İşin içinden çıkamıyorum :(

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.620
358
Bir ay biriyle görüştüm işte sonra korktum ona aşık olmaktan ve onu terk ettim hemde 1 ay içinde 3 kez eski ilişkim çok kötü geçmişti ve yeniden o duyguları yaşicam sandım kaçmak kolay geldi neyse pişman oldum hiç bir şey olmamış gibi karşı tarafı yemeğe davet ettim o da hemen kabul etti ama çok trip yapıyor ya , ona sabah çok güzel bir mesaj attım sadece günaydın yazdı, gece ona bu nedenle seni bıraktım diye yazdım sadece ii geceler dedi. Sonra ben saol ya dedim hemen yazdı canım yarın konuşuruz dedi , hala ne aradı sordu biri bu olayı yorumlasın onun peşinden koşmaktan yoruldum napim bu durumda

adam haklı ilişki artık laçka olmuş doğal olarak soğmuştur

psikolojik yardım al 3 yıl uzun bir süre bu sürede tek başına yenemediysen korkunu gerekli

offf bilmiyorum çok kötü günlerdi valla ben hep allaha sığındım sorun karşımda ki kişilere güvenim yok çünkü iyi niyetim sonuna kadar sömürüldü dikkatli olmak istiyorum artık şuan eskiye göre çok iyiyim yaa :) ama bu adama nasıl davranıcam şaşırdım daha napıcam bilmiyorum

Anladım. Keşke bunu baştan yapmış olsaydın. Adam şimdi ''o beni istedi, o uğraşsın'' tribine girmiş. .

ya yemeğe davet ettim hemen atladı kabul etti :) açık açık yazdım sana aşık olmaktan korktum sende o dönem çok ilgisizdin bu da tetikledi dedim sadece ii geceler yazdı :) sonra saol ya dedim dedi yarın konuşalım mı canım dedi bende hiç bir şey yazmadım çünkü yoruldum daha napabilirim ayaklarına mı kapanayım offff

1 ayda 3 kez terk edildiyse asil o yorulmustur..
Hayir asik olmaktan korkan insan neden bi insanla görüsür ki..?
Her hafta kosup kacan bi insana trip az bile degil mi..?

evet adam haklı ama korkuyordum sonra bu korkuyu yenmem lazım dedim o yüzden geri döndümm ayy ağlicam üstüme gelmeyin lütfen napim onu diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…