- 13 Nisan 2016
- 88
- 11
- 38
- Konu Sahibi -chatlak-98
-
35 Yaşında eğitimci, para biriktircek ? hadi 2o li yaşlarda olsa anlarım iş hayatına yeni atılmış düzen kurma çabası var diye de, bana pek niyeti varmış gibi gelmedi.Kızlar danışmak istediğim bişey var ama yargılamadan kızmadan yorum yaparsanız sevinirim.İşin içinden çıkamıyorum.şu an görüştüğüm bir erkek arkadaşım var 1.5 yıldır beraberiz.Benden bir yaş büyük ben 34 o 35 yaşında ikimizde aynı meslekten eğitimciyiz.onu seviyorum o da beni sevdiğini söylüyo bundan ilk başlarda emindim ama bundan bir kaç hafta önce benim fevri davranışlarım yüzünden bitsin bu iş dedi normalde hep alttan alan adam böyle dedi ve beni her yerden engelledi ulaşamadım ulaşmam gerekiyordu çünkü benim yüzümden oldu diye düşündüm ama seven insan ne olursa olsun vazgeçer mi bu da var neyse ertesi gün karşısına geçtim konuştuk o da çok uzatmadı zaten görüşüyoruz şu an.Şu da var hiç evlilik için bir çabası yok yani para biriktirmem lazım diyo yüzük takalım diyorum nişanla düğün arasını çok uzatmak istemiyormuş hep bekliyorum yani ben artık beklemek istemiyorum gerçekten ciddi mi onu da anlayamıyorum bunaldım artık benimle dostlarımın falan tanıştırmak istediği kişilerle de görüşmüyorum hep reddediyorum yani sevdiğim adamla beraberken başkasıyla görüşümem tanışma maksatlı bile olsa bu ters bişey ama onunla da ilerde ne oluruz bilemiyorum şimdi hep yine gidecekmiş gibi hissediyorum benim artık bunlarla uğraşacak zamanım yok evlenip yuvamı kurmak istiyorum sevdiğim adamla .Zaten başkasına artık bu yaştan sonra kolay kolay ısınamam ne yapıcam hiç bilmiyorum yardım kızlar bu ara hiç sağlıklı düşünemiyorum şimdiden teşekkürler yorum yapacaklara
+1Tatlım koskoca insanlarsanız.Al karşına ciddi ciddi konuş.Karşılıklı beklentileriniz aynı değil gibi duruyor.Sen evlenmek istiyorsun.O istemiyor ve bunu açıkça söyleyemiyor gibi geldi bana.Konuş ona göre ya yolları ayırırsınız ya devam edersiniz.
Ha bu arada dikkat ederseniz başkasıyla görüşmem dedim bu bana ters dedim başkasıyla görüşmem için ondan ayrılmam lazım dikkatli okursanız sevinirimsevgilin var ama evliliğe şu an niyeti yok gibi göründüğü için bi yandan başkalarıyla görüşsem mi diye mi soruyosun? miden alıyosa görüş bacım ne diyelim.
ayrıca bu kadınlardaki mantık kimsede yok. fevri davranışların varmış. adam ayrılmış. ne olursa olsun seven adam vazgeçer mi diyosun. adamı bıktırmışsın, neden vazgeçmesin.
evlilik istemek normal, adamın senle evlenmeye niyet yoksa ayrılmak normal. biz ne diyelim ki? çözüm basit.
durumu mu çok kötü maddi anlamda yoksa evlilik fikrine mi soğuk ? ne bileyim eski erkek arkadaşım da böyleydi durumu iyi değildi çünkü.. şu anki erkek arkadaşım çok hevesli sürekli mobilyacı geziyoruz düğüne 10 ay var dahaTeşekkürler kızlar galiba en iyisi tekrar konuşmak ama bu konuları açarsan arkama bakmadan giderim diyo ne diyeyim böyle bir insana
Ha bu arada dikkat ederseniz başkasıyla görüşmem dedim bu bana ters dedim başkasıyla görüşmem için ondan ayrılmam lazım dikkatli okursanız sevinirim
Evlenmeyin böyle bir insanla, gerek yok çünkü evlenseniz mutsuz olacaksınız.Teşekkürler kızlar galiba en iyisi tekrar konuşmak ama bu konuları açarsan arkama bakmadan giderim diyo ne diyeyim böyle bir insana
aşk böyle bir şey değil ki.. tabi ki sevdiğin insanla evlenmek istersin ama evlenemediğin o zaman da bile çok mutlu olduğun evlenmesem de acayip huzurluyum seviyorum dediğin insanla ancak uyurken bile ayrılmak istemezsin zor gelir, aynı hayatı bir olarak göğüslemek istersin de evlenirsin.. yaşım geldi vs. diyerek evlilik olmaz ki..Bilemiyorum kızlar 35 yaşındayım ve sadece artık Mutlu olmak istiyorum
Yok maddi durumu iyi ev almış araba almış ve bana verdiği cevap bu zamana kadar evliliği hiç düşünmedim diyor seninle evlenmek istedim sadece ama onun içinde para biriktirmem lazım diyorBu konuları tekrar açtırmamasının nedeni ne? Parası yok diye mi? ailesine mi yardım ediyor ya da kredi falan mı ödüyor? Neden maaşı varken param yok diyor yani? Size evlenme teklif etti mi? Sadece siz istiyor gibi görünüyorsunuz evet. Bence yeni kişilerle tanışın istiyorsanız. Belki daha ciddi niyetli birini bulursunuz. Bunun mideyle ilgisi yok. Evlenme niyetindesiniz sonuçta. Belki ısındığınız biri çıkar. Zira ortada ciddi bir ilişki göremedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?