işin içinden çıkamıyorum

Ee adam biraz kendi halinde takılmak istiyor demek ki herkesin özel bir alani olmalı bana bagli misin diyorsa biraz kafa dinlemek kendi kendine takılmak ıstiyor demek ki
herkesin kendi özel alanı mutlaka olmalı.ama ben eşimin ilgi meselesini gezmeden ibaret gördüğünü düşünüyorum.haftada hergün istisnasız geceleri 4 lere 5 lere kadar dizi izler oyun oynar akşamları da haftada 2 3 kez film izleriz film bitince koşa koşa çalışma odasına.eğer film izlemeyeceksek asla beraber oturmayız.bi yemeklerde bifilm izlerken aynı odadayız

Anladım, allah kolaylık versin ne denir ki

Komşunuz evli değil maalesef. Ben asla katlanamazdım bunlara.
Eşim de ben de çok kitap okuruz çok bilgisayar başındayız. Mesela eşim şu an odasında oyun oynuyor. Ama birlikte de çok zaman harcarız. Her haftasonu dışarı çıkarız, yemekler beraber, yemek sonrası biraz beraberiz, beraber film vs. izleriz bazı akşamlar, beraber uyumaya gideriz vs. Bunlar önemli şeyler. Yoksa niye evlensin ki insan?

O kendi bağımlılığını,sizi suçlayarak örtbas etmeye çalışmış.böyle birisini dize getirmek zor.allah yardım etsin.

gezme konusunda hakkını yiyemem her gün gezelim desem gezer.şuraya götür desem gideriz ama eve gelince herkes kendi odasına
O iyiymiş aslında. En azından dışarıda birlikte vakit geçirebiliyorsunuz. En azından aynı zamanda yatmaya alışmaya ikna etmeniz şart ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…