büyütülen sizsinizArkadaşlar merhaba
Eşimle birkaç problemim var daha önce çift terapisi almayı düşündüm ama maddiyattan dolayı yapamadım.
Benim sorum eşimle bir konuda anlaşamıyoruz işin içinden çıkamıyoruz bana göre yanlış ona göre yanlış olmayan bir şey yok ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Bir ortama girdiğimizde bayan veya erkek varsa ilgisini çekmek için ön planda olmak akılda kalmaya çalışmak için sürekli konuşuyor kendini övüyor biseyler anlatıyor ilgileniyor.Erkek olunca problem yok ama bayan olunca ben bu duruma aşırı sinir oluyorum yanlış bir hareketi olmuyor ama bana çok flörtöz geliyor hareketleri sonuçta evli ben daha ağır takılmasını istiyorum ama asla anlamıyor kadınlarla samimi olmasına sinir oluyorum. Bir ortama girdikten sonra eve dönünce mutlaka kavga çıkıyor bu sebepten ve orta yolu bulamıyoruz bana sürekli aynı konuyu açmamdan bıktıgını kötü niyetinin olmadığını söyleyip duruyor.bana göre de tavırları çok rahat geliyor.mesela benim ailem haremlik selamlık büyüttü beni onlar öyle değil sanırım yetişme tarzımızdan kaynaklı ama ben aşırı takıyorum benden başka bir kadınla muhabbet etmesine bile. Siz nasıl aştınız bu durumları yardımcı olursanız sevinirim. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Yanlis bir hareketi yok ama cok flortoz geliyor ne demek? Flortoz mu degil mi? sanirim sizin tek sorununuz bu degil kadinlarla konusmasindan tamamen rahatsizsiniz sanki. Iste, sokakta, markette kadin gorunce basini cevirmesini mi istiyorsunuz? Bu mumkun mu sizce? Esiniz evde otururken birden surda kadinlar var oraya gidelim diyordur o zaman yazdiklariniz bir yere kadar anlasilabilir. Bizi ailem haremlik selamlik buyuttu demissiniz, aile arasinda da mi kadinlarla konusmasin istiyorsunuz?
Durumu en iyi siz özetlediniz sanırım ama ben bu sebepten boşanmak istemiyorum yani bosanamm ailem kaldiramaz bu durumu çözmemin bir yolu yok mu kafayı yicem çok üzülüyorumEşiniz klasik ortamcı erkek. Ortam olacaksa ordadir. Oranın en sevilen en aranan adamı olmaya çabalayan klasik bir tip. Bunlardan çok var. Rahat olmak ister eğlenmek ister kafasının keyfine bakar. Sizi bile sallamamış tatilde, muhtemelen siz onun bayıldığı ortamlara pek ayak uyduran biri değilsiniz ki sizi bırakıp eğlencesine bakmış. Özetle bu adam böyle ve bunu yeni keşfetmiş olamazsınız. Bu adamın değişmeyeceği gerçeğini kabullenmiş olmanız lazım artık. Değişmez yanş böyle gelmiş böyle gidecek. Biriyle tanışıp nasılsa biraz yontulur ilerde diyerek evlenmek çok sık yapılan hata. Malesef o yontma, değiştirme işi genelde suya düşer
Alışacaksınız o zaman. Adam istemedikten sonra yapabileceğiniz bir şey yok.Durumu en iyi siz özetlediniz sanırım ama ben bu sebepten boşanmak istemiyorum yani bosanamm ailem kaldiramaz bu durumu çözmemin bir yolu yok mu kafayı yicem çok üzülüyorum![]()
Haremlık selamlık nasıl oluyorArkadaşlar merhaba
Eşimle birkaç problemim var daha önce çift terapisi almayı düşündüm ama maddiyattan dolayı yapamadım.
Benim sorum eşimle bir konuda anlaşamıyoruz işin içinden çıkamıyoruz bana göre yanlış ona göre yanlış olmayan bir şey yok ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Bir ortama girdiğimizde bayan veya erkek varsa ilgisini çekmek için ön planda olmak akılda kalmaya çalışmak için sürekli konuşuyor kendini övüyor biseyler anlatıyor ilgileniyor.Erkek olunca problem yok ama bayan olunca ben bu duruma aşırı sinir oluyorum yanlış bir hareketi olmuyor ama bana çok flörtöz geliyor hareketleri sonuçta evli ben daha ağır takılmasını istiyorum ama asla anlamıyor kadınlarla samimi olmasına sinir oluyorum. Bir ortama girdikten sonra eve dönünce mutlaka kavga çıkıyor bu sebepten ve orta yolu bulamıyoruz bana sürekli aynı konuyu açmamdan bıktıgını kötü niyetinin olmadığını söyleyip duruyor.bana göre de tavırları çok rahat geliyor.mesela benim ailem haremlik selamlık büyüttü beni onlar öyle değil sanırım yetişme tarzımızdan kaynaklı ama ben aşırı takıyorum benden başka bir kadınla muhabbet etmesine bile. Siz nasıl aştınız bu durumları yardımcı olursanız sevinirim. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Evet haremlik selamlık yazınca selam deyince tribe giriyorum gibi algılanmış birkaç problemim daha olmuştu önceden şimdi çok fazla aynı kişiyle aynı ortamda bulunmuyoruz yer ve zaman farkı var kişiler ve olaylar tamamen farklı ben bu adama yaptığının yanlış olduğunu anlatıyorum ama asla anlamıyor ona çok normal geliyor
eşim koç burcu...Konu sahibi çok merak ettim eşiniz aslan burcu mu acaba? Aslan erkekleri ortamlarda dikkat çekip ilgi görmeyi severler diye duymuştum da![]()
Bir tatil yerinde ben varken o gidip başka kadınlarla(tanımadığım yada cıvık bulduğum) yüzüp eğlenecek boşardım onu o an, o gün.Evet haremlik selamlık yazınca selam deyince tribe giriyorum gibi algılanmış birkaç problemim daha olmuştu önceden şimdi çok fazla aynı kişiyle aynı ortamda bulunmuyoruz yer ve zaman farkı var kişiler ve olaylar tamamen farklı ben bu adama yaptığının yanlış olduğunu anlatıyorum ama asla anlamıyor ona çok normal geliyor