Ya soyle ki, ilk larak aranizdaki ailevi vs farkliliklari hic kafaya takma daha 19 yasindasiniz. Ayrica tum farkliliklar ask icinde kaybolup gidiyor o kesin. O tarz seyleri takma.
Hayatinin aski olsaydi haketmeyen biriyle olmazdi demissin, cok alakasiz ve yanlis bi bakis acisi bu tatlim, hepimiz hayatimizin askiyla karsilasana kadar deli hatalar yapiyoruz. Su an o da oyle.
Henuz senin ondan hoslandigini bile bilmiyo cocuk.
Ya bak git konus. Sevgilisi varken konusmak yakismaz deme, yakismalik bi durum degil bu. Asil sevgilisinden ayrilmasini bekleyip firsatci gibi gorunmek daha kotu bi pozisyon.
Sizin sonunuz belli. İster uc sene ister bes, itiraf ediceksiniz eninde sonunda. Onun icin okadar eziyeti reva gorme ikinize de. Git durust ol konus.
Hislerin karsilikliysa da iliskiye baslayin. Mutlu olacaginiz vardir kaderde belki.
Ertelemek icin fazla kisa hayat.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya nasıl desem hani bazı insanların görüş ve inanç konusunda keskin çizgileri vardır. Bahsetiğim kişi ve ailesi böyleler.mükemmel insanlar orası ayrı. Benim ailemde aynı şekilde . Evet .19da bunları düşünmek için çok erken ama ben flört özürlü bir kızım en son lisede sevgilim oldu muhtemelen gelecekteki sevgilimle evlenirim. Dediğinizi yapmayı çok isterim aslında yapamacağım bir şey değil. Fakat onunla beraber sürekli aynı ortamda geçecek en az 3,5 sene var. O beni korkutuyor. Mesela küsken bu kadar yıpranmamın sebebide bu. Mesela ben böyle böyle dersem o da sanki "ben seni sadece arkadaş olarak görüyorum" derse fena bir durum olcak. Zaten Sınıftan soyutlanıyorum artık onunla konuşmamak için. Kulaklık ve ders. :) bir de bu durumu bir ben bir kk bir de Allah biliyor :) yorumunuz yardımınız içinde ne kadar teşekkür etsem azdır helal edin:)