• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin içinden çıkamıyorum lütfen akıl verebilir misiniz

Eski konunuzu hatırladım,siz abartmıyorsunuz eşiniz fazla laubali. Terapiye gitseniz ne olacak adamın karakteri bu değişmez.
Evlenmeden önce hiç mi anlamadınız zıt bir yaşam tarzınız var.

Eski konularınız

Arkadaşlar merhaba
Eşimle birkaç problemim var daha önce çift terapisi almayı düşündüm ama maddiyattan dolayı yapamadım.
Benim sorum eşimle bir konuda anlaşamıyoruz işin içinden çıkamıyoruz bana göre yanlış ona göre yanlış olmayan bir şey yok ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Bir ortama girdiğimizde bayan veya erkek varsa ilgisini çekmek için ön planda olmak akılda kalmaya çalışmak için sürekli konuşuyor kendini övüyor biseyler anlatıyor ilgileniyor.Erkek olunca problem yok ama bayan olunca ben bu duruma aşırı sinir oluyorum yanlış bir hareketi olmuyor ama bana çok flörtöz geliyor hareketleri sonuçta evli ben daha ağır takılmasını istiyorum ama asla anlamıyor kadınlarla samimi olmasına sinir oluyorum. Bir ortama girdikten sonra eve dönünce mutlaka kavga çıkıyor bu sebepten ve orta yolu bulamıyoruz bana sürekli aynı konuyu açmamdan bıktıgını kötü niyetinin olmadığını söyleyip duruyor.bana göre de tavırları çok rahat geliyor.mesela benim ailem haremlik selamlık büyüttü beni onlar öyle değil sanırım yetişme tarzımızdan kaynaklı ama ben aşırı takıyorum benden başka bir kadınla muhabbet etmesine bile. Siz nasıl aştınız bu durumları yardımcı olursanız sevinirim. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Eşinizde bir anormallik yok. Çift terapisi yerine kendinizi terapiye götürmeniz faydalı olacaktır. Garip takıntılarla büyütülen sizsiniz

Yanlis bir hareketi yok ama cok flortoz geliyor ne demek? Flortoz mu degil mi? sanirim sizin tek sorununuz bu degil kadinlarla konusmasindan tamamen rahatsizsiniz sanki. Iste, sokakta, markette kadin gorunce basini cevirmesini mi istiyorsunuz? Bu mumkun mu sizce? Esiniz evde otururken birden surda kadinlar var oraya gidelim diyordur o zaman yazdiklariniz bir yere kadar anlasilabilir. Bizi ailem haremlik selamlik buyuttu demissiniz, aile arasinda da mi kadinlarla konusmasin istiyorsunuz?

Konu sahibi eski konunuzu gorunce sizi hatirladim bu yorumumu geri aliyorum.

Eşiniz klasik ortamcı erkek. Ortam olacaksa ordadir. Oranın en sevilen en aranan adamı olmaya çabalayan klasik bir tip. Bunlardan çok var. Rahat olmak ister eğlenmek ister kafasının keyfine bakar. Sizi bile sallamamış tatilde, muhtemelen siz onun bayıldığı ortamlara pek ayak uyduran biri değilsiniz ki sizi bırakıp eğlencesine bakmış. Özetle bu adam böyle ve bunu yeni keşfetmiş olamazsınız. Bu adamın değişmeyeceği gerçeğini kabullenmiş olmanız lazım artık. Değişmez yanş böyle gelmiş böyle gidecek. Biriyle tanışıp nasılsa biraz yontulur ilerde diyerek evlenmek çok sık yapılan hata. Malesef o yontma, değiştirme işi genelde suya düşer

Üşenmedim ben de diğer konularına baktım. Senin de şüphelendiğin bir durum söz konusu. Ablalarından kaynaklı altta yatan bir problemi olabilir. Bunu bir uzman çözer ancak ama yanaşacağını sanmam. Yani adam böyle huyu bu aslında onun gibiler de çok var.
Peki sen görücü usulu ile mi evlendin. Hiç mi tanımadın ortamlarına bakmadın.
Yoksa evlenince değişir diye mi düşündün.

Eşiniz klasik ortamcı erkek. Ortam olacaksa ordadir. Oranın en sevilen en aranan adamı olmaya çabalayan klasik bir tip. Bunlardan çok var. Rahat olmak ister eğlenmek ister kafasının keyfine bakar. Sizi bile sallamamış tatilde, muhtemelen siz onun bayıldığı ortamlara pek ayak uyduran biri değilsiniz ki sizi bırakıp eğlencesine bakmış. Özetle bu adam böyle ve bunu yeni keşfetmiş olamazsınız. Bu adamın değişmeyeceği gerçeğini kabullenmiş olmanız lazım artık. Değişmez yanş böyle gelmiş böyle gidecek. Biriyle tanışıp nasılsa biraz yontulur ilerde diyerek evlenmek çok sık yapılan hata. Malesef o yontma, değiştirme işi genelde suya düşer
Durumu en iyi siz özetlediniz sanırım ama ben bu sebepten boşanmak istemiyorum yani bosanamm ailem kaldiramaz bu durumu çözmemin bir yolu yok mu kafayı yicem çok üzülüyorum:(

Durumu en iyi siz özetlediniz sanırım ama ben bu sebepten boşanmak istemiyorum yani bosanamm ailem kaldiramaz bu durumu çözmemin bir yolu yok mu kafayı yicem çok üzülüyorum:KK43:
Alışacaksınız o zaman. Adam istemedikten sonra yapabileceğiniz bir şey yok.

