- 21 Ağustos 2015
- 31.932
- 96.930
- 598
- 38
Bızı haremlık selamlık buyutmedıklerı ıcın,asmamız gereken bı durum olmadıArkadaşlar merhaba
Eşimle birkaç problemim var daha önce çift terapisi almayı düşündüm ama maddiyattan dolayı yapamadım.
Benim sorum eşimle bir konuda anlaşamıyoruz işin içinden çıkamıyoruz bana göre yanlış ona göre yanlış olmayan bir şey yok ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Bir ortama girdiğimizde bayan veya erkek varsa ilgisini çekmek için ön planda olmak akılda kalmaya çalışmak için sürekli konuşuyor kendini övüyor biseyler anlatıyor ilgileniyor.Erkek olunca problem yok ama bayan olunca ben bu duruma aşırı sinir oluyorum yanlış bir hareketi olmuyor ama bana çok flörtöz geliyor hareketleri sonuçta evli ben daha ağır takılmasını istiyorum ama asla anlamıyor kadınlarla samimi olmasına sinir oluyorum. Bir ortama girdikten sonra eve dönünce mutlaka kavga çıkıyor bu sebepten ve orta yolu bulamıyoruz bana sürekli aynı konuyu açmamdan bıktıgını kötü niyetinin olmadığını söyleyip duruyor.bana göre de tavırları çok rahat geliyor.mesela benim ailem haremlik selamlık büyüttü beni onlar öyle değil sanırım yetişme tarzımızdan kaynaklı ama ben aşırı takıyorum benden başka bir kadınla muhabbet etmesine bile. Siz nasıl aştınız bu durumları yardımcı olursanız sevinirim. Okuduğunuz için teşekkür ederim

Sız nıye kendı meshebınızden bırıyle evlenmedınız?