Arkadaşlar merhaba
Eşimle birkaç problemim var daha önce çift terapisi almayı düşündüm ama maddiyattan dolayı yapamadım.
Benim sorum eşimle bir konuda anlaşamıyoruz işin içinden çıkamıyoruz bana göre yanlış ona göre yanlış olmayan bir şey yok ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Bir ortama girdiğimizde bayan veya erkek varsa ilgisini çekmek için ön planda olmak akılda kalmaya çalışmak için sürekli konuşuyor kendini övüyor biseyler anlatıyor ilgileniyor.Erkek olunca problem yok ama bayan olunca ben bu duruma aşırı sinir oluyorum yanlış bir hareketi olmuyor ama bana çok flörtöz geliyor hareketleri sonuçta evli ben daha ağır takılmasını istiyorum ama asla anlamıyor kadınlarla samimi olmasına sinir oluyorum. Bir ortama girdikten sonra eve dönünce mutlaka kavga çıkıyor bu sebepten ve orta yolu bulamıyoruz bana sürekli aynı konuyu açmamdan bıktıgını kötü niyetinin olmadığını söyleyip duruyor.bana göre de tavırları çok rahat geliyor.mesela benim ailem haremlik selamlık büyüttü beni onlar öyle değil sanırım yetişme tarzımızdan kaynaklı ama ben aşırı takıyorum benden başka bir kadınla muhabbet etmesine bile. Siz nasıl aştınız bu durumları yardımcı olursanız sevinirim. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Haremlık selamlık nasıl oluyor

Bizim bir komsumuz vardi.Adam evli fakat gordugu her kadina ayni bu sekilde davranislar hatta otesi sarilirmis kolunu omzuna atarmis felan.Karisi cok sinirlenirdi ama duzeltemedi.

İnsanları neden olduğu gibi kabul etmiyorsunuz 😏 Bırakın insanlar nasıl rahatsa öyle hareket etsin. Put gibi girdiği ortamda otursa daha mı iyi?

Ayrıca haremlik selamlıkla ne alaka adam kadınları yemiyor

Bence abartiyorsun,bu şekilde devam edersen adam gidecek.
Şu an biriktiriyor.
Sen kiskandikca havaya giriyor,en son kendisini de inandirip başkasına yürümesine neden olacaksın.
Ayrica bu tavırların seni çok oz güvensiz gösteriyor,haberin olsun.

Aileniz neden boşanmayı kaldramaz?
Eşinizin saygısı yok . Başka kadınlarla eğlenmeyi seviyorsa sevgisi de yok. Kesin bir konuşma yapın.boyle abla abla diye diye dolanır mi insan bu kadari da abartı

Evet haremlik selamlık yazınca selam deyince tribe giriyorum gibi algılanmış birkaç problemim daha olmuştu önceden şimdi çok fazla aynı kişiyle aynı ortamda bulunmuyoruz yer ve zaman farkı var kişiler ve olaylar tamamen farklı ben bu adama yaptığının yanlış olduğunu anlatıyorum ama asla anlamıyor ona çok normal geliyor

E normal çünkü. Hata böyle bir evlilik yapmanızda
Benim etrafımda da var, çok itici gözüküyor kimsenin eşini o kdr umursadığıni düşünmüyorum
Kendi düşünce yapiniza uygun biri ile evlenmeliydiniz o kabul etmiyorsa siz degiseceksiniz

eski konularınızı bir kenara bırakıp bu konunuz için yorum yaparsam bana göre normal, kendimi alıştırmadım çünkü iletişime açık bir insanım. benim de erkek arkadaşlarım var ve ya erkekli kızlı görüştüğümüz gruplarımız var gayet sohbetler havada uçuşuyor.. eşimin uyumlu ve konuşkan olması hoşuma gidiyor. fakat sizin eski konularınızı az çok hatırlıyorum. tatilde bile "abla"ların peşinden koşuyordu. o yüzden eşiniz cıvık diyorum. muhtemelen de bunun sizi rahatsız etmesini ne kadar anlatırsanız anlatın anlamayacak

Eee siz neden haremlik selamlıgı bırakıp cinsiyet ayırmadan sohbetlesmiyorsunuz? Esiniz ne diyebilir ki dese bile bunda sakıncalı bişey mi var sende yapıyorsun diyin.? Oyle yetiştirilmiş olabilirsiniz ama artık evlisiniz ailenizin baskısından vıkmıssınız esiniz rahat biri olduğuna göre sizide bu konuda kısıtlamaz zaten oyuzden sizde erkek kız demeden rahat olun konusun esiniz nasıl davranıyorsa oyle davranın

Konu sahibi çok merak ettim eşiniz aslan burcu mu acaba? Aslan erkekleri ortamlarda dikkat çekip ilgi görmeyi severler diye duymuştum da 🥲

Eşiniz gayet normal aslında,evlenmek için harem selamlık yetişmiş kadin seçip, eve kapattıktan sonra önüne gelene yürümeyi kendine hak goren klasik sapık ortadoğu yobazı işte...emin olun etrafındaki herkes de en az sizin kadar rahatsızdır, utanç verici gerçekten...

Evet haremlik selamlık yazınca selam deyince tribe giriyorum gibi algılanmış birkaç problemim daha olmuştu önceden şimdi çok fazla aynı kişiyle aynı ortamda bulunmuyoruz yer ve zaman farkı var kişiler ve olaylar tamamen farklı ben bu adama yaptığının yanlış olduğunu anlatıyorum ama asla anlamıyor ona çok normal geliyor
Bir tatil yerinde ben varken o gidip başka kadınlarla(tanımadığım yada cıvık bulduğum) yüzüp eğlenecek boşardım onu o an, o gün.

Back
